Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alface Bairro Alto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.3
Alface Bairro Alto Hostel Located at Rua do Norte N 98 1ESQ., , Lisbon.
Alface Bairro Alto Hostel
Portugal
Lisbon Rua do Norte N� 98 1�ESQ.
86% 655
38.7128231 -9.1437149
Alface Bairro Alto Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Lis 2016
8.6

Hostel sympa dans le quartier festif. Plutot bien insonorisé. Déco rustique et ambiance familiale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
10.0

Felices y con ganas de repetir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
6.6

Not the best. We had a private double with ensuite but the shower was prison quality and there was only cold water in the sink. No air conditioning so in the summer it would be unbearable. The breakfast was nothing more than corn flakes or white bread with jam and coffee or tea, which is possibly the worst hostel breakfast I have seen so far. Our room was so small that we could barely move around our stuff. And the ground in dirt everywhere made the whole place seem dingy and old.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Paź 2016
4.9

dirty. just dirty and no security at all. stuff very friendly and helpful though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
9.1

Nice place for people who like to be in the middle of the party. If you like to be quiet is not the place. I really enjoy it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rodriguesdelano
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Wrz 2016
9.4

Excellent location. Night life is just at your door step. Only downside is it noisy at nights specifically when your tired and need rest. There is also construction going on in the neighbourhood I would lightly recommended this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

Super nice staff. Nice central location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.7

Tolles Hostel ... Mit einer super Lage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
8.9

The hostel is really beautiful and the kitchen is great, you have everything you need. It's directly in Bairro Alto so it's perfect for partying and you can reach almost everything of interest by foot or easily by metro. The only downside is sleeping: it's either way too loud when the window's open (oropax do help, though) or you can't breathe because the air is too hot and stuffy. But we can definitely recommend this hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
8.0

Da Hostel ist an sich gut gelegen, Nachts ist es jedoch tierisch laut, da die Partymeile direkt unten entlang führt. Schlecht ist, dass es außerdem keine Locker gibt, dafür aber ein elektronische Schlüssel für sämtliche Türen, die aber meistens erst nach mehreren Anläufen funktionieren und die man bei jedem Schritt aus dem Zimmer dabei haben muss, weil man sonst nicht mehr reinkommt. Ansonsten ist es aber schön gemacht dort und das Personal ist sehr freundlich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.