Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Alface Bairro Alto Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
Alface Bairro Alto Hostel Located at Rua do Norte N 98 1ESQ., , Lisbon.
Alface Bairro Alto Hostel
Portugal
Lisbon Rua do Norte N� 98 1�ESQ.
83% 630
38.7128231 -9.1437149
Alface Bairro Alto Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
25 Lip 2016
8.6

Buen hostel, con un ambiente excelente, cocina bien equipada y desayuno (pan, cereales, cafe, leche, mermeladas,etc).El personal super amable. Volvería!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2016
7.7

Really loud and I don't mean the streets outside, even the hostel reception didn't have quiet hours. Facility is clean and nice otherwise and good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2016
10.0

I stay in a lot of hostels. I mean a LOT. The Alface was one of the best experiences I have ever had with a hostel and its staff. Not to say that all will enjoy a place so central and around streets with people, but the experience was so much more about the space within. The staff was incredibly helpful and kind, and they don't charge for small things like a day of bag check while one changes location. To me, these are really noteworthy. Also clean and comfy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Cze 2016
7.7

Located right in the heart of town. Do to this it is noisy at night. Pack your earplugs and you shouldn't have a problem. The only issue I had were the showers. They could do with a bit of a clean up. Great place though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Cze 2016
8.9

Très bien,personnels très accueillant et serviables.Nous étions dans un dortoir 10 lits mixt; la vraix chambre des auberges sans les odeurs de chaussettes,nikel.Situation géographique parfaite mais emplacements juste en fasse de bar,ruelles très bruyante surtout soir de match de football; mais les chambres sont équipés de double vitrage.Juste les douches commune prévoir c'est presque comme à la piscine.Donc super auberge et ne pas oublié bouchons d'oreille et maillot de bain pour la douche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
6.9

This hostel is in a fantastic location in barrio alto, it can get noisy here at night. It is a great place for the price. The male showers were small and needed a good cleaning. There was a cool window balcony overlooking the cobblestone streets. Small kitchen/lounge area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

To keep it short and simple: It's your home away from home! Very clean, friendly staff and a great location, simple, but definitely all you need!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
7.4

Nearby Very noisy street.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

Very good, cosy hostel in the exact center of Bairro Alto. You are immediatelly in the bar environment. Good beds, service and chill out room with balcony and view on the nightlife street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Maj 2016
6.3

Wir wachen leider oft früh auf. Leider fühlte ich mich immer unwohl wenn ich in die Küche kam. Da lag immer eine Mitarbeiterinn auf dem Sofa die dort die Nacht verbrachte. Ich hatte das Gefühl ich trette in ihr privates Schlafzimmer. Da es eine Küche zur freien Benutzung ist sollte man das auch tun können. In den Zimmern vermissten wir Möglichkeiten Kleidung oder andere Dinge auf zu hängen oder ab zu legen. Nur ein paar Haken und ein Stuhl würden schon sehr helfen. Ansonsten, Danke für die Zeit

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.