Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alface Bairro Alto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 699 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 699 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2017
8.0

So cute but the free wifi doesn't exist and the showers are way too small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2017
7.7

Ideal location in the heart of Lisbon. Good breakfast and helpful 24/7 desk.However, some of the lockers were not usable as they could not be locked. The water supply for the male toilet is ridiculouly bad. It was too weak and at points no water was running at all from the tap. Also small showers,could be better. Over all a very plesasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Lip 2017
10.0

The staff was awesome. It was also very close to the center if you want to walk or the metro if you want to go to the train station for Sintra or Belèm. The room and washroom were clean, the shower a little bit small, but fine. I had no plug next to bed and forgot my plug + adapter in the plug at the other side of the room when I left. Next to restaurant which make a lot of noise really late at night, but I was still able to sleep. No wifi in room, you can go chill in a common area or kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
10.0

Everything was great except very,very small showers. Hostel is for those eho want to be in centar of nightlife :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
7.4

The staff were very friendly and the location was super convenient. The only problem was that the room we were staying in was for six people but it was really small and cramped. But otherwise, our stay was enjoyable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lip 2017
8.3

La comodità di poter fare colazione a qualsiasi ora. Clima rilassato e posizione ottima. Lo consiglio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.4

Great place! Really nice and helpful staff. An easy start point for any exploration of Lisbon, and a great base. Lots of restaurants and bars around. A hotspot for nightlife, but mostly bars- so when the nightlife moves further downtown to the clubs you can sleep :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vacio
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
10.0

Sono stato solo per una notte ma posso dire che è un ostello praticamente perfetto. Posizione, accoglienza e atmosfera ottime. Al centro della movida di Bairro Alto e ad un passo dalle altre polarità lisbonesi. Veramente ganzo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Cze 2017
7.4

Boa estrutura, oferece café da manhã e todas as condições para cozinhar e armazenar comida. Achei que faltou uma atmosfera mais animada e propostas de atividades à noite, principalmente pra quem viaja sozinho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Cze 2017
10.0

Awesome hostel in bairro alto. Will definitely be returning for a party!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.