Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alface Bairro Alto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 666 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 666 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
7.1

Hostel was okay, very good location. Indeed very noisy but not impossible to get some sleep. I had a terrible unfortunate loud person in the same room as I was but apart from that I would definitely recommend it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
6.0

Okay for party people, but if you just wanna sleep - no chance!!! There was a Irish Pub next to our window. I would never go there again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

El Hostal muy bien ubicado, todo quedaba cerca desde aquí y cerca de buenos restaurantes y bares. Juana y Celia fueron geniales, siempre recomendando buenos sitios y atentas a cualquier cosa que hacia falta ...si vuelvo seguro regresaría a este hostal :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2017
9.1

Helpful staff, beautiful hostel with a good kitchen. However there was very limited hot water, showers are tiny and the internet doesn't work (you can use the bar downstairs one, their password is written above the bar). Very noisy street with lots of bars, you spend your time in the kitchen listening to their music and the rooms aren't much quieter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
6.6

Alface Hostel is in a great location -- right down town! However, there wasn't such great security (the door from the street to the hostel was often left open) and it was a busy street, especially during the weekend nights. It always made me feel like someone might be able to get into the building. Also, they were doing construction on the hostel, which made it loud and a little unpleasant. Other than that -- great location, good hostel breakfast, and relatively clean rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
5.1

The room is too noisy, could not sleep at night at all

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
10.0

El personal muy amable, las habitaciones muy limpias y comodas, todo muy acogedor, en pleno centro para ir de bares y cerca del metro y del centro, muy bien ubicado. Me ha gustado todo mucho y repetiría si vuelvo a Lisboa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Lis 2016
8.6

Hostel sympa dans le quartier festif. Plutot bien insonorisé. Déco rustique et ambiance familiale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
10.0

Felices y con ganas de repetir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
6.6

Not the best. We had a private double with ensuite but the shower was prison quality and there was only cold water in the sink. No air conditioning so in the summer it would be unbearable. The breakfast was nothing more than corn flakes or white bread with jam and coffee or tea, which is possibly the worst hostel breakfast I have seen so far. Our room was so small that we could barely move around our stuff. And the ground in dirt everywhere made the whole place seem dingy and old.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.