Hostelworld.com

Alface Bairro Alto Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0
Alface Bairro Alto Hostel Located at Rua do Norte N 98 1ESQ., , Lisbon.
Alface Bairro Alto Hostel
Portugal
Lisbon Rua do Norte N� 98 1�ESQ.
84% 618
38.7128231 -9.1437149
Alface Bairro Alto Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2016
10.0

To keep it short and simple: It's your home away from home! Very clean, friendly staff and a great location, simple, but definitely all you need!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
7.4

Nearby Very noisy street.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

Very good, cosy hostel in the exact center of Bairro Alto. You are immediatelly in the bar environment. Good beds, service and chill out room with balcony and view on the nightlife street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Maj 2016
6.3

Wir wachen leider oft früh auf. Leider fühlte ich mich immer unwohl wenn ich in die Küche kam. Da lag immer eine Mitarbeiterinn auf dem Sofa die dort die Nacht verbrachte. Ich hatte das Gefühl ich trette in ihr privates Schlafzimmer. Da es eine Küche zur freien Benutzung ist sollte man das auch tun können. In den Zimmern vermissten wir Möglichkeiten Kleidung oder andere Dinge auf zu hängen oder ab zu legen. Nur ein paar Haken und ein Stuhl würden schon sehr helfen. Ansonsten, Danke für die Zeit

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Maj 2016
6.9

Nice place, nice location. When you check in they charge you some tourist tax that I've never seen in Lisbon. The safes you have in your room need some padlock but they don't tell you before your arrival, but they have to sell (coincidences). The bathroom is the only thing I didn't like. The showers need to be cleaned urgently, the walls and door to the shower have mold. It was a nice stay, after all. I would come back.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Kwi 2016
10.0

Everything was just perfect. Especially the location is amazing! I would always stay again at Alface Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Kwi 2016
9.4

Location could not be more perfect, its 5-10 mins from everything except Alfama, which is 15-20 mins walk and the Belem neighborhood, which is anyways far and one has to take the tram or bus for it. The staff was super nice and the facilities are just alright. I stayed for 2 nights and its value for money for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2016
6.0

Seems Families stay here and a very diverse crowd.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Dobry hostel z dobrą lokalizacją i przyjaznych ludzi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2015
7.4

In the girls' restroom, three out of the four showers were broken in some way.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.