Hostelworld.com

Alexandrie-Montréal

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,682 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,682 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
Alexandrie-Montréal Located at 1750 Amherst, , Montreal.
Alexandrie-Montréal
Canada
Montreal Quebec H2L 3L6 1750 Amherst
92% 1682
45.5190828 -73.5610628
Alexandrie-Montréal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Cze 2016
9.4

The hostel was an excellent place to stay! The staff were very friendly & helpful & their was a great atmosphere plus a good breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
9.4

Der erste Eindruck mag nicht der Beste sein, aber ich habe mich in keinem anderen Hostel bisher so wohl gefühlt, wie hier!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Cze 2016
8.6

Atmosphere was fantastic. The people and the staff were just great. And the location was pretty great, close to a bunch of clubs and bars (you should definitely visit L'Escalier, amazing live music). However, some of the areas could have used some more cleaning, and at least my room was ridiculously hot (and I was alone). No fans or AC, and opening the windows didn't do much. Also, since it's on a pretty busy street, leaving it open meant waking up because of truck noises at 6am.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Cze 2016
10.0

Unfortunately no stainless steal sponge to clean burned pans so some pans were black inside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2016
9.4

Best staff ever. Great vibe and great value for $. I love this place! Thanks~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Cze 2016
9.7

There's a reason this hostel has such a good rating. It's not the newest or shiniest hostel, but it quickly becomes your home away from home & that is worth so much more. The staff are so warm & welcoming you feel immediately comfortable & the vibe makes it so easy to meet new friends. For me, this is one of the most valuable parts of travelling. I hope they know what a gem they have in Kader, he made such an effort to being people together & make us all feel like a part of the family. Merci :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
8.9

My friend and I had a really good time at the hostel. I was able to park on the side street of the hostel for the 2 days we stayed there at no cost.however we payed a little more because the Grand Prix was in the city that same weekend. Other than that, the place is very well located near different metro stations if you wish to go further. I'll definitely go back to Alexandrie on my next visit to Montreal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
10.0

Just excellent!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
8.6

Bit dark but the staff are very friendly and give extensive details on things to do in Montreal. The wifi is patchy. Good location just off Rue St Catherine where there's always some kind of party happening.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Cze 2016
10.0

Great hostel. Great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.