Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alexandrie-Montréal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,844 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,844 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
Alexandrie-Montréal Located at 1750 Amherst, , Montreal.
Alexandrie-Montréal
Canada
Montreal Quebec H2L 3L6 1750 Amherst
88% 1844
45.5190828 -73.5610628
Alexandrie-Montréal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
10.0

Awesome location. Awesome atmosphere. Awesome people. A great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Wrz 2016
8.6

スタッフの方はとても親切です。 朝食もついているので楽でした。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Wrz 2016
9.1

Nice hostel. We had a great time. Thanks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.6

Très bon rapport qualité/prix, bonne localisation aussi. J'aurais juste aimé que l'auberge prête des cadenas pour leurs casiers, il fallait avoir le sien ou en acheter un sur place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.1

Un super endroit avec un personnel toujours très sympa et à l'écoute qui a su nous conseiller et indiquer les bon endroits de Montréal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

This was my second time staying here, and I would highly recommend it. Super kind, dedicated staff that teach you about the city at your arrival and festivities in the hostel to make friends. From the great location you can get just about anywhere and there's free street parking nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
9.4

The staff was great, very friendly and helpful. We took a free walking tour with H. It was just great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.9

Muy buena experiencia, grato ambiente, personal amistoso y dispuesto a ayudar en todo momento. Conveniente relación calidad-precio y una ubicación favorable cerca de una estación de buses, del metro y del centro de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

I'm an old dude and I liked this place. As an environmentalist, I try to find places where my little need to sleep for a few hours doesn't create giant polluting hotels. The guy at the front desk was super friendly, and he let me practice my French, which is always a kindness in people. Also? It's not far from this walking street hung with tens of thousands of pink balls that keep falling in a high wind, providing an air of camp and drollery and hilarity.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.9

Just about everything was fine, nice breakfast, kind people, clean space, working showers, it was affordable and in a good location. I would definitely stay there again. The internet was technically working, but the only reliable router I had access to in the my room in the hostel was not allowing access, and it did not get fixed despite two requests to do something. Not a huge problem. I wish there was more outlets, ive been at hostels with two at each bed, also not a deal breaker

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.