Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alexandrie-Montréal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
10.0

curieux, je ne pouvais pas réserver deux soirs, parce que je suis montrealais il y avait beaucoup de bruit aussi, jusq'à 11,30 pm francis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

This hostel was the best place I've stayed in a very long time. The staff are friendly and we're very helpful in navigating us around Montreal. In particular, Kader, was incredibly gracious. He upgraded our rooms even though we had booked a busiee room. I had left a really important belonging of mine at the hostel and only noticed once I'd reached home. Kader was really understanding and he express mailed it back to me. If I were to stay anywhere in Montreal again, this place would be it. 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

Stayed here this weekend with a partner, and the shared room was unreal. Totally awesome. Khadir working the front desk was a huge help and super friendly guy. It was my partner's second visit and my first, and we will both be back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
6.9

Die Sicherheit an der Eingangstür wirkt im ersten Moment sehr sicher. Dann gibt es noch einige neben Eingänge, zu dem ein Schlüssel benötigt wird. Aber das Schloss sehr leicht zu "knacken" ist. Die Türschlösser zu den Schlafzimmeren sind genauso einfach zu "knacken". Die Mitarbeiter an der Rezeption sind sehr freundlich und hilfsbereit. Allerdings in der Reinigungde benötigen sie nachhilfe und Datenschutz ist nicht deren stärke.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Super accueil ne changer rien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Really cute place!!! Great prices, service, location, and all that jazz.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.7

Its a nice place to stay near or everything I really recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.7

This is one of the best hostels I have ever stayed in, the atmosphere is so friendly and the location is great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Really enjoyed the sweet helpful staff.. interaction with 5 of them was great! Loved the security system here and the many options in the rooms including washer/dryer! Location being close to the metro was lovely! I wish this hostel all the best going forward!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
7.4

I came here for a week long fact finding mission to explore Montreal. Ash, Kadhr and the other hosts were very helpful and open to practicing my French with me - Saara and Lea also made great pancakes/crepes each morning...kudos girls! Beds were a bit too small for me @ 6'2 but dorms were spacious and accomodating. Lots of tourist & travel information, book library, comfy couches and common aread. Bit undeveloped and could use longer showers - close to metro in old latin quatier.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.