Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alexandrie-Montréal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jannikbischoff
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Kwi 2017
9.1

Very good hostel with great people! I liked this place although it is old and the room and bathrooms were dirty. But it is a real hostel to meat awesome persons and have a good time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Kwi 2017
8.9

Super ambiance dans cette auberge ou la partie commune est mise en valeur. Tout incite à rencontrer des personnes et à discuter. Les parties dortoirs sont principalement à l'étage, le calme est tout à fait possible. Manque cependant de petites rénovations (pour notre salle de bains en l'occurrence) N'hésitez pas, foncez!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
7.4

Great location, great sized private room - got a little too warm and stuffy sometimes. Perhaps they should ask visitors not to smoke on the terraces that are connected to people's rooms - it wafts through and leaves a cigarette smell in the room and therefore we could not leave our window open during the day. Do ask where you can find parking for your stay, the staff member was helpful in that regard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • littleed596893453024
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

Such a cool hostel, great atmosphere. Great for meeting people. Staff are super helpful and the free walking tour from the hostel is great. Good tips on food

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
8.6

Great space and amosphere and bars are just a few miutes away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
10.0

very nice place very nice staff close to downtown

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
10.0

Such great people at this hostel. The atmosphere was great and the staff was fantastic, very knowledgeable and friendly. Had a fun stay in Montreal and was sad to leave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2017
10.0

Great hostel, fantastic staff and such a good atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

This was an exceptional hostel. As a true tourist with no knowledge of the city at all I was impressed by the friendly atmosphere and accommodating staff. 10/10 would highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
9.4

Great hostel with an amazing atmosphere. Very friendly and helpful staff, not far from downtown and the main sights, a nice equipped kitchen and cozy sitting area. Every evening I had the feeling to come home, I really enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.