Hostelworld.com

Alexandrie-Montréal

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

Stayed here this weekend with a partner, and the shared room was unreal. Totally awesome. Khadir working the front desk was a huge help and super friendly guy. It was my partner's second visit and my first, and we will both be back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Super accueil ne changer rien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Really cute place!!! Great prices, service, location, and all that jazz.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.7

Its a nice place to stay near or everything I really recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.7

This is one of the best hostels I have ever stayed in, the atmosphere is so friendly and the location is great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Really enjoyed the sweet helpful staff.. interaction with 5 of them was great! Loved the security system here and the many options in the rooms including washer/dryer! Location being close to the metro was lovely! I wish this hostel all the best going forward!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
7.4

I came here for a week long fact finding mission to explore Montreal. Ash, Kadhr and the other hosts were very helpful and open to practicing my French with me - Saara and Lea also made great pancakes/crepes each morning...kudos girls! Beds were a bit too small for me @ 6'2 but dorms were spacious and accomodating. Lots of tourist & travel information, book library, comfy couches and common aread. Bit undeveloped and could use longer showers - close to metro in old latin quatier.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • thegospel991374
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

I enjoyed my stay at the hostel Alexandrie-Montreal and the service that I received from this hostel was amazing. I had no problems checking in and out of this hostel, and the staff were always welcoming to answer all my questions. Although my stay was short and only a few days, but they were really enjoyable few days stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.1

Great location, helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

Très bon endroit où rester une nuit ou plusieurs semaines. Dispose de tous les services nécessaires et plus encore.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.