Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ålesund Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • alex_roams
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Lip 2017
8.6

This is a very unique hostel. It sort of looks like it used to be an old church, but it used to be a YMCA. There's a really beautiful common room with high ceilings. The showers are excellent and private. The kitchen is very big and pleasant. The dorms have a same-gender common room connected it to, which is kind of a cool and unique feature. The hostel is right across the street from a park that has a trail/steps that lead up to the Alesund observatory. The staff is also great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.1

My first stay at a hostel, and it was very good experience. The hostel was easy to find, the staff were friendly and the place was calm. The breakfast was really good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.4

overall Is clean and shower is good. good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Cze 2017
10.0

It's a really great hostel. Good location, washing machine and dryer, kitchen below and lockers too. Can't explain expect more

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
9.1

Wonderful hostel in a perfect location. They'll even make you a take-away lunch if you ask!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lenahuth1246
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

One of the best hostel I ever stayed in. Everyone makes an huge effort that your stay is comfortable. The rooms are super clean and decorated with love. To me no wishes stayed open. I would recommend this hostel at any time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
10.0

Super friendly and helpful staff! Clean hostel! Great place! The only negative is that the security lockers are a little small. Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Cze 2017
9.4

Great hostel, ideally located in Ålesund. The free breakfast is great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
5.1

Manche Gäste haben ständig die Türen offen gelassen, sodass jeder hätte ein und aus gehen können. Die Austattung in Küche und Bad war schlecht. Das Bad unterteilt sich in Dusche und Toilette mit Waschbecken extra, was sehr umständlich ist. Zudem ist es sehr eng und man hat keine Ablagemöglichkeiten für seine Sachen. Beim Frühstück hätte es mehr Auswahl geben können.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Maj 2017
9.1

Really nice hostel, clean, great locatiom and good breakfast included. Reception only opened from 16:00 to 22:00. Had to wait around even though i saw a member of the staff who didn't help me at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.