Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alegrias Hostel Bogota

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
9.7

We had a great time in Alegria's hostel, the atmosphere was really familiar and we felt very welcome. The staff was very friendly and helpful with all our 1000 questions. The location of the hostel is also perfect- every place is to be reached very fast and we felt very safe as well. We will most probably come back to Alegria's soon and if you look for a nice place to stay in Bogota, you should definitely go there, too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2017
7.4

Pro: Personal muy amable; limpio, con una ubicación relativamente buena y ambiente agradable. Lindo patio con hamacas. Cuidan mucho la seguridad de los huéspedes. Contras: la habitación compartida para 10 debería ser máximo para 6/8 personas. No hay lugar para las mochilas siquiera. Espacios pequeños (todo es pequeño). Desayuno muy básico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ajherre5
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
8.6

Needs a better bathroom

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Maj 2017
6.3

staff friendly but no speak english. granted as a traveler in latin america you should be the one to speak espanol, i don't disagree. but not everyone is fluent in spanish, some speak none or very little. in that regard, in the hospitality industry there should be at least one person that is bilingual for english/spanish. cold showers. location is central for touristy things but the immediate surrounding area is a bit dead at night with nothing really open or places to eat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2017
3.4

The hostel is so so. The service is really bad. I lost my shorts at the hostel. When I wanted to pick it up after three days, the staff knew which shorts it was, but they couldn't find it anymore... Is this how a hostel works with lost luggage?

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

Super belle petite hostel ! J'y retourne dans deux semaines sans hésitation! Super employés qui aiment leur boulot !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pamela24911732
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2017
8.6

El lugar está muy bonito y tranquilo , está un poco retirado pero ya estando allá , uno se siente bien con la atmósfera qué hay ... la dueña del hostal muy amable y agradable !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • magaliem
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Maj 2017
7.7

Personnel tres serviable et chaleureux , mais mal organisé lorsqu'il est plein. Propreté a travailler

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • emmaisola17344
  • Gibraltar, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
9.1

Lovely hostel with a good atmosphere and a very chilled setting! The staff were very helpful and the bread at breakfast was yum. The room was nice with a comfy bed but the bathroom felt a little dirty. Overall we really enjoyed our stay here and would definitely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Kwi 2017
10.0

Easily the best hostel in Bogota! Alegria is such a good host. She treats everyone like her children but comes off more like a good friend. 2 dogs (Mocha the Huski and Poker the half Huski / half brown Lab) are some of the biggest dogs on earth but also the softest. Touch their fur once and try tell me I'm lying. We will 100% be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.