Hostelworld.com

Alegria's Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Alegria's Hostel Located at Calle 9 # 02-13, , Bogota.
Alegria's Hostel
Colombia
Bogota Calle 9 # 02-13
87% 1030
4.5936345 -74.0720665
Alegria's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

Waren sehr zufrieden mit dem Hostel. Gute Lage und die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit. Alles sehr sauber! Wir kommen gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
8.9

Charmante auberge typique de la ville de Bogota situé en plein cœur de la Candelaria. Viviana est une superbe hôte qui entretient parfaitement le lieu et Ruben est un homme très chaleureux ! Nous recommandons la chambre au 1er étage, très lumineuse avec vue sur le patio et les toits de la capitale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Kwi 2016
8.6

Good location with nice staff. Unfortunately they only speak Spanish which made things a bit hard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Kwi 2016
5.7

Pros: -great location -friendly staff -beautiful building and interior Cons: - the beds are really uncomfortable, instead of buying one good mattress they put two bad ones on each bed - as soon as you sit on the bed, the sheets are off -they were doing serious painting all the time, without any info so you would touch the door and it was painted, they should close the parts of the hostel for that -beds blocking the door to the dorm -not enough bathrooms -really bad lockers!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
10 Kwi 2016
9.4

Good Location, very nice stuff, clean. Breakfast could be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
7.1

The hostel is an ok place to stay, we loved the dogs, not much atmosphere and only 2 showers and 3 toilets for the entire hostel. Make sure you can speak some basic Spanish too as staff don't seem to speak an English.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fleurrose
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Kwi 2016
9.1

Unser Aufenthalt im Alegria Hostel war spitze! Die Mitarbeiter waren immer sehr freundlich und haben das Hostel stehts sauber gehalten. Die Reception war immer belegt und sie haben uns stets freundlich und hilfsbereit Auskunft gegeben! Einmal hatten wir kein warmes wasser in der einen Dusche und das Wifi hat eine ganzen Tag nicht fuktioniert. Uns hats überhaupt nicht gestört weil wir finden das gehört dazu:) Wir würde sofort wieder dort hin gehen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2016
9.7

Great hostel. The staff were super friendly, happy to give advice and explain things. The beds were super comfortable, with great blankets. The coffee in the morning was delicious. Highly recommend Alegria, and would gladly go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Kwi 2016
8.0

Ostello semplice e spartano ma con tutto il necessario per ttascorrere al meglio qualche giorno a Bogota.Il Personale è super gentile e ti aiuta in qualsiasi occasione. Piacevole soggiorno di 3 giorni. Consigliato per i viaggiatori zaino in spalla.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
7.7

Overall our time at Alegria's was decent. Staff were very friendly, place was kept pretty clean and the location was handy for a lot of the museums. It should be pointed out that the photos on hostel world are seriously old so dont book if you are solely going by the photos. The hall outside our room leaked heavily when it rained, as well as our bedroom, whenever it rained which was every day. This meant the red varnish/paint used on the floor came off on our clothes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.