Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea San Jose

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Lut 2017
9.7

Wir hatten ein Doppelzimmer mit privatem Bad. Das inbegriffene Frühstück war Kaffe, Bananen und Muffins. Das Zimmer war sehr hellhörig neben der Treppe. Gut eingerichtete Küche und englischsprechendes Personal. Das Wifi ist verbesserungswürdig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

Great place, great location, good people, good vibe. I liked this place a lot and I stayed in about 10 different hostels over 2 trips of 2-3 months each. Good place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.4

The stay was quite pleasant and the staff were great. I only stayed for one night however I had to catch a bus late the following night and they let me stay until 10pm which was a massive help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Sty 2017
9.1

조용한분위기였는데 위치가 정말 대박입니당. 라포르투나에서버스내린걷곳 근처 300미터에 세블럭거리에 산호세티카버스정류장이있어요. 저에겐 동선이 정말 최상이었습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Sty 2017
8.9

Muy buen hostel, lo unico que faltaba era el desayuno. Es tranquilo igual.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Gracias por preferirnos en Aldea siempre estamos atentos a los comentarios de nuestros clientes estamos abiertos a recomendaciones y sin duda alguna pronto implementaremos el desayuno. Esperamos verte pronto por acá de nuevo. Aldea Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
8.3

Un hostel plein de charme avec des dortoirs/douches correct. Nous avons passé un agréable séjour. Je recommande sans hésiter !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
5.4

nos salio un tio demasiado pesado no ayudo en un problema que tuve.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lamentamos mucho el inconveniente, día a día trabajamos en nuestro servicio al cliente y esperamos que esto no vuelva a suceder ya que nuestro objetivo es dar el mejor servicio a nuestros huéspedes. Esperamos que no des una nueva oportunidad y verte pronto de nuevo. Aldea Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lis 2016
10.0

Excelente hostal para quedarse, muy limpio y cerca del aeropuerto. El personal muy atento y amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Nos alegra mucho que hayas tenido una placida estadía en Aldea Hostel ya que nos caracterizamos por tener un ambiente cálido, acoger a nuestros huéspedes y que se sientan como en casa es una de nuestras principales metas como hospedantes, Nuestro Staff es algo de lo que nos sentimos muy orgullosos ya que hemos tenido mucho cuidado en la selección de cada uno de ellos, que siempre tengan la energía, disposición de ayudar y una sonrisa en su cara para que te sientas en confianza de hacer todas tus preguntas, por otro lado es grato leer tu comentario sobre la limpieza, ya que tomamos con mucho compromiso este tema.

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Lis 2016
8.0

Staff could be more helpful. Close to ticabus and the central avenue. Security lockers available and had hot water. Kitchen use was great too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Esteemed Guest, We would like to thank you for recognizing the convenience of our location, kitchen and hot water. We are also happy that the provision of security lockers did not go amiss. The safety and comfort of our guests is top priority here at Aldea. With that said we are sorry to hear that our staff did not perform at their usual standards. We take pride in our staffs usual cordiality and willingness to help and will keep your comments in our minds. We hope that if you ever find yourself in San Jose again, you would visit us again to see our progress. Sincerely, Aldea Staff

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.1

Choix d'auberge pour 1 nuit après l'arrivée à l'aéroport, vraiment top, personnel dévoué, petit point noir : PAS de petit déjeuner..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.