Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea San Jose

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Laura1608
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
7.7

Nice hostel at a perfect location. Friendly staff. My advice for them is to create some more space to relax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jacobmaxschaefer8518
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Cze 2017
9.4

Enjoyed our stay there for one night. Good to explore the city from this point (walkable) and station bus to airport nearby. Very well equipped kitchen with nice sitting area outside. They do have also Netflix for more relaxed evenings. We couldn't taste the pizza of the restaurant in the same building (there is a discount), but heard that it is very good. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Cze 2017
10.0

The best hostel I stayed at in San Jose ! Perfect location with most bus station close by, very friendly and helpful staff. And the building itself has a great spirit as well. Will recommend it for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Maj 2017
6.6

No me gustó que no me dieran el cambio ya que era en dólares y no tenían monedas, pero tampoco aceptaban las mías, podían dármelo en colones. No se, me sentí incómodo con eso. Ocurrió un hecho que generó que revisaran todas mis cosas cuando estaba aún medio dormido lo que tampoco me agradó ya que también dieron mis datos a unas huéspedes que simplemente habían perdido su cámara. Pero el lugar es limpio y agradable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
9.4

Aldea San José un hostal con una buena ubicación, es un lugar bonito, cómodo, limpio y el personal es muy amable y servicial, nos ayudaron en todo lo que necesitamos durante nuestra estancia en San José. Hay un restaurante donde sirven desayunos riquísimos a un buen precio. El único inconveniente es que si estás en las habitaciones de abajo se escuchan los pasos y voces de los de arriba, además de que hay horarios específicos de agua caliente para bañarse y en una ocasión no salió agua caliente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
8.6

I only stayed for a night due to a late flight and Aldea's close proximity to the airport. Good place to rest your head for a night. Didn't get to socialize much due to my late arrival. Definitely need to give Carlos a shoutout for being an awesome receptionist! As he was checking me in, he gave recommendations for places to visit and things to see. He took the time to suggest where I should go, how many days I should stay at each place, and the morning bus schedule. Thank you again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Maj 2017
9.4

Excelente en especial el staff te da todas las indicaciones y recomendaciones para que tu estancia en san jose sea genial. Solo opino que deberian fumigar el hostal. Todo lo demas excelente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Aaron nos alegra volver a saber de ti! Muchas gracias por dejarnos tu calificación nos alegra que hayas tenido una buena experiencia con el staff y que la información brindada fuera una buena accesoria para tu viaje, Respecto a la fumigacion pondremos mas atención con eso, muchas gracias por tus observaciones.. Esperamos verte de nuevo por acá! saludos!

14 Maj 2017
8.9

Very good hostel for the price! Spent one night here, since it was close to the centre and public bus to the airport. Decent beds, fairly good sized lockers in the dorms, nice kitchen facilities. Very helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Maj 2017
9.4

Great hostel in San José. Good location, near TicaBus, supermarket and ATM

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
8.3

The staff here are really attentive, friendly and helpful. With perfect English and a really welcoming attitude. Thank you x

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.