Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
6.0

Lo primero que quiero remarcar es EL PESIMO ESTADO de los COLCHONES, habia leido en otras reviews que "podian estar mejor" pero no esperaba que fuese un colchon absolutamente sucio, fino y con un pozo en el medio de la cantidad de uso que tenia. (Adjunto una foto, notese que usamos un colchon extra porque el de abajo era tan fino que puse dos para ver si se podia dormir mas comodo) http:// goo.gl/LtZRb3. El baño de hombres estaba absolutamente sucio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Lip 2017
8.0

El primer día tuvimos vecinos ruidosos, falto control en el horario en que se podía hacer ruidos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2017
9.1

Das Hostel liegt sehr zentral in Córdoba. Die Mitarbeiter sind superfreundlich. Ich kann das Hostel sehr empfehlen. Die Terasse ist besonders schön!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2017
6.6

Staff were helpful and friendly and daily activities were thought of by the hostel. Cooking facilities were not great and bathrooms were not the cleanest. Not a quiet hostel either. About a 30 minute walk to the main bus terminal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • JacobKingham
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Lip 2017
7.7

Stayed here for two nights, enjoyed my stay. Perhaps not the best atmosphere, but good location and facilities are pretty good. Definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2017
10.0

Excelente hostel !!!! las chicas de recepción son muy amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lip 2017
8.0

I liked this hotel a lot. Staff were very nice. Acidently, I booked a wrong night and they were very flexible to change it. I really appreciated that. It is very located. I stayed only one night, but I wish I could stay more. Cordoba seems to be a very cool city and this hostel offers a variety of outdoors activities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • smiley58986115
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
10.0

Great place to be in Córdoba! The staff is super friendly and really helpful, the hostel has loads of places to hang out to meet people (best of all is the rooftop!) and the kitchen is spacious and well equipped. You should definitely stay there if you're up for fun ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Cze 2017
6.9

Not bad but not great either. The location is good and some of the staff were excellent. The others spent most of their time lounging around the hostel doing very little from what I could tell...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
10.0

The best Hostel I've been to! Everybody is super friendly. The rooms are clean and the breakfast is amazing. I totally recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.