Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
Aldea Hostel Cordoba Located at Santa Rosa 447, , Cordoba.
Aldea Hostel Cordoba
Argentina
Cordoba 5000 Santa Rosa 447
85% 356
-31.4108827 -64.1891026
Aldea Hostel Cordoba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
4.0

Me desilusioné al llegar al Hostel porque las imágenes del lugar y la puntuación que había yo había observado en la página NO coincidían con mi percepción del mismo al arribar allí. Ej: No pude guardar mis cosas en el placard de mi habitación porque estaba completamente lleno de polvo y objetos en desuso: un ventilador roto, cajas de zapatos, una botella de cerveza vacía (fotografié ésto con mi celular, si las necesitan no tengo inconveniente en enviárselas) y los muebles comunes en mal estado.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Intentamos siempre superarnos, y lamentamos mucho que no se haya sentido a gusto en la habitación asignada. Igualmente siempre alentamos a nuestros huéspedes que nos avisen inmediatamente si algo no se ajusta a lo que ellos estaban esperando. Así podemos solucionar cualquier inconveniente inmediatamente o reubicarlos en otro lugar en el mismo momento de ingreso. Estas invitada para una otra visita a nosotros para que te podremos mostrar que trabajamos con seriedad!

  • juanimarasco
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
8.6

Aldea hostel es una excelente opcion por muchisimas razones. Sobre todo por el esfuerzo de crear buena onda y buena vibra. De entrada te dan la bienvenida y te sentis como en casa. La ducha es caliente, las camas comodas y los espacios colectivos de cocina y relax alejados de las habitaciones de descanso. Bien ubicado y a buen precio solo debe mejorar un poco el desayuno. Pocos hostels son para recomendar como Aldea. Pablo, Luiza, Willyanne genios. Sin duda muy recomendable..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2016
9.7

Nette Mitarbeiter, tolle Atmosphäre, sauber und gute Lage, Frühstück war absolut ok aber etwas einseitig

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
8.0

Goed en net hostel! Schoone douches en goede bedden. Ontbijt waren sneetjes stokbrood dus niet heel bijzonder. Ook niet heel sfeervol maar vooralsnog prima hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hallo, bedankt voor uw recensie, hopen wij dat u 'een goede tijd gehad in ons hostel. Laat u altijd welkom!

25 Lip 2016
8.3

Staff are amazingly nice & helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Lip 2016
7.7

El desayuno es muy malo. Te dan tres rodajas de pan con manteca. Las habitaciones estan mas o menos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Agustin, gracias por su avaliación! Les agradezco por decirnos que no te gustó en nuestro hostel, trabajamos baseado en la satisfacción de nuestros huéspedes, siempre buscamos mejorar nuestros servicios.

7 Lip 2016
8.9

It was warm in the rooms and more or less clean in the bathroom and showers. Lockers inside and outside the room. No heater in certain showers. Wall very thin but with earplugs its fine. The breakfast is basic but included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Emilie, thanks for your review! Sorry about cleanning of the bathrooms, thanks for tell us but we are working with more people now to do it better. Its great that you like our facilites, be always welcome!

18 Cze 2016
7.1

Lovely staff, great location and good value. Seemed a bit shut up and not really any atmosphere but that's perhaps because we were there in the winter. I think it'd be cool in summer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Cze 2016
8.6

Great all rounder hostel. Staff were really friendly and helped organise tours, really easy to meet people as there were great common areas and you could bring your own alcohol in. Lockers need repairing as backs were loose and need bigger bedsheets as they kept falling off but other than that I would highly recommend staying here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Cze 2016
10.0

Great hostel, met some great people there! Staff were great guys especially Pablo and Williane! Great area and brilliant WiFi, breakfast etc! Would stay again in a heartbeat, they even offered me to work for accommodation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Paul, nice to hear you! Its great that you had a nice time with our staff and our hostel, be always welcome to drink whisky with us hahaha

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.