Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 426 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 426 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Aldea Hostel Cordoba Located at Santa Rosa 447, , Cordoba.
Aldea Hostel Cordoba
Argentina
Cordoba 5000 Santa Rosa 447
86% 426
-31.4108827 -64.1891026
Aldea Hostel Cordoba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.7

Muy buen hostal, personal muy simpático y espacios (habitación, cocina, terraza ...) agreable para disfrutar. Yo recomendo a otros!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
8.3

Spend my New Year's Eve here. A nice roof top for party. Staff speak English and are all very helpful. Breakfast can be better. Shower is ok. It was really hot and there is no AC. Can hardly fall asleep because of the the heat. If the weather is cool, the place is nice to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
9.7

Si tuviera aire acondicionado, sería ideal. El resto de lo que brinda es excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
7.7

Enjoyed our stay at aldea hostel. Overall we had a good experience, a clean and spacious hostel with great common areas. A few things need to be improved - our female dorm was very hot at night making it hard to sleep and the sheets weren't great quality. The kitchen is spacious but it's very poorly equipped, making anything more than pasta is a challenge - there weren't even clean tea towels to wipe the plates. Breakfast is very simple.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
6.6

Pros: friendly and helpful staff, sometimes even proactive, which is rare in Latin America. Decent WiFi. Cons: dirty. Really worn out. Stains on linen. The room was very uncomfortable. Your chance for a hot shower is 50/50 (1 morning out of 2 it was cold). Ban on the beers from the outside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Gru 2016
6.0

Hostel bien situé, équipe très sympa et ambiance plutôt festive. Un bâtiment avec un gros potentiel mais mal exploité. Côté négatif : petit déjeuner très sommaire, sanitaires insalubres (la faute aux clients en partie), des commodités qui font défaut (locker pour sac à dos manquant dans certaines chambres par exemple).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Gru 2016
8.3

Nice hostel, big kitchen, comfortable rooms and nice common areas. There was a large group when I stayed (about 20 people) who killed the atmosphere a bit as they just took up all the space, and it was VERY hot in the rooms at night which made it extremely hard to sleep. Otherwise I very good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Gru 2016
9.1

Hostel cómodo y ubicado en zona céntrico. Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ashleigh1888844
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Gru 2016
10.0

Amazing hostel. Great beds and location. The staff were lovely and the manager amazing - he even accompanied me to the dentist to translate :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
9.4

Estuve solo un dia alli y me parecio genia, lastima que mi estadia era de pasada ya que tenia que continua a Mendoza, pero si regreso por Cordova, me quedo aca mas dias.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.