Hostelworld.com

Aldea Hostel Cordoba

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0
Aldea Hostel Cordoba Located at Santa Rosa 447, , Cordoba.
Aldea Hostel Cordoba
Argentina
Cordoba 5000 Santa Rosa 447
83% 338
-31.4108827 -64.1891026
Aldea Hostel Cordoba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Aldea hostal cordoba tiene la mas buena onda que encontre en mi viaje!! limpia, con concina grande y terraza chill, conoci a tanta gente buena aqui especialmente el staff muy amable especialmente walter y pablo :D reccomendaria este hostal a cualquiera persona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Limpio, muy buena ubicación, el personal todos muy amables y buena onda. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
7.7

Good floor plan, currently doing reno so noise @ 9AM. Not many people, a little far from the main sights (20 mins to sights, 30 to bars), friendly staff, dirty kitchen w/ limited utensils. Bathrooms ok, good hot water, lockers available in communal hallway. Charging devices is a mess as there is only one power strip per room and one in the common area... Sheets are thin and don't fit to the bed so you end up sleeping directly on the mattress - ew! Breakfast is bread/cafe/tea - pack an avo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2016
6.9

Breakfast is very basic: only bread, marmalade, coffee and tea. Only some rooms have enough lockers. The location is walking distance to main square but nothing going on very close. There is a supermarket close. The staff were friendly and helpful. Big kitchen but it does get busy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2016
10.0

Muy buena onda y predisposición de la gente del hostel. El ambiente de lo mejor!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.6

Great stay, very friendly staff and awesome kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.4

Excellent place, it was very little crowded and we had all the space for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
7.7

The security was good in as much as you had to be buzzed in and out of the hostel. But within two hours of my checking in I had left eye patches and my case for my glasses on my bed to show that the bed was taken (in a room, mind you, where people had their cell phones laying about, laptops and backpacks) and when I returned two hours later these were gone and nowhere to be found and no one seemed especially concerned. That rather put a damper on my feeling toward the hostel Otherwise good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
9.7

El hostel es super buena onda con el mejor staff. La pasamos genial alla. La cocina esta super bien equipada y hay muchas zonas comunes muy agradables. Lo unico malo es el desayuno... Muy escaso. Solo un trocito de pan y cafe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
8.3

Good hostel, with a big kitchen, enough bathrooms and a nice patio. The staff was very helpfull and friendly, especially Pablo. Some dorms were nicer than others. Breakfast was not the same every day. A few days very poor, with only baguette and jam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.