Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Mar 2017
9.7

We just stayed one night in the hostel, but we got a really good impression. The staff was super helpful and the best part was that we could check in earlier, since we arrived with the night bus. We didn't get the room we wanted, but that was totally fine at that point. We also could eat breakfast already. Everyone was super friendly, they have a nice chill out area. We really enjoyed it. Definitely could have stayed longer :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
8.9

Enjoyed my stay a lot, it was quite relaxed thanks to the great stuff. I

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
8.9

Hostel was in a good location, walking distance to all the main attractions in Córdoba! Atmosphere was great, rooftop terrace and lower deck area for socializing. The staff were welcoming and helpful. Only downside is only one stove and a lot of people. One of the best hostels I've stayed in so far though!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
8.6

Great hostel. Staff were very helpful and there was a great communal area - both on the roof and downstairs. Would definitely stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
8.9

Une auberge avec une super ambiance jeune ! Accueil au top ! Seul hic petit déjeune moyen et pas de porte au douche mais sinon je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2017
9.4

The staff were really lovely and the hostel had great communal areas including big kitchen, outdoor eating area, indoor chillout area with pool table and big roof terrace. Also had decent bathrooms and we organised a really great excursion through the hostel with a really lovely guide. Thanks so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
10.0

Great people, excellent place to be. Comfortable room, clean spaces and really nice people. They have great excursions prepared.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
10.0

Staff was extremely helpful booking tours and helping us continue our journey. English was excellent. The rooms, kitchen, public areas... Everything was top notch. If I'll ever need a hostel in Cordoba again I'll go here without a second thought

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lut 2017
7.4

Lindo hostel, con un espacio común para tomar cerveza y pasar un buen rato. La gente que atiende muy buena onda y muy atentos. Como negativo, la habitaci´ón chica y calurosa y el desayuno muy pobre. De todas maneras, volvería.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
6.6

Staff was friendly and helpful. Perfect locations, everything was closeby! But the rooms were small and the showers were not clean. Price quality was a little out of balance

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.