Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Aldea Hostel Cordoba

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
Aldea Hostel Cordoba Located at Santa Rosa 447, , Cordoba.
Aldea Hostel Cordoba
Argentina
Cordoba 5000 Santa Rosa 447
84% 350
-31.4108827 -64.1891026
Aldea Hostel Cordoba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Lip 2016
7.7

El desayuno es muy malo. Te dan tres rodajas de pan con manteca. Las habitaciones estan mas o menos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2016
8.9

It was warm in the rooms and more or less clean in the bathroom and showers. Lockers inside and outside the room. No heater in certain showers. Wall very thin but with earplugs its fine. The breakfast is basic but included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2016
7.1

Lovely staff, great location and good value. Seemed a bit shut up and not really any atmosphere but that's perhaps because we were there in the winter. I think it'd be cool in summer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Cze 2016
10.0

Great hostel, met some great people there! Staff were great guys especially Pablo and Williane! Great area and brilliant WiFi, breakfast etc! Would stay again in a heartbeat, they even offered me to work for accommodation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Cze 2016
9.1

schönes Hostel, sehr sauber, sehr geräumige Gemeinschaftszimmer, Dachterasse, große + sehr gut ausgestattete Küche, sehr nette Mitarbeiter!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
9.4

Muy buen ambiente, se vive un buena vibra y el personal muy buena onda. Vine por 2 noches y me quede mas días, um abrazo a todas las personas que laburan ahí!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Jaime, gracias por tu buena onda! Te esperamos tu vuelta a Cordoba, que bueno que tubiste una buena experiencia con nuestro staff y por el buen tiempo con los chicos en la terraza. :)

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
10.0

We arrived only planning to stay a couple of nights but ended up staying a week. The staff are friendly and helpful. We had a 6 bed dorm to ourself with comfortable beds and access to wifi. The atmosphere was great amongst other travellers also. I definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Stephen, thanks for your review! Its great that you had a good experience and could relax in Aldea Hostel, And when you come back to Cordoba we´ll apreciate receive you as a guest again!!

  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
10.0

Muy bueno hostal , buena situation cerca del centro, staff muy sympatico, buenas ondas. Very good hostal , clean. The staff is very friendly. Good situation close from the centre and everythings. Tres bon hostal , propre et proche du centre . Cuisine equipee et propre. Le staff est au top , je suis restee deux semaines dans cet hostal, je m y suis sentie comme a la maison. Je le recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Alicia, muchas gracias por su review! Que bueno que te gustó tu tiempo con nosotros, a todos encantó conocerte, eres siempre bienvenida a su casa en Cordoba.

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Aldea hostal cordoba tiene la mas buena onda que encontre en mi viaje!! limpia, con concina grande y terraza chill, conoci a tanta gente buena aqui especialmente el staff muy amable especialmente walter y pablo :D reccomendaria este hostal a cualquiera persona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Ainsley, gracias por su review y por su buena onda. Nos alegra saber que tubiste una buena experiencia con nosotros y que su alegria encantó a todos. Eres siempre bienvenida a Aldea Hostel, su casa en Cordoba.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Limpio, muy buena ubicación, el personal todos muy amables y buena onda. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Ana Paula, gracias por su avaliación!! Que bueno que tubiste una buena experiencia con nosotros!! Eres siempre bienvenida a Aldea Hostel!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.