Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aldea Hostel Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 505 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 505 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Maj 2017
8.3

Nice hostel, with stuff going on over the weekend in the evenings. The sell beer at a cheap price, but you can't bring your own alcohol in, which is a shame. There are lockers, but not in the dorms themselves, which is a tiny nuisance. The kitchen is really big, as is the common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • timcremers
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Kwi 2017
7.4

Decent hostel, friendly staff. Location is a bit out of direction of the terminal and food/party area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2017
7.4

Hostel wasn't great but not terrible. Lockers are crazy small and are in the common area not your room which kinda sucks. They're so small you can't even fit your small pack in there, just individual items. Also I was there in late April and the activities board still had St. Patrick's day activities so I don't think it's updated very often. My bed was comfy though and had a plug next to it. Decent happy hour at the bar and ok wifi. Honestly, just skip Córdoba. City doesn't have much happening

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Kwi 2017
9.1

This was a nice and chilled hostel with good facilities and a solid common area that made meeting people quite easy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
12 Kwi 2017
8.9

Me encantó la atencion del personal, fueron muy atentos ya que me agarre una migraña en una excursion y me ofrecieron que venga un medico sin cargo a verme y vino re rapido! muy buena recomendacion que nos dieron de Cabalango. La habitacion privada en la terraza muy buena, lo único que haría es a tal hora de la noche si la gente quiere hablar fuerte o escuchar musica o lo que sea para divertirse que lo hagan abajo ya que los ruidos un poco que molestaron a la madrugada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
7.4

Aldea was sufficient for a few night stay. Beds are not the best but the restrooms and kitchen are clean and there's plenty of lockers. There's only 3 functioning burners in the kitchen and the wifi isn't the best in the evening. This can be planned around though so no deal breakers. Staff was helpful with anything I needed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
7.7

El personal siempre muy atento y servicial en todo momento. Tiene una muy buena ubicación para poder moverte por Córdoba a pie. La seguridad es excelente, no hay ningún peligro allí adentro y las habitaciones son sumamente seguras. Es un ambiente muy lindo, siempre la gente con buena onda. En tanto a la limpieza y los servicios, la cocina no estaba muy limpia, las sábanas de la cama grande son cortas de todos lados. El desayuno muy muy simple, faltaría completarlo con algo más, no solo pan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
8 Kwi 2017
8.9

Big place but quite far off from the main attractions. Helpful staff, even though the guy from the night shift was much nicer than the rest. Big kitchen with lots of space and good breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Mar 2017
8.3

Bon hostel qui serait bien mieux avec des douches communes refaites à niveau.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Mar 2017
7.7

Great location and excellent helpful reception staff however the bathroom in our bedroom has been the worst on our trip so far.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.