Hostelworld.com

Aldea Hostel Cordoba

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 447 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 447 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Lut 2017
8.6

Overall it's a good hostel with attentive staff. The location is really good, near the centre and next to ATMs and a supermarket. The room was spacious enough and the hostel facilities clean and functional. Only downside was the lack of plugs by the bed to charge the phone during the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.9

Top Hostel with nice patio for drinking and meeting travellers.... ! Me gusta mucho

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lut 2017
7.4

Very small boys bathroom! Rooms and beds okay, breakfast just basic.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2017
8.3

das hostel ist sehr süss und gemütlich bis ins kleinste detail gestaltet die zimmer hatten genug platz und waren sehr geräumig die matrazen waren sehr alt frühstück war standart jedoch das personal war sehr freundlich und hilfsbereit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Lut 2017
8.3

We had a fantastic stay at Aldea. The staff were as helpful as anything, letting us check in early after a long bus ride. We had our own room the whole stay, even though other people were going and going. They even let us leave our belongings in our room, after we had checked out. Breakfast could be better, but good facilities to cook your own. Only downside was no air con or fan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
8.9

Aldea Hostel was a great hostel to stay at in Còrdoba! I was sick due to the incredible heat, and they were so nice to me and even offered me another room to sleep in with air conditioning! Thumbs up for the friendly staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
9.4

My boyfriend and i stayed here for 3 nights and the room was really nice also the bathroom was good and clean with hot water. The staff were nice and helpful. The location was a bit of the way from the city but there was still things to do around the area. Also only a half an hour walk to the bus stop!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
7.7

El área libre de humo no se respeta por los voluntarios que contratan, una vergüenza. Cuando llegamos el wifi no andaba, lo único bueno que teníamos un buen aire acondicionado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.7

Hermoso hostel, excelente ambiente, con un montón de gente copada. Diez puntos todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sty 2017
8.6

Super friendly staff! The kitchen and common areas are great. The private room that I stayed in didn't have AC, which would have been nice, but the staff provided me with 2 (!) fans to keep it cool.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.