Hostelworld.com

Alcatraz Backpacker Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lamborrari9635
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

The location in Prenzlauerberg is great. So close to restaurants and nightlife in a hip area of Berlin. Only a couple minutes walk away from the U2 line on Eberswalder Strasse, which has direct access to and from the main bus terminal of Berlin ZOB. The staff was attentive and friendly and the rooms were very clean. The wifi works best in the lobby/lounge area rather than up in the rooms but it was free and fast enough. I would definitely consider staying here again next time I'm in Berlin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
8.0

Location is nice room was clean staff were super nice and helpfull. We had a doubleroom where we had to share a bathroom with another doubleroom. Though we never bumped into them. Only thing we missed a little bit was a bar were you could meet fellow travelers..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2017
9.7

Absolutely great stay. The only only thing that was a slight problem is the lack of plug sockets in our dorm. However, don't let that put you off, it's still wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.1

Overall our experience of the hostel was great. It was very clean and staff were very friendly and helpful. The only negative thing I would say is, it probably isn't the best hostel hostel to meet others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
7.7

Hostal que en condiciones generales esta bien en calidad-precio. Por poner un pero la seguridad que no esta asegurada al irte a visitar la ciudad y dejar allí tu maleta, pero nosotros hicimos eso y todo seguía igual o el wifi que depende donde estés en la habitación te puede llegar con mas o menos señal. Por lo demás todo muy bien le pongo un 8 de 10.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Sty 2017
7.4

There is no internet in the rooms, only in the common area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2017
9.1

We stayed on this Hostel for the week end and we're happy because the staff were all friendly and the location is too closed from the center of Berlin. I am willing to come there soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
6.9

Bathing facilities are old and not very clean, beds make a lot of sound. Location was great and the communal area was also pretty nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
9.1

Sehr gut und unkompliziert, gerne wieder! Nur aufgrund eines nicht immer verfügbaren WLAN-Signals in meinem Aufenthaltsraum mache ich bei der Ausstattung kleine Abstriche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.7

The hostel is really cool , well located and clean. Than the staff is friendly and helpful about everything you could need in Berlin so I really recommend this place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.