Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alcatraz Backpacker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 806 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 806 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
Alcatraz Backpacker Hostel Located at Schoenhauser Allee 133a, 10437, Berlin.
Alcatraz Backpacker Hostel
Germany
Berlin Schoenhauser Allee 133a, 10437
86% 806
52.5444557 13.4120965
Alcatraz Backpacker Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
7.7

Hostal que en condiciones generales esta bien en calidad-precio. Por poner un pero la seguridad que no esta asegurada al irte a visitar la ciudad y dejar allí tu maleta, pero nosotros hicimos eso y todo seguía igual o el wifi que depende donde estés en la habitación te puede llegar con mas o menos señal. Por lo demás todo muy bien le pongo un 8 de 10.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
9.1

Sehr gut und unkompliziert, gerne wieder! Nur aufgrund eines nicht immer verfügbaren WLAN-Signals in meinem Aufenthaltsraum mache ich bei der Ausstattung kleine Abstriche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.7

The hostel is really cool , well located and clean. Than the staff is friendly and helpful about everything you could need in Berlin so I really recommend this place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Gru 2016
9.4

Gute Lage mit vielen Einkaufsmöglichkeiten, gute Verkehrsanbindung, super freundliches Personal, alles sauber und ruhig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2016
10.0

It was my first time staying at a hostle and I'm really glad I picked this place. It wad clean, staff were really nice and helpful and it was 2 secs away from the underground station and bus. The bathroom.and bedrooms were really clean. I would definitely recommend this place. Great value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
10.0

Great place to stay would definitely recommend it to friends

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
7.4

Alcatraz was a decent spot. The building is really old and it looks a little sketchy but once you're inside it grows on you and the staff were helpful. Not much atmosphere, If you want wifi you need to be in the common area and the lockers are outside the rooms. Cleanliness was good and location was far from city centre but an easy metro ride away.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lis 2016
9.4

Great hostel easy to find and right beside trains,tram lines etc. Staff were super friendly and helpful. Great advice on where to go and what to see. Stayed in a private double room beds were comfy and bathroom was cleaned daily. Not a party hostel from what i gathered but 24hr access was handy after a night out. I would definitely stay agaim and reccomend to anyone. Thanks guys :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Lis 2016
8.9

Ein wirklich nettes Hostel. Anbei zwei Verbesserungsvorschläge: 1) Wenn jemand gegen 23 Uhr eincheckt und keine weitere Person im gleichen Zimmer übernachtet, dann wäre es gut wenn ihr die Heizung vorher (1 bis 2 Std.) anmacht. Ich habe das Zimmer in der ersten Nacht so spät abends (Mitte November) nicht mehr warm bekommen. 2) Bei den Duschen sollten unbedingt Handtuchaufhänger angebracht und Badematten ausgelegt werden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
8.6

Everything good enouhg, but the bed was terrible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.