Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alberguinn Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4
Alberguinn Youth Hostel Located at c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo, , Barcelona.
Alberguinn Youth Hostel
Spain
Barcelona 08014 c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo
80% 1794
41.3795537 2.1345126
Alberguinn Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
10.0

Auberge très bien placée dans la ville, proche du métro. On a aimé : les cassiers à clé dans les chambres, le petit déjeuner compris dans la pension, la propreté des lieux (il y a même du savon dans les douches si on a oublié le sien), les ordinateurs à disposition et bien sûr l'accueil des gérants très sympathiques.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
7.7

Stayed in Barcelona for a week and stayed here for just the last night due to its close proximity to Sants train station and it was cheap. The hostel is perfectly fine although I would not recommend if you are staying for long. There is no atmosphere or charm to the place and are way better hostels to choose from in Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Paź 2016
9.4

Good location. Close to train station. Good breakfast. Would recommend this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
7.7

Everything was good except the atmosphere was very dull. Not recommended for solo travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Paź 2016
9.4

Ticks all the boxes except one IMO - very clean, good bathrooms/showers, decent Wi-Fi, helpful staff, nice lounge + kitchen. Dorms are good too, with lockers and keycard entry. Well placed for Barcelona Sants mainline train station and Camp Nou - walking distance from both. The only problem I had was traffic noise (trucks and motorbikes) which woke me up at 6. It could be just the room I was in, as I have stayed here before in a different room, and I don't recall the road noise last time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
8.0

It's run like a highly efficient military barracks. There's zero charm, but with so many people in a tight space, they do a good job keeping order. The large dorms are a nightmare for people who sleep right next to the door. Staff never seem to have a moment's rest. Advantage of hostel is short walk to SANTS train/bus station - this saved me much time and effort arriving and departing from the city, incl a day trip to Andorra. I'd stay here again just for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • childwan
  • Chiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Paź 2016
8.3

车站附近,早上坐车去桂尔公园,然后坐车到圣家堂接着走路去米拉之家吧罗特之家,再坐车去海边,然后海边坐车回家,买的区域日通票,舍友们夜生活比较丰富,回来得很晚,还有两个人挤在一张床上睡的。六人间挺干净宽敞的,有单独的行李柜子,自行加锁,安全。早餐很棒

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
3 Paź 2016
8.0

Un hostal mas que correcto, muy muy cerca de Sants (unos cinco minutos andando). Bastante limpio, personal muy simpático (sobre la chica española del turno de la manana). Limpieza aceptable para la cantidad de gente que hay. Seguridad total y buen ambiente. desayuno muy muy básico por no decir pobre pero para el precio que se paga no esta mal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Wrz 2016
7.7

Mon évaluation n'est peut-être pas représentative des autres, car nous avons vécu un cas spécial: nous avions réserver une nuit en même temps que deux groupes âgés de 16 ans. C'était bondé de monde dans les w.c., les aires de repos et pour le déjeuner. Conseil: aviser par courriel les personnes ayant réserver avant ou après les groupes. Ainsi, libre à ceux qui voudrait se désister, car on va se le dire, ce n'est vraiment pas agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Wrz 2016
7.4

Nice, quiet, safe. Outside city centre but nice location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.