Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alberguinn Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.7

Staff were really friendly, directions from the train station were really easy to follow. Lots of activities on offer. Lots of space and facilities. Would definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • simonebh
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
8.3

It was a really nice place. A metro close by so it's no problem that it is so far from the city center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2017
6.9

Poca ventilacion. Deberian instalar extractores en los baños para que el hostal no tenga tanta humedad. El staff buena onda.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mickiac7998
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Cze 2017
8.0

Few things can be a little bit awkward here such as cooking (the hob is pretty bad) and the location isn't anywhere near most tourist places in the city, but nice place. No complaints with my actual stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2017
7.4

We had a good stay, it is not very cosy but ok for a few nights. The breakfast was so so but ok. I recommend it for a shorter stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Maj 2017
9.4

Muy recomendable! Muy cerca de estación sants para ir caminando. El personal muy amable! Sobre todo el recepcionista argentino que no recuerdo el nombre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2017
2.9

This hostel was gross. The bathrooms were not clean at all. The sheets I was given had stains on them. There were people selling drugs outside of the hostel. The location is not nice at all.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Maj 2017
8.9

Si queres tranquilidad se recomienda. Lejos del barrio gótico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
7.4

Showers and rooms were very hot and humid spaces. AC only kept small rooms cool. Showers were also a bit dirty but it was a cheap hostel. Staff were awesome and went out of their way to help me out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2017
7.7

It wasn't bad and got the job done--but it wasn't as clean as I had hoped. There were stray hairs everywhere in the bathroom, including the sinks. And the sheets weren't stained, but they also had lint and a stray hair or two on them. And breakfast was just white bread with chocolate cream or off-brand cereal. Again, not bad. But I've stayed in nicer places. Close to the train station, but tucked away down a low-traffic street, which made the night trek to it a little uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.