Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alberguinn Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.5
Alberguinn Youth Hostel Located at c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo, , Barcelona.
Alberguinn Youth Hostel
Spain
Barcelona 08014 c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo
79% 1778
41.3795537 2.1345126
Alberguinn Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2016
7.7

Mon évaluation n'est peut-être pas représentative des autres, car nous avons vécu un cas spécial: nous avions réserver une nuit en même temps que deux groupes âgés de 16 ans. C'était bondé de monde dans les w.c., les aires de repos et pour le déjeuner. Conseil: aviser par courriel les personnes ayant réserver avant ou après les groupes. Ainsi, libre à ceux qui voudrait se désister, car on va se le dire, ce n'est vraiment pas agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Wrz 2016
7.4

Nice, quiet, safe. Outside city centre but nice location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2016
7.1

Its was okey but it is far from center of the city. It is close to nou camp. The room was hot cuz 16 people in the same room and one ac is not enough.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
9.1

Auberge de jeunesse correcte. Pas de frais supplémentaire pour la clé du casier. Situé à quelques centaines de mètres de la gare Sants, ce qui est très appréciable quand on a un train Tres tôt le matin! Personnel aidant et propose même un changement de chambre sans augmentation de pris pour dortoir femmes au lieu de dortoir mixte. Je n'ai pas pu tester le petit déjeuner car départ à 6h du matin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
16 Sie 2016
8.0

Perfect if you have an early train from the main Sants train station (5 mins walk). If not, then would suggest staying closer to the centre of town. It took about 50 mins to walk to the main area. I stayed in the 12 bed room which considering didn't feel too cramped. Air conditioning didn't reach the whole room so was quite hot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Sie 2016
6.9

I had to cancel my stay here. My train was delayed twice from switerland and missed my connection to Barcelona. Explained situation to hostel, but still had to pay due to their cancelation policy. Thought they might understand and save me from paying for double accommodation due to situation. Can't comment on hostel just gave average rating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lip 2016
6.6

Slecht interbet, bijna geen volk/ sfeer. Duur. Ver vant centrum

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2016
5.1

Hostal de muy bajo nivel y el personal muy mala cara

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lip 2016
6.6

We stayed here for one night before our train the next day. It was generally clean, however the beds are VERY unstable bunk beds. If you are on the bottom and the person on top moves, the bed pretty much feels like a small earthquake. For 30 euros A night it is overpriced. I woke up clutching the sides of the bed thinking I was going to fall off. Luckily, we booked in advance, however someone in our room paid 70!!! Euros for 1 night last minute. Ridiculous

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Lip 2016
8.9

전반적으로 좋아요 단체로 사람들이 왔을때는 좀 많이 시끄러웠어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.