Hostelworld.com

Alberguinn Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Alberguinn Youth Hostel Located at c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo, , Barcelona.
Alberguinn Youth Hostel
Spain
Barcelona 08014 c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo
85% 1746
41.3795537 2.1345126
Alberguinn Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2016
8.9

Très bon accueil. Très propre. mais Chambres mal insonorisées, boules Quiès à conseiller. Petit déjeuner servi un peu tard et de qualité médiocre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gavbain7254
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
9.4

Great staff firstly, available when needed and helpful in every situation. Hostel was busy when I stayed but getting a good night's sleep was no issue. Perfect location for anyone attending a barca game. Would recommend/ stay again no worries.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
8.6

Un lugar tranquilo, acogedor, los trabajadores muy amables, con mucha voluntad para orientar dentro de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rolanbello
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
10.0

Una estadia perfecta. Fuimos por una noche porque no pudimos llegar a tiempo a nuestro tren. La reserva, aunque no pudo ser confirmada en lo inmediato por el recepcionista, verifico el correo de nuestra reserva y realizo los cargos que correspondian. La atencion es muy buena y el lugar en general tiene buenas condiciones. Solo agregaria que en el desayuno haya un poquito mas de variedad y mejor organizacion de la nevera para clientes, pero por todo lo demas, muy buena experiencia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2016
9.4

Tutto molto funzionale, unica pecca il wi-fi non funziona benissimo, per il resto ottimo. Questa è stata la seconda volta che vi ho soggiornato. Se dovessi tornare a Barcellona tornerei qui.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • KirstenDF
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Lut 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Mieszkaliśmy w akademiku 6 łóżko, wygodne łóżka, dobrej wielkości szafki w pokojach. Całkiem przyzwoity kuchnia i darmowe śniadanie. Dobry stosunek jakości do ceny. Bardzo blisko do stacji kolejowej, ale bardzo długie drogi od plaży / atrakcji. Ale do opanowania, jeśli są w porządku z chodzeniem

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • plasebas1362
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lut 2016
6.0

Close to the main train station of Barcelona, Sants. Far from city centre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel i personel! Ale oni zamykają bardzo wcześnie salon spotkań ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexmaister
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Gru 2015
7.1

The hostel is near to Barcelona Sants which made our way in and out of it very comfortable but it is not near from the main turistic spots. The wifi does not work very good. The kitchen sistem works very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Przyzwoity hostel. Wifi było dobre wszędzie. Wszystkie posadzki cementowe więc rodzaj zimna w dotyku. Mój pokój był dość zimno temperatura byłoby też. Tam bardzo mało ludzi, ale byłem tam w grudniu. Trudno dostrzec z ulicy i obszaru wejście było bardzo słabo oświetlony Wszystko było bardzo czyste. Wylot tuż obok mojego łóżka, a światło na każdym łóżku.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.