Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alberguinn Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1807 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1807 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
9.7

A great place to stay although they are just renovating. We were happy to stay in such a nice and clean hostel! I highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yokokawa
  • Japonia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Mar 2017
9.1

また泊まりたいと思いました 大人数の部屋が気にならなければかなりオススメ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
9.7

The room was suffocating as people hanged the wet cloth inside rooms. There must be enough space to dry the cloth outside instead inside room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jailton_monteiro
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lut 2017
8.9

Sistema para tomar banho muito ruim pois teve momentos onde água ficava gelada

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • yh0301
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lut 2017
9.7

여자 12인실 사용. 물론 밤 늦게 클럽갔다가 새벽에 들어오는 사람들 때문에 잠을 설치기는 했지만 이건 호스텔의 문제가 아니니깐! 공용화장실도 깔끔했고 직원분들도 하나같이 굉장히 친절함! 조식은 8시-10시 사이에 먹을 수 있고, 시리얼, 식빵, 커피 등이 제공된다. 에스파냐 광장 걸어서 20분정도? 산츠역은 아니지만 산츠역 바로 전 역과도 비교적 가깝다. 젊은 사람 뿐만 아니라 연령대가 좀 있으신 분들도 많이 이용하던 숙소!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Lut 2017
6.9

I booked this place because I came in late and needed to leave early in the morning. This is a very cheap hostel and located at a great place, thus for my needs this was perfect. However, there is absolutely no atmoshpere. I felt like being lost in a hospital, inside the rooms it's more like a military bunker. If you stay longer than 1 night please avoid! If you just need a place to crash, great choice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

Was great!!! Thanks... ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Gru 2016
7.7

Bien cometí el error de elegir una habitación con demasiada gente pero bueno mi horario era demasiado temprano en el que debía salir pero vamos va muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
10.0

Auberge très bien placée dans la ville, proche du métro. On a aimé : les cassiers à clé dans les chambres, le petit déjeuner compris dans la pension, la propreté des lieux (il y a même du savon dans les douches si on a oublié le sien), les ordinateurs à disposition et bien sûr l'accueil des gérants très sympathiques.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
7.7

Stayed in Barcelona for a week and stayed here for just the last night due to its close proximity to Sants train station and it was cheap. The hostel is perfectly fine although I would not recommend if you are staying for long. There is no atmosphere or charm to the place and are way better hostels to choose from in Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.