Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alberguinn Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Cze 2017
7.4

We had a good stay, it is not very cosy but ok for a few nights. The breakfast was so so but ok. I recommend it for a shorter stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Maj 2017
9.4

Muy recomendable! Muy cerca de estación sants para ir caminando. El personal muy amable! Sobre todo el recepcionista argentino que no recuerdo el nombre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2017
2.9

This hostel was gross. The bathrooms were not clean at all. The sheets I was given had stains on them. There were people selling drugs outside of the hostel. The location is not nice at all.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Maj 2017
8.9

Si queres tranquilidad se recomienda. Lejos del barrio gótico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
7.4

Showers and rooms were very hot and humid spaces. AC only kept small rooms cool. Showers were also a bit dirty but it was a cheap hostel. Staff were awesome and went out of their way to help me out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2017
7.7

It wasn't bad and got the job done--but it wasn't as clean as I had hoped. There were stray hairs everywhere in the bathroom, including the sinks. And the sheets weren't stained, but they also had lint and a stray hair or two on them. And breakfast was just white bread with chocolate cream or off-brand cereal. Again, not bad. But I've stayed in nicer places. Close to the train station, but tucked away down a low-traffic street, which made the night trek to it a little uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Maj 2017
7.7

Está bien, pero muy alejado del centro. No hay demasiado ambiente, es mucha gente que solo viene a pasar la noche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Petar_mkd
  • Macedonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Maj 2017
8.3

The hostel had a lamp and plug for every bed, clean showers and lockers. The location was around metro and bus stations so wasn't a problem. I would definitely recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2017
7.1

La ubicación esta bien si necesitas algo cerca de Sants. En mi caso fue solo para dormir. Pero llegue de noche y no habia muchas cosas cerca. El hostel bien, cuartos grandes, locker para cosas importantes, no para valija. El desayuno muy basico.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
28 Kwi 2017
5.4

Buena localización y limpio. Desayuno muy pobre y trato a mejorar por parte del staff. OJO! Vete con toalla porque te cobran 4 pavos por ALQUILARLA! Por no hablar del 1€/fotocopia...Vergonzoso. Estos detalles son los que marcan la diferencia.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.