Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI Located at Avda Libertador 587, , El Calafate.
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
Argentina
El Calafate 9405 Avda Libertador 587
87% 623
-50.3396540 -72.2554492
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Wrz 2016
9.4

Great hostel, clean decent dorms and huge kitchen. We were there off peak so not many other guests but the receptionist made us really welcome and was very kind. I'd recommend to friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
8.6

The hostal is great, just 4 beds per room, the staff is really nice and overall great value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2016
9.7

Great location, excellent staff, overly helpful can't really fault the place. Stayed here on two separate occasions and when we were back in town the third time just killing time until our flight they allowed us to leave our luggage in the lock up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

Une agréable attention aux clients, un service impeccable ! A recommender à 100%. Merci pour tout !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
10.0

Hostel ótimo sem reclamações. Fomos super bem atendidos. Nosso quarto era com banheiro privativo e era ótimo bem ajeitado. O café da manhã era bem gostoso. Bem perto do centro e do terminal rodoviario. Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Exactly what we needed- the feel of a boutique hotel (private room with ensuite) but an affordable rate. Right over the bridge from downtown Calfate. They have an excellent breakfast, luggage storage, laundry, and excursions. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
7.7

Je trouve l'auberge un peu chère pour la prestation mais c'est correct. Bons points: en dortoir pour 4, il y a une salle de bain séparée de toilettes + lavabo à part ainsi qu'un casier par personne. Bonne localisation près des bus. Moins bons : petit déjeuner non inclus en dortoir, cuisine est un peu rudimentaire avec sets de couverts à louer pour manger (50AR$ chacun) Pour info : il n'y a qu'une clé par chambre à laisser à la réception

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Mar 2016
8.0

Surprisingly solid hostel despite its first impression as sort of a sterile place. Basically no atmosphere, but nice rooms at a good price for calafate. Good security, decent kitchen. Don't plan to meet people but who cares. You're in the greatest place on earth.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
8.0

Établissement bien situe. Un réel effort pour le wifi , très apprécié. Personnel plutôt sympa , selon les équipes. La personne qui s'occupe du petit déjeuner efficace et agréable. Nous étions dans une chambre double , calme .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.