Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI Located at Avda Libertador 587, , El Calafate.
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
Argentina
El Calafate 9405 Avda Libertador 587
90% 634
-50.3396540 -72.2554492
Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
5.4

The wifi is really sketchy which was not helpful. The staff didn't book me a transfer to the airport and I had to take a cab which cost more than my night stay! The locks for the lockers are so small that my lock didn't fit and I couldn't lock my stuff away.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lis 2016
10.0

Maravilhoso!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
8.6

We were in one of the en suite double bedrooms in Oct 2016. Plenty of space. Amazing underfloor heating! Helpful and friendly receptionist. Modest breakfast but fine. WiFi slowish, especially in room at far end of building. Short walk into town centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

nada que criticar. el hostel es realmente de diez

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
8.0

4-bed dormrooms spacoius enough with comfortable beds, heated floor and big lockers. Good to have bathroomfacilities to each room and separate too. When shower is occupied you can still use the toilet. Kitchen is ok equipped. A plus for 2 large fridges. Staff is friendly but the tours offered in reception are more expensive than booking straight with travel company or the regular bus to Perito Moreno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
9.4

Muy buena atención

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2016
9.7

Excellente auberge, au centre du village. Personnel très agréable, la cuisine est petite mais fonctionnel, service lingerie très soigné .. Chambre dortoir entretenue chaque jours.. Je recommande fortement cet hostel, notre séjour fut tellement agréable que nous avons rallongé notre périple à el calafate ! Excellent rapport qualité prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Wrz 2016
10.0

Ótimo hostel, bonito, limpo, bem organizado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

Great hostel, clean decent dorms and huge kitchen. We were there off peak so not many other guests but the receptionist made us really welcome and was very kind. I'd recommend to friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.