Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue & Hostal del Glaciar Libertador - HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
8.6

Muy buena ubicación, a 100 metros del centro. La habitación muy cómoda y limpia. La cocina bastante completa, lo que te permite cocinarte prácticamente lo que quieras. El aspecto del hostel es excelente, todo muy nuevo. El servicio de desayuno también es bueno, un poco faltó de variedad, pero lo básico e indispensable está. El personal en su mayoría amable y buena onda, si notamos que molesta un poco que no contrates con ellos las excursiones, cosa que no debería pasar, ya que no es obligación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

Excelente lugar la chica brasilera de la recepcion una genia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
7.1

Ich war nur eine Nacht dort. Statt zu putzen wurde morgens lediglich Raumspray im Zimmer verteilt. In der Küche gab es kein Besteck, das musste man sich gegen Pfand an der Rezeption (3 Stockwerke tiefer) ausleihen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Lut 2017
8.0

The room was clean. The staff was friendly but didn't not talk that much. So they didn't tell me were the kitchen is or were the blankets were. I had to ask by myself. There is not that much as a hostel atmosphere. It's more like a hotel. They organised the airport pick up for me, what was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2017
4.6

200$ pour la lessive, 120$ par personne pour le déjeuner, peu d'équipement dans la cuisine par rapport à la grandeur du complexe... nettoyent la douche avec du parfum "sent bon" mais donne mal a la tete... portes barrée mais 1 clé qui doit être laissé à la réception pour les dorms de 4... je ne recommande pas cet endroit pour la vibe ou le service client... impersonnel... 2 nuits ici c'était trop. Avoir su on aurait changé.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lut 2017
8.0

Good hostel, rooms ok, but could do with more charging sockets as only 2 for 7 people. Kitchen was clean but quite basic. Staff seemed friendly enough. It's quite a big hostel and there isn't a very social atmosphere, but most people seem to come to see the glacier and then move on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
7.7

Excelente. Muy buen servicio. Buenos dormitorios y camas. Bastante control de la limpieza en la cocina.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2017
9.1

Très bon hostel. Un peu dommage de devoir donner une caution pour les couverts, mais ca responsabilise les gens donc disons que c'est un "mal" pour un bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
7.4

Hostel is large, has bathroom in room (but no window or fan to vent moist air), kitchen to cook, no breakfast, check out is too early at 10am for a hostel, lockers in room to store belongings, a couple of common areas to socialize (TV room and dining area), bathroom in common area had issues. Staff were friendly and helpful. Overall a good stay but not amazing. You could do worse in El Calafate.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

Amazing hostel. It might not have the typical hostel vibe but you can still meet people and hang out in common areas. Staff was amazing, I could even store my medicine in their fridge instead of the fridge in the kitchen while going away to el chalten for three weeks. Would definitely recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.