Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Vila Carioca Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 721 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 721 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lucasdanielsanches
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Wrz 2017
6.6

Ar condicionado apenas a noite. Quarto private duplo muito pequeno. Café da manhã bem fraco. Localização boa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Wrz 2017
8.0

As imagens iludem um pouco, pessoalmente é um pouco diferente e o café da manhã é bastante ralo. Nem todos os quartos tem ar condicionado, o que não diz no site quando você loca um quarto com quinze camas, por exemplo. Staffs são bastante atenciosos, o colchão é bom e o hostel é bastante limpo. Para quem gosta de um contato com a natureza, é um bom lugar para se passar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2017
8.0

Good value for money. They had a safe in the room but it was broken. The door to a balcony shared with other rooms did not seem trustworthy. The Hostel itself looked nice and welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
10.0

Is a great place to stay , clean, very well organised plus plus. Very nice staff members and helpful. Safe and respectful. I recommend this place 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
10.0

Minha segunda casa! Amo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

Eu sempre uso. Ja nem sei quantas vezes eu fui

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
7.1

Nice enough during the off season. Men's bathroom smelled awful and had inconsistent hot water. Nice staff though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
6.0

Propreté des lits moyennes. Un vendredi soir, il y a eu une fête dans la salle principale de lhostel. Comment est ce possible ? Je rentre d'une journée de visite, d'avoir profité et je dois écouter la musique de la jeune qui fête ses 25 ans jusqu'à 1h du matin !!! Inadmissible !!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Maj 2017
8.3

Nice hostel where you can get a good night sleep! Would probably not recommend it to solo travelers though, as it's kind of hard to socialize with people there. Subway stop close by, staff doesn't speak much english

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Maj 2017
8.3

Vila Carioca Hostel est vraiment bien situé dans Botafogo. Nous avons pu faire Rio presque entièrement à pied. Les lits a 3 étages ne laissent pas beaucoup de place a chaque personne mais le dortoir est bien entretenu. Le déjeuner est correct pour le prix que nous avons payé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×