Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Vila Carioca Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
Albergue Vila Carioca Hostel Located at Rua Estcio Coimbra No 84, Botafogo, Rio de Janeiro.
Albergue Vila Carioca Hostel
Brazil
Rio de Janeiro RJ 22600-000 Rua Est�cio Coimbra No 84, Botafogo
75% 689
-22.9511024 -43.1861400
Albergue Vila Carioca Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.4

Really good hostel with a terrific environment! I'll definitely stay there when I come back to Rio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • infantebrasil6298
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
6.9

Hostel de muita boa localização!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • renato_metal3835
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
4.9

Efetuei o pagamento antecipado conforme exigência, cheguei ao hostel cansado do vôo as nove horas da manhã. Eu vi uma mesa farta de café da manhã, pedi para tomar café, e a atendente negou sem constrangimento. E para guardar a bagagem até o horário do checkin as 13h fui cobrado 5 reais. Pense que você é um nada até o horário do check in, você é um estranho para essa gente, independente de ter pago ou não. Eu já estive em hostels na europa, EUA e América do sul, nunca fui tratado assim.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
5.7

A menina que nos recebeu no check-in foi muito mal educada e chata. O banheiro só 1 tinha água quente o outro era muito gelada, e estava sempre sujo. A única coisa boa era a localização e, como a rua era sem saida, havia uma guarita na entrada e tornava mais segura.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.3

Très bon établissement, bien situé à Botafogo, un peu cher à cause des jeux olympiques.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Sie 2016
6.9

Cette auberge a de nombreux atouts : son emplacement et le cadre. Cependant payer 900€ la semaine pour un lit dans une chambre sans fenêtre avec une salle d'eau où il est préférable de ne pas avoir à gesticuler et où l'eau manque un jour sur deux, ne pas avoir droit aux serviettes de toilettes sauf paiement supplémentaire , n'avoir obtenu aucuns des renseignements demandés comme où louer des vélos, la poste...par le personnel en place. Ne me donne aucune envie d'y séjourner à nouveau

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
3.4

It's one of the worst hostel I have stayed! Scumlord management, squeezed in a room like sardines, dirty and inadequate # of bathrooms, and way more expensive for what you get.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
7.1

Espaço imcompativel com quantidade de camas

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
7.1

The location was pretty good, it is in a safe neighborhood and 3 minutes walk to the metro. The hostel remained fairly clean throughout our stay. Price was decent considering it was the time of the Olympics. I found some of the staff to not be very helpful or overly friendly, and a few of the cleaning staff were incredibly rude all the time for no apparent reason, not just to me but to other guests too. Definitely not pleased with their attitude.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2016
8.9

Overall the hostel was pretty good. The location is close to a ton of bars and a shopping center if you want to grab gifts such as Havaiannas for friends and family. Although the Olympics were going on it seemed that the hostel didn't put together many things for it's guests for nightlife so you were kinda on your own. I personally recommend checking out Lapa if you're there on a weekend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.