Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Vila Carioca Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 698 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 698 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.0
Albergue Vila Carioca Hostel Located at Rua Estcio Coimbra No 84, Botafogo, Rio de Janeiro.
Albergue Vila Carioca Hostel
Brazil
Rio de Janeiro RJ 22600-000 Rua Est�cio Coimbra No 84, Botafogo
76% 698
-22.9511024 -43.1861400
Albergue Vila Carioca Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
9.7

I had a very good stay at the Vila Carioca Hostel. It's a very charming hostel with a great atmosphere to meet people and Botafogo is a really nice neighbourhood. I would definitely recommend it! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
9.4

Vila Carioca is a very nice and cozy hostel. Everything was always clean, the staff was friendly and helpful and I met great people. it is very quiet to sleep. Moreover, the locationnis very good next to bus and metro station. You can even walk to the sugar loaf! I definitely recommend the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.4

Really good hostel with a terrific environment! I'll definitely stay there when I come back to Rio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • infantebrasil6298
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
6.9

Hostel de muita boa localização!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sie 2016
5.4

Hostel normal tirando a cutre, no muy limpio, los baños pésimos, no había agua caliente, y para fumar habia que salir a la calle ( ni si quiera en la terraza). Hay hostels mil veces mejores y mucho mas baratos. El desayuno y el wifi bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Sie 2016
8.3

I stayed in the 6 people room and it was fine. Perfect location, safe, quiet in the night. Helpful staff. Only thing I didnt like was the bathroom. There were 2 showers and one was much better than the other. Toilets on the 1st floor were very uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
8.0

Sauber.Sicher.Nettes Personal. Top Lage.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • renato_metal3835
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
4.9

Efetuei o pagamento antecipado conforme exigência, cheguei ao hostel cansado do vôo as nove horas da manhã. Eu vi uma mesa farta de café da manhã, pedi para tomar café, e a atendente negou sem constrangimento. E para guardar a bagagem até o horário do checkin as 13h fui cobrado 5 reais. Pense que você é um nada até o horário do check in, você é um estranho para essa gente, independente de ter pago ou não. Eu já estive em hostels na europa, EUA e América do sul, nunca fui tratado assim.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
5.7

A menina que nos recebeu no check-in foi muito mal educada e chata. O banheiro só 1 tinha água quente o outro era muito gelada, e estava sempre sujo. A única coisa boa era a localização e, como a rua era sem saida, havia uma guarita na entrada e tornava mais segura.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.3

Très bon établissement, bien situé à Botafogo, un peu cher à cause des jeux olympiques.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.