Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Vila Carioca Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

Eu sempre uso. Ja nem sei quantas vezes eu fui

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
6.0

Propreté des lits moyennes. Un vendredi soir, il y a eu une fête dans la salle principale de lhostel. Comment est ce possible ? Je rentre d'une journée de visite, d'avoir profité et je dois écouter la musique de la jeune qui fête ses 25 ans jusqu'à 1h du matin !!! Inadmissible !!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Maj 2017
8.3

Nice hostel where you can get a good night sleep! Would probably not recommend it to solo travelers though, as it's kind of hard to socialize with people there. Subway stop close by, staff doesn't speak much english

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Maj 2017
8.3

Vila Carioca Hostel est vraiment bien situé dans Botafogo. Nous avons pu faire Rio presque entièrement à pied. Les lits a 3 étages ne laissent pas beaucoup de place a chaque personne mais le dortoir est bien entretenu. Le déjeuner est correct pour le prix que nous avons payé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Mar 2017
9.1

Great location, good breakfast, cool place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Mar 2017
8.3

A localização do albergue é realmente incrível, com uma ampla variedade de serviços e extremamente perto do metrô e outros meios de transporte. A estrutura dos quartos é confortável mas a limpeza deixa bastante à desejar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Mar 2017
10.0

This is the nicest hostel we've stayed in, in Brazil. It's got a great atmosphere, very friendly and relaxed. The beds are really comfy, everything is very clean, the kitchen is very well equipt. 2 lovely outdoor areas. It has a lovely cat (Lua) and wifi is really strong. It is very secure, 5 mins walk on main rd to metro station and busses, supermarket, cafe's, bars, street food stalls and shops. They have an in-house laundry service and the day-trips they offer are very reasonably priced. ****

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
7.7

Todo muy bien, salvo por un chino que vive ahí, no sé si es el administrador del hostal, el dueño o que, pero es una persona sumamente desagradable que no sabe llevarse con las personas. Empaña todo lo bueno que tiene el hostal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

Web (young couple) had a wonderful stay at Vila Carioca. The hostel is beautifully located in a safe street only a few minutes walk away from the Botafogo metro station that connects you conveniently to most everything. The hostel was quiet and not crowded. Staff very friendly and always helping with advice. Would definitely come back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.