Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Vila Carioca Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 701 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 701 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
Albergue Vila Carioca Hostel Located at Rua Estcio Coimbra No 84, Botafogo, Rio de Janeiro.
Albergue Vila Carioca Hostel
Brazil
Rio de Janeiro RJ 22600-000 Rua Est�cio Coimbra No 84, Botafogo
75% 701
-22.9511024 -43.1861400
Albergue Vila Carioca Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
23 Gru 2016
7.1

It is nice for just sleeping, but toilet is tiny, and for everything else you.must pay, even for leaving your stuff and grab them later. Also it is dead empty, it will be hard ti meet other travelers there. As for the breakfast, it was fine, bread, cheese ham, butter, banana, apple, two kinds of cakes, cookies, coffee, milk and juice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Gru 2016
10.0

Sehr gute Lage... Perfekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
9.7

I had a very good stay at the Vila Carioca Hostel. It's a very charming hostel with a great atmosphere to meet people and Botafogo is a really nice neighbourhood. I would definitely recommend it! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
9.4

Vila Carioca is a very nice and cozy hostel. Everything was always clean, the staff was friendly and helpful and I met great people. it is very quiet to sleep. Moreover, the locationnis very good next to bus and metro station. You can even walk to the sugar loaf! I definitely recommend the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.4

Really good hostel with a terrific environment! I'll definitely stay there when I come back to Rio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • infantebrasil6298
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
6.9

Hostel de muita boa localização!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sie 2016
5.4

Hostel normal tirando a cutre, no muy limpio, los baños pésimos, no había agua caliente, y para fumar habia que salir a la calle ( ni si quiera en la terraza). Hay hostels mil veces mejores y mucho mas baratos. El desayuno y el wifi bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Sie 2016
8.3

I stayed in the 6 people room and it was fine. Perfect location, safe, quiet in the night. Helpful staff. Only thing I didnt like was the bathroom. There were 2 showers and one was much better than the other. Toilets on the 1st floor were very uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
8.0

Sauber.Sicher.Nettes Personal. Top Lage.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • renato_metal3835
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
4.9

Efetuei o pagamento antecipado conforme exigência, cheguei ao hostel cansado do vôo as nove horas da manhã. Eu vi uma mesa farta de café da manhã, pedi para tomar café, e a atendente negou sem constrangimento. E para guardar a bagagem até o horário do checkin as 13h fui cobrado 5 reais. Pense que você é um nada até o horário do check in, você é um estranho para essa gente, independente de ter pago ou não. Eu já estive em hostels na europa, EUA e América do sul, nunca fui tratado assim.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.