Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Buenos Aires

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.1

Rocation is nearby bus terminal. Cat is cute:) Asha!!!! I got many happy memory with tourists in this hostel. I recommend to you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

The owner is very nice. Let me stay all day the next day, using the computer and cooking a late lunch. Definitely recommend! Nice and easy walk to the bus terminal too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • diegocaspi
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Lut 2017
8.3

Habitacion compartida con balcon. varios baños y buena cocina.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

O hostel Buenos Aires fica localizado ao lado da estação rodoviária e próximo ao centro. Comandado por Facundo, um argentino com alma basca e roqueira, o hostel transmite tranquilidade e bem estar. Vale a pena !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.7

El lugar estaba muy limpio y ordenado. Con 2 cocinas, lo cual es una genialidad. El cuarto tenía espacio y se estaba muy cómodo. Los dueños lo atienden muy bien. Gran lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Sty 2017
9.4

The owner can seem a little austere but don't let that fool you, he's very friendly and helpful! It is not a party hostel (it's run by a family), but if you are looking for a cheap, safe, friendly place to sleep then this is a great option.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
8.9

La localización del hostel es perfecta! Muy cerca al terminal del autobús y del centro. Reservamos 4 noches en una habitación sin baño. Cuando llegamos, el dueño Fakundo nos dio una habitación con baño para la primera noche. También se presentó muy generoso porque tuvimos que cancelar la última noche ( decidimos pasarla en el chalten) y el nos devolvió el dinero correspondiente a esa noche. El desayuno era muy bueno y con pan casero!!! Hay un gato hermoso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Sty 2017
9.7

Todo fue estupendo y me ayudaron en todo lo que necesite.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
10.0

Lugar muy acogedor para sentirse como en casa. Todos los servicios son muy buenos: habitacion, baño, limpieza, wifi, ambiente... ademas nos ayudaron en todo lo que pudieron y fueron muy amables. Totalmente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
8.9

Only stayed a night, worked fine, kitchen is ok not great, bathrooms have good showers and staff is nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.