Hostelworld.com

Albergue Buenos Aires

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.5
Albergue Buenos Aires Located at C/ Buenos Aires 296, , El Calafate.
Albergue Buenos Aires
Argentina
El Calafate Santa Cruz Z9405BWD C/ Buenos Aires 296
80% 356
-50.3411262 -72.2649765
Albergue Buenos Aires
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
9.4

Eine sehr gute Unterkunft, sättigendes Frühstück und sehr international. Der einzige Tipp den ih geben kann ist, sich vorher persönlich bei dem Hostel nach den Preisen zu erkundigen. Ein Doppelzimmer war nämlich DEUTLICH billiger als auf der Hostelworld website angegeben. Ich kann das Hostel nur empfehlen! Viel Spaß beim reisen, Laura

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Mar 2016
6.6

I was only staying overnight in el calafate so this hostel was fine for this purpose; I'm not so sure I would have wanted to spend that much more time here though. The lack of lockers in the dorms is a real drawback.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
9.4

Great place to staying. It felt like home.Very clean, organized and convient.Facundo the owner the place, was very helpful and friendly.He helped me to organize my tours, with transportation and guide me make my staying in Patagonia safely and attractive. I highly recommend this place. Elba from Canada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
2.0

THIS HOSTEL IS BEYOND UNACCEPTABLE. THEY ACCEPTED MY BOOKING AND THEN CANCELLED IT ONE WEEK BEFORE WE ARRIVIED AND STILL HAVE NOT REFUNDED THE MONEY ONE MONTH AFTER!!! HEARD BACK FROM ONE EMAIL AND THEN THEY STOPPED RESPONDING!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
6.6

The attention was very poor, the owner was very rude

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2016
7.4

Es war denke ich mal ein Hotel - umfunktioniert zum Hostel ist es riesig. Küche ist zwar groß aber de die Größe zu klein und es war nicht ausgebucht als ich da war. Dafür ist es Mega sauber! Und gute Matratzen! Internet ist vorhanden aber so eine Sache in dieser Stadt - mit abstand das schlechteste welches ich auf der Reise hatte ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Lut 2016
8.0

We booked beds in an 8-person dorm last minute for one night. It did the job but nothing special to make it stand out. Comfy beds in dorm, but no lockers. Only a few bathrooms, basic breakfast, patchy wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
10.0

Das sauberste Hostel seit langem! Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und zuvorkommend! Die Küche ist super ausgestattet und die Betten sind gemütlich. Ist definitiv das Geld wert! Daumen Hoch

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2016
9.1

Me quedé en los dormis. Es una buena opción económica para quedarse en Calafate. Está muy bien ubicado y el desayuno está muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Lut 2016
8.3

Very friendly staff, good kitchen. Shame about the lack of atmosphere, hard to meet young people like ourselves as the place is overrun by over 50s, maybe an age restriction would help. Our room door couldn't lock unfortunately.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.