Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Buenos Aires

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.1
Albergue Buenos Aires Located at C/ Buenos Aires 296, , El Calafate.
Albergue Buenos Aires
Argentina
El Calafate Santa Cruz Z9405BWD C/ Buenos Aires 296
84% 364
-50.3411262 -72.2649765
Albergue Buenos Aires
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Gru 2016
10.0

One of the best hostels I stayed so far on a long trip. Even the breakfast is just so so and Wifi very weak because of location in South Argentina. The service is great, the owner always friendly and smiling and helpful for all your questions. There is a good athmosphere and everybody is happy and everything is clean. There are two kitchens, three bathrooms and 2 TV's, and the hostel is 3 min to bus station and 5 min to shops, so everything is perfect. You will leave with a smile! Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
8.6

It's a really nice hostel located near the bus terminal (3 minute walk). The rooms are clean and the two kitchen areas are huge with good facilities to cook. The stuff was very helpful and welcoming. The only negative thing was that the WiFi didn't really work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lis 2016
9.7

Very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
7.7

Great location, five minutes walk from the bus station and ten minutes from the main shopping street. Pretty basic facilities. Very quiet, most guests are away on day trips to the glacier.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Lis 2016
9.7

Great budget hostel, clean, quiet, can use the kitchen, good wifi, 1.5 blocks from the bus terminal. Best thing was the hassle free nature of the owner Facundo, when I returned after a trek I arrived at 11:30pm and 7 hours later he had my laundry clean and dry and ready for me to catch an early bus. Really great service. Worst thing: foam mattresses are not that great. I would stay here again, definitely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.1

El propietario fue muy muy amable y nos ayudó a solucionar varios imprevistos que nos surgieron. Había un ambiente muy bueno en el hostel. Lo pasamos genial!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
5.1

Muy poca asistencia al viajero. Habitaciones muy cerradas, de ventanas muy pequeñas. Tuve un problema con la reserva y no recibí ayuda del personal del hostel, no fueron nada amables. El lugar es muy oscuro, poca ventilación. No me gustó para nada.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Cze 2016
9.1

Good location three minutes walk to bus station and close to super market. Several kitchens and dining rooms very convenient. Nice owner

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.