Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Buenos Aires

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 426 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 426 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Kwi 2017
8.0

As others have said, this hostel lacks a bit of buzz but there were 3 bathrooms and 2 kitchens for what is quite a small hostel, so never any fights for utensils or long queues for showers! Being so close to the location was handy and only a 10 min walk from Lago Argentino.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Kwi 2017
9.7

Séjour très agréable, en hors saison donc il n'y avait quasi personne. Comme nous restions plusieurs nuits, nous avons été upgrades en chambre privée. L'hostel est bien tenu, le petit déjeuner est Bon mais manque de fruits frais. L'emplacement est idéal, a quelques pas de la gare routière et qq minutes du centre ville. Il manque de Sdb pr la haute saison et la temp. des douches est aléatoire. Le propriétaire nous a fait d'excellentes recommandations sur les restaurants et les excursions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
4.6

Las fotos muestran algo que en la realidad es diferente.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Kwi 2017
10.0

...the best hostel 2 min walk from the central terminal bus station (very important if you have a heavy backpack or arrive at night), a very friendly and helpful English speaking host, good value hostel, I would highly recommendl!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
6.0

Não havia toalhas nos quartos e nem nos banheiros. Os banheiros são muito ruins e o hóspede precisa ficar limpando a água do piso deixada pela ducha do chuveiro. Acredito que o preço justo pelo serviço que oferecem seria algo equivalente a R$ 100 Reais, no máximo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Mar 2017
7.1

tuve una estadia muy cómoda, me sentí como en mi casa, la limpieza muy buena y el desayuno con pan casero es muy bueno

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2017
7.4

Breakfast, wifi and location all good. No lockers for security - quiet safe vibe in the hostel but still nice to lock up your valuables when out. Two kitchens and plenty of space to cook.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nothingbutjackson
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Mar 2017
9.1

Exactly what we needed after driving up from The W Trek. Clean room, helpful staff who took care of all dirty laundry late at night and had it ready first thing. Good location for town and a kitchen our can use.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Mar 2017
9.4

Excelente estancia, estuvimos muy bien atendidos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.1

The Hostel is located very well: 2min walking to the bus station (busses to El Chalten, Puerto Natales,..) and 5-10 to the Main Street. The hostel is very clean and the owner is helpful. We also get breakfast (coffee, bread, jam) before the official time, because we had to left early. Wifi ist good! Only negative thing: no lockers in our 8 pers. room, but you can hand off your important belongings to the reception (not even necessary) We would definitely come back and can recommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.