Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergue Buenos Aires

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
6.0

Não havia toalhas nos quartos e nem nos banheiros. Os banheiros são muito ruins e o hóspede precisa ficar limpando a água do piso deixada pela ducha do chuveiro. Acredito que o preço justo pelo serviço que oferecem seria algo equivalente a R$ 100 Reais, no máximo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Mar 2017
7.1

tuve una estadia muy cómoda, me sentí como en mi casa, la limpieza muy buena y el desayuno con pan casero es muy bueno

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Mar 2017
9.4

Excelente estancia, estuvimos muy bien atendidos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.1

The Hostel is located very well: 2min walking to the bus station (busses to El Chalten, Puerto Natales,..) and 5-10 to the Main Street. The hostel is very clean and the owner is helpful. We also get breakfast (coffee, bread, jam) before the official time, because we had to left early. Wifi ist good! Only negative thing: no lockers in our 8 pers. room, but you can hand off your important belongings to the reception (not even necessary) We would definitely come back and can recommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
8.0

Great value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lut 2017
8.3

Idéal pour les départs matinaux car à 3 min à pied du terminal. Patron très sympa et petit dej correct. Auberge assez calme. Grande cuisine, très propre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
10.0

Above expectations. The owner is very helpful and very nice person. He helped us with planning of our trip. The place is very clean and very well maintained. What is also very important is that the place is a few minutes walking distance to bus station. If you are in El Calafate you will travel by bus. Overall super accommodation - highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2017
5.1

Staff not the best. At first, they gave us a bedroom without any window, we had to complain so they change our room.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You not complain, you ask and e give you other room. In you reserve nobody ask for a room with window

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Lut 2017
8.9

Very happy with the hostel, close to the bus station, clean with a big dorm room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gabrielmoresco
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Lut 2017
8.3

Good facilities. Just the problem is the cat. I couldn't open the windows even with the air wasn't good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.