Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 6.0
Albergue Acuario Located at C/Estocolmo, 2, , Santiago de Compostela.
Albergue Acuario
Spain
Santiago de Compostela 15707 C/Estocolmo, 2
77% 106
42.8864439 -8.5240084
Albergue Acuario
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Miły personel, zwłaszcza atmosfera, tanie akademiki. Istnieje zasłony zamiast drzwi do oddzielenia pokoje i prywatności jest niejasne. Duchowość zwiększenie muzyka obudzi Cię, czy jeśli to podoba, czy nie. Powinno się przyjść z ciepłą kołdrą i zatyczkami do uszu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Lis 2015
8.6

Davide, el chico que estaba en la reception ha estado suoer disponible! Ha contestado a todas mis preguntas con una sonrisa, me ha consejado que hacer y que ver en Santiago, y hemos hablado muchisimo por la noche. El hostal es genial!!! Me encanta la idea de no poner puertas si no cortinas de colores!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Jest położony kilka kilometrów od centrum miasta, w tej samej cenie jest o wiele bardziej komfortowe, ale Santiago jest zawsze bardzo pełny, więc czasami dotyka osiedlić. Wokół nie ma nic, nie jest to miłe miejsce, tylko kilka restauracji, sklepów i budynków dla reszty ... w środku jest bardzo ładny i czysty, ale atmosfera nieco smutny, nawet jeśli są one prawdopodobnie pod wpływem niewielu pielgrzymów i pochmurnej pogody.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2015
9.4

Ich war sehr zufrieden, es hat an nichts gefehlt! Eines Manko: Keine Türen zu den Zimmern, lediglich Vorhänge. Ich hatte das erste Zimmer im Gang, direkt gegenüber der Toilette, was bedeutet dass man einen relativ tiefen Schlaf haben sollte... Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist jedoch unschlagbar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2015
5.1

Para pasar una está bien, pero deja bastante que desear el personal de recepción.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2015
2.6
Przetłumaczone przez Google

Odbiór był unsbesetzt, nie mogliśmy sprawdzić w Hoste i musiał szukać innego pomieszczenia

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • luca23_18724
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Sie 2015
7.4

Ostello carino, particolare direi. Camerata da 4 letti utile al suo fine, personale cordiale e disponibile, posizione non proprio centrale ma col bus in 5 minuti si è in centro. Pecca la mancanza di avere un armadietto personale in stanza e forse un po' poca sicurezza. Se è un pernottamento "toccata e fuga" l'ostello va più che bene. Valutazione genera buona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Cze 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miła obsługa i dobra lokalizacja, ale hostel nie było bardzo czyste, szczególnie łazienka, ale za cenę i jeśli jest na jedną lub dwie noce to jest w porządku.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Cze 2015
8.0

El hostal funciona bien, son varias habitaciones de dos literas cada uma, separadas solo por uma cortina. No hay puertas entre ellas ni estan separadas de recepcion, por eso creo que la seguridad es deficiente, pero aparte de eso lo demas esta super bien. Los banos limpios, hay ordenadores, maquinas con comida y bebida y el personal super bien. Es una buena relacion calidad precio, tomando en cuenta que los albergues en santiago son mas bien caros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2015
5.1

Stanza troppo piccola per tre persone, ambiente chiuso e scarsa pulizia

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.