Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo for Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Albergo for Backpackers Located at 8 Church Street, PO BOX 1803, Plettenberg Bay.
Albergo for Backpackers
South Africa
Plettenberg Bay Western Cape 6600 8 Church Street, PO BOX 1803
93% 83
-34.0536016 23.3715033
Albergo for Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Sty 2017
10.0

In my opinion the best hostel i stayed during my holidays in South Africa. I really enjoyed the relaxed atmosphere in the garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
8.6

Cool braai and outdoor seating seating area, nice indoor seating as well if it rains. Sadly didn't have too much time to explore Plett, the Alberto seemed right in town and is across the street from a grocery store for braai or kitchen food.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Gru 2016
10.0

Exzellente Lage im Zentrum. Sehr sauber und gut ausgestattet. Viele Möglichkeiten zum entspannen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Gru 2016
10.0

Had a very pleasant stay at Albergo, friendly staff, clean rooms and facilities, very nice outside area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.4

Very nice hostel. Friendly employees that are willing to help you with anything you want. There are surfboards you can rent. Beds were clean. If you are not a fan of cats, its not the best place to go. I do like cats, and even in the morning they show up in your dorm to be petted. The showers did not had a space to put your cloths so that was something I missed. You had the possibility to put something on the braai every evening, which was very nice! A good way to meet other people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
18 Lis 2016
9.7

Great hostel location and nice areas to relax both inside and outside! Staff were really friendly and helpful with recommendations. We were given towels and beds remade each day! Bathrooms and kitchens were immaculate! Highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Paź 2016
9.7

Hostel ótimo e aconchegante 😊😊😊 tem fogo pra churrasco todas as noites.. Basta comprar uma carne no mercado e colocar seu pedaço pra assar e interagir com a galera..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
9.7

Had an amazing stay! Great location, wonderful staff that makes you feel like you're at home, very relaxed vibe, and one of the cleanest backpackers ever. Would definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.