Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo for Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lut 2017
9.1

super cooles hostel mit grillstelle und einer eigenen bar im garten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Fraanzi
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

Absolutely one of our best hostels on the Garden Route. Can recommend it to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Lut 2017
10.0

This is the first hostel I've rated 10/10 in my six months of traveling for good reason.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sty 2017
9.7

Piece Hostel, Amazing atmosphere over the hostel. Piece and relaxing describes this hostel, with a large barbecue and all people seating around with a good conversation. Next the main road with many restaurants and options to hang out and eat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marcelozastawny
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Sty 2017
9.7

The best hostel in ZA so far. Great environment and great staff. The location is also very good and there is realliy a braai every day (you must bring your own meat). We felt at home in this hostel. The garden is also great for relaxing. We can't remember anything bad about this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Sty 2017
10.0

In my opinion the best hostel i stayed during my holidays in South Africa. I really enjoyed the relaxed atmosphere in the garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
8.6

Cool braai and outdoor seating seating area, nice indoor seating as well if it rains. Sadly didn't have too much time to explore Plett, the Alberto seemed right in town and is across the street from a grocery store for braai or kitchen food.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Gru 2016
10.0

Exzellente Lage im Zentrum. Sehr sauber und gut ausgestattet. Viele Möglichkeiten zum entspannen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Gru 2016
10.0

Had a very pleasant stay at Albergo, friendly staff, clean rooms and facilities, very nice outside area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.4

Very nice hostel. Friendly employees that are willing to help you with anything you want. There are surfboards you can rent. Beds were clean. If you are not a fan of cats, its not the best place to go. I do like cats, and even in the morning they show up in your dorm to be petted. The showers did not had a space to put your cloths so that was something I missed. You had the possibility to put something on the braai every evening, which was very nice! A good way to meet other people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.