Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo Villa Serena

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.1
Albergo Villa Serena Located at Via Mezzacapo 2/b, Marghera, Venice.
Albergo Villa Serena
Italy
Venice Veneto 30175 Via Mezzacapo 2/b, Marghera
68% 757
45.4768041 12.2314739
Albergo Villa Serena
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
3.1

Une honte cet hôtel, un B&B puissance moins 10, hôtel très bruyant, aucune insonorisation, pas de double vitrage, moquette pourrie dans les escaliers, lunette des wc cassé sans abatant, fenetre inaccessible sans avoir à monter sur le lit, pas de vue extérieur, salle de douche sous les combles si vous mesurez plus d'un mètre soixante il faudra courber l'échine, chambre 43, à bon entendeur !.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.6

Vriendelijke mensen. Meteen bij aankomst geholpen en handige tips gekregen, weg naar hotel was iets onduidelijker. Klein, maar correcte kamer. Prijs was zeer goed voor wat we uiteindelijk kregen. Ook dat de locatie heel goed was en je vlakbij de bushalte was die je meteen naar venetie bracht. Ontbijt ook zeer goed voor maar 5 euro er ontbijt. Een aanrader voor de lagere budgetten

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mishasbwork1181
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Wrz 2016
7.7

We arrived before it was time to check in and the staff said they could look after our luggage, however it was simply behind a wall which anyone could see and simply take without anyone noticing. Apart from that had a beautiful room and amazing breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
3.4

Absolute shit hole! Our room was damp dark and dirty! The furniture was falling apart, the power went out so we couldn't charge phones and there is no wifi in the room despite it being advertised and the shower head fell off it's mount. We asked to move rooms in English and were insulted by the manager in Italian. She seemed to think we were being unreasonable. If you are thinking of staying here PLEASE DON'T!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
6.9

A notre arrivée, on nous a octroyé la chambre 120 et puis, sans autre explication, la 248. Surprise désagréable : cette chambre a une salle de bain et un WC communs avec la chambre d'en face. Nous avons signalé à la réceptionniste que notre réservation comprenait une salle de bain privative. Très gênée elle répond qu'elle n'a aucune autre chambre de dispo si ce n'est 1 au sous-sol, mais très peu agréable. Nous avons donc dû partager la sdb ce qui ne correspond pas à la prestation payée.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
7.1

When we first arrived, the girl was very friendly, but after that, not. The fridge didn't work, when asked to replace it, the attitude was NO. They knew it was broken before we got there. The shower recess was a joke, had to leave the curtain open to be able to move, it was a very tight area to shower, you would not want to be large in stature, you wouldn't fit. The bed was hard. The location was good, handy to the train & bus. Breakfast buffet was nice, but cost an extra 7 euros.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
4.3

Angeboten wurde kein Hotelzimmer, sondern die Abstellkammer des Gebäudes, in der ein durchgelegenes Bett und ein Fernseher mit ausschließlich italienischen Programmen vorgefunden wurde. Sanitäranlagen befanden sich außerhalb des Zimmer (abgesehen von einem kleinem Waschbecken) und mussten mit anderen Hotelgästen geteilt werden. Außerdem war der Fußboden dreckig und die Wände teilweise beschädigt. Der Hinterhof des Hotels wurde als Mülldeponie für alte Fahrräder, Matratzen, etc. genutzt!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
4.9

Fuimos al principio del viaje y al final, con una semana de intervalo. La primera vez nos alojaron en la planta, 2 habitaciones en una en la nevera un sobre con embutido que estaba con bichos y el lavabo compartido sucio, por las noches no paraban de hacer ruido la gente del mismo hotel. La segunda vez nos alojaron en la segunda planta por que la vez anterior me habia quejado, limpieza fatal y la tv no funcionaba y no había papel del WC

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
2.9

Das Hotel ist eine Katastrophe! Es ist dreckig (Schimmel an der Decke im Badezimmer, Dreck unter dem Bett von Wochen, schmutzige Bettwäsche wird nicht getauscht). Das Personal ist ist zum Teil überfordert, versucht aber die Schuld (Fehlplanung bei der Zimmerbuchung) auf die Gäste abzuschieben und reagiert dann auch noch unfreundlich!!! Die Zimmer sind winzig, die Ausstattung ein Witz (Klimaanlage defekt - war bekannt, Armaturen im Bad ebenfalls). Das Frühstück kann man vergessen. Niemals wieder!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.9

déco de la chambre "rétro-romantique" qui aurait besoin d'être rénovée (rayures sur les murs et les meubles) mais chambre spacieuse et confortable et propre. Personnel très à l'écoute et sympa et disponible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.