Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo Villa Serena

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
4.6

Zimmer im Keller. In den Nachbarräume herscht noch Baustelle, dementsprechend viel Lärm. Kein Internetzugang im Zimmer. Auf Nachfrage, ob wir ein anderes Zimmer nehmen könnten, war die Antwort, sie können unser Hotel verlassen. Wir haben genug Nachfrage!!! Unfreundliches Personal. Sauberkeit mittelmäßig, eher schlecht. Der Mann vom Nachtdienst war der einzige nette Mitarbeiter, den ich in diesem Hotel gesehen habe. Insgesamt keine gute Empfehlung.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
8.6

pas de lampe de chevet,douche à l'italienne,2 escaliers de plusieurs marches à monter jusqu'à la chambre,fenêtre vélux au dessus du lit,moutons sous lit,prix interressant pour une chambre,néanmoins il faut réclamer le pq,il n'y en avait que un pour 3 jours

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
3.4

호텔이 아니라 여관같아요 저렴하지만 딱 그 값이에요~ 냉장고 없구요 에어컨이라기보단 래디에이터에요 드라이기, 샤워기는 다 부서져있구요 위치도 안좋아요 주위에 암것도 없어요 메스트레역까지 걸어서 15분입니다 본섬 가긴 나쁘진 않아요 근처 정류장에서 버스타면 돼요 그렇지만 정말 구려요 호텔은 ㅋㅋ

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
9.7

We had a very nice stay. Barbara and Eva werw very kind and helpfull. Thx.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
3.7

Olor a humedad en las habitaciones, todo muy antiguo. El baño desastroso sin desagüe. El wifi no funciona. Buena ubicación

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lip 2017
5.7

When we got to the hostel, the person at the desk did not speak a word of English, so it was hard to get any information from him. Our room was nice, but the shower was like a dropping tap and took forever to get warm. One morning we opted for the breakfast, which was really good and fuelled us for the day. The staff were helpful but did not create a comfortable atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2017
8.0

Comfortable room and towel provided. Basic hotel close to the bus stops into the city. Breakfast at extra cost.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
9.4

Very clean room and nice staff. Nice location as it is very close to the bus stop and a much cheaper way to visit Venice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
7.4

We had a room at the second floor and therefore unfortunately no WiFi connection. The room was quite basic: if you're looking for a luxury hotel you best look for another hotel. However, the room was clean, the beds were nice and there was a good shower: basic, but everything we needed to get some rest after a long day in Venice. The bus to Venice is a five minute walk alway and for €1,50 it takes you to the city center in 10 minutes, which is perfect! There's also a Lidl nearby.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
7.1

Las instalaciones son mediocres, sobre todo la opción de habitación más económica. La propietaria es un poco antipática y cuando hubo un problema sólo lo solucionó cuando nos enojamos y exigimos un cambio de habitación. Sin embargo, la hija, que también trabaja allí fue muy amable y agradable. El desayuno es caro (7 eu) pero vale la pena.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.