Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo Argentina

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • brunoarquiteto
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

Maravilhoso recomendo,sensacional. Wonderful place,wonderful crew, perfect. Perfeito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
10.0

Excelentes anfitriones, hicieron muy agradable nuestra estancia en Genova por sus recomendaciones de lugares a donde ir y comer , el que hablen español nos ayudo mucho, el hospedarte en un bello palacio fue ua gran experiencia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
10.0

mi sono trovato molto bene,camera pulita,buona accoglienza,prezzo adeguato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.6

Es un hotel pequeñito, pocas piezas con baños conpartidos, pero con piezas espaciosas y cómodas. El personal es de lo más simpático y servicial. Para llegar al centro hay que tomar un bus que demora menos de 10 minutos y a 5 minutos está la estación de trenes y metro. Lo recomiendo para una estadía tranquila.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
8.9

L'Albergo Argentina è in una posizione strategica accanto alla Stazione di Genova Brignole e comodo per il centro. La struttura è tranquilla, pulita e accogliente. Per un week end mordi e fuggi è l'ideale!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Wir hatten einen sehr angenehmen Aufenthalt in der Albergo Argentina. Die Inhaberin und das Personal sind sehr freundlich und hilfsbereit. Das Hostel befindet sich direkt am Bahnhof (Brignole) und in die Innenstadt sind es 20 Minuten zu Fuß bzw. drei Stationen mit der U-Bahn. Die Zimmer sind alle sehr liebevoll eingerichtet und es ist alles sauber und gepflegt. Wir würden auf jeden Fall wiederkommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.7

Great location, room very clean and helpful staff. Very recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

A fantastic small hotel, the staff couldn't have been more helpful. Faultless!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
16 Wrz 2016
9.4

Awesome find. Lovely, helpful owner. I was keen for a break from dorms after a few months of travel and this tiny hotel with perfect self-sufficient rooms was ideal. Close to the man station (Brignole, which connects super easily to Principe for intercity trains) and on the edge of the old city where everything happens in Genoa. A short walk to everything. Would stay again for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
8.3

Chambre très agréable et bien située. La gérante nous a bien accueillis et conseillés pour nous repérer et circuler dans la ville.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.