Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergaria Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Lip 2017
10.0

Really really good hostel. Didnt try the breakfast. So not sure. Beds have individual powerpoints, lights and curtains. Room with aircon was great. Lockers near the reception to keep stuff and lockers in the room too. Lockers in the room had powerpoints. Great location and great staff and ambience. Probably best hostel ive stayed at in North Brazil. Hot water in the shower would be good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, thank you for bringing your comments to our attention. We were happy that our ambience met your expectations. We are always at your disposal, and it will be a pleasure if you give us a new opportunity to serve you. Best regards

4 Lip 2017
10.0

Melhor Hostel em que já ficamos hospedados em Fortaleza!!! A melhor localização, funcionários muito atenciosos, tudo limpinho e ambiente muito agradável. Adoramos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá, Obrigado por trazer seus comentários aos nossos conhecimentos. Ficamos felizes que nossa acomodação, localização e atendimento tenha atendido às suas expectativas. Estamos sempre à disposição, e será um prazer se nos der uma nova oportunidade de atendê-lo. Atenciosamente

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
10.0

Local muito bem localizado a menos de uma quadra da orla da praia de Iracema! Tudo muito próximo ao local, superou as expectativas pelo preço pago!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bom dia, Obrigado por trazer seus comentários aos nossos conhecimentos. Ficamos felizes que nossa localização, atendimento e ambiente tenham atendido às suas expectativas. Estamos sempre à disposição, e será um prazer se nos der uma nova oportunidade de atendê-lo. Atenciosamente

  • raphaelpereira
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Excelente hostel, desde as instalações até os funcionários que são muito empáticos. Localização é muito próximo da praia de Iracema que é uma das melhores de fortaleza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bom dia, Obrigado por trazer seus comentários aos nossos conhecimentos. Ficamos felizes que nossa localização, atendimento e ambiente tenham atendido às suas expectativas. Estamos sempre à disposição, e será um prazer se nos der uma nova oportunidade de atendê-lo. Atenciosamente

5 Cze 2017
7.1

I was only there one night, so I can't give it the best review. However, the guy that checked me in was one of the rudest I've met in 8 months of travel. He refused to stop texting to check me in. I had to keep on standing there and waiting for him - and his messages weren't quick! He didn't show me around at all. You have to pay to stay past the check-out time - even if you don't have a shower etc. The breakfast was pretty small, but there was a good variety to it. Close to the beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, Thank you for bringing your comments to our attention. We were happy that our location met your expectations. As for the other data, we have already referred to the responsible sectors for verification. We are always at your disposal and we are happy in a new service opportunity. Best regards

30 Maj 2017
9.7

Good but the kitchen very small

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Maj 2017
9.7

Ponto negativo forte: não possui estacionamento como está na descrição do Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.1

Buen desayuno. Cocina muy mal equipada, si hay dos personas cocinando al mismo tiempo ya es un problema. El dormitorio más barato (de 6 camas que no tiene AC) vale más la pena que el que tiene 6 camas y AC que sale más caro, en las noches no es necesario, se duerme bien sin AC y además el dormitorio es más grande y cómodo. Camas cómodas, con cortina para mayor privacidad, luz y enchufe en cada una.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
8.0

Muy buen desayuno. Cocina muy chica y mal equipada. La chica de recepción muy amable pero el chico que está a la noche muy mala onda. Buenos espacios comunes. Patio trasero con una mini pileta para refrescarse. Dormitorio de 6 (el q sale un poco más caro) litera de tres pisos, lockers enormes, cortinas en las camas, luces y enchufes en cada una, A/A, perchero para ropa y para toallas. Buena calidad de detalles. Faltan más baños y duchas para la cantidad de gente que hay. Volvería.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, Gracias por sus comentarios. Estamos contentos que nuestra ubicación, el desayuno y el servicio han cumplido con sus expectativas. Estamos siempre disponibles y estaríamos encantados si usted nos da otra oportunidad de servirle

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Mar 2017
8.6

Preço bem em conta. Vale a pena para poucos dias. Bem próximo a praia de Iracema.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.