Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergaria Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
Albergaria Hostel Located at Antonio Augusto St. 111, , Fortaleza.
Albergaria Hostel
Brazil
Fortaleza Ceara 60110-370 Antonio Augusto St. 111
84% 263
-3.7219058 -38.5107386
Albergaria Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Wrz 2016
10.0

Very nice hostel centrally located in Fortaleza. Very kind and helpful staff, however only a few spoke English. The restaurant and bar out front was a nice hang-out place. Cleanliness was good and the frequent power-cuts became part of the charm. Breakfast was beyond what we expected.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
8.3

It was very good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
10.0

Excelente localizacao. 2 quadras da praia. Atendimento e funcionarios otimos. ARMARIOS COM TOMADAS INTERNAS uma NOVIDADE OTIMA P.seguranca dos Smartphones. super recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Sie 2016
8.0

La literie est bonne mais l'accueil est loin de l'accueil chaleureux commun aux bresiliens

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
6.9

Good rooms, the non-English speaking staff was not so friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lip 2016
8.3

La Tapera es un Hostel precario de ambiente familiar. El personal es increíble (Luis y Pablo los queremos). El Hostel tiene un gatito "Jeri", que es un amor y a mi me pareció un toque hogareño increíble. Tiene lavarropas y cocina, y el desayuno es muy rico. A mejorar la limpieza de los sectores comunes: los baños los usábamos todos y los limpian una sola vez al día y sin horario fijo, solían ser un asco de sucios. El tacho de la cocina siempre está rebalsado de basura. Recomendable 100%.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Lip 2016
7.4

The hostel is fine for what you need to sleep, but it's not that sociable. The lights went out in the shower when I was in there and when I told the man working at the reception his solution was to put his phone in the shower with the flashlight on it. This was horrible suggestion and made me feel quite uncomfortable. This power outage also short circuited the only plug I had to charge my phone, leaving me without a way to charge my phone for days until i could buy a new charger. Improve CS.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lip 2016
8.9

É um hostel muito organizado. As instalaçoes são ótimas para que cada pessoa tenha todo o que necesita em sua cama:luz, tomada, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
8.6

Good hostel, great location, close to the beach. Staff were friendly and theres food & drinks at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Maj 2016
8.0

Nice common room with tv, patio with hammocks and pool. Small kitchen and tiny dorms with 3-floor bunks. Close to the beach and Dragao do Mar. For the price is Ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.