Hostelworld.com

Albergaria Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Albergaria Hostel Located at Antonio Augusto St. 111, , Fortaleza.
Albergaria Hostel
Brazil
Fortaleza Ceara 60110-370 Antonio Augusto St. 111
85% 246
-3.7219058 -38.5107386
Albergaria Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Maj 2016
8.0

Nice common room with tv, patio with hammocks and pool. Small kitchen and tiny dorms with 3-floor bunks. Close to the beach and Dragao do Mar. For the price is Ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

My friends and I really enjoyed our stay at this hostel. There are 3 of us and we were able to get a 3 person suite with private bathroom. There was great working air conditioner, a pool on the premises, a little restaurant and bar that's open til about 10:30pm, helpful 24 hour staff,friendly guests, and it felt safe. It was also only a walk away from the bleach also. The price was reasonable. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
10.0

Local com ótimas instalações e muitíssimo bem localizado. Atendimento nota 10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
8.0

Hostel legal! Gostei da estrutura, das instalações e de café da manhã. A única coisa que me incomodou bastante foi o sistema de luz eletrônica com sensor de movimento nos banheiros. Muito chato tomar banho e ter que ficar sacodindo os braços para luz não apagar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lut 2016
8.0

Nice place in geeat location and the staff in day day is great and very helpful The kitchen is not good and no equipment We slept in the privet room that was amazing just there is not hot watter in the privet room (always abd they tell you that just after you had a cold shower) Very nice place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2016
9.1

Muy bueno todo! No había clima de fiesta o de grupos de amigos, al menos el día qu nosotras estuvimos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
8.0

muy bueno el hostel, e problema es que llegamos a la madrugada y nuestra reserva no aparecía en su sistema. tuvimos que dormir en e patio hasta que se desocupó una habitación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2016
8.9

Great location and delicious breakfast! Disadvantage: 2 of 3 ppl at the reception don't speak any English.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2015
5.7

El hostel estaba lindlindo, estuvimos muy poco tiempo xq llegamos de madrugada y ya después nos íbamos para Jericoacoara. La persona q nos recibió fue muy mala onda en todo momento, y otros argentinos que nos encontramos nos dijeron lo mismo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2015
6.0

Nightstaff very unfriendly / rude (only Portugese) Daystaff Excellent Breakfast excellent

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.