Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergaria Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Albergaria Hostel Located at Antonio Augusto St. 111, , Fortaleza.
Albergaria Hostel
Brazil
Fortaleza Ceara 60110-370 Antonio Augusto St. 111
83% 256
-3.7219058 -38.5107386
Albergaria Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Sie 2016
8.0

La literie est bonne mais l'accueil est loin de l'accueil chaleureux commun aux bresiliens

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
6.9

Good rooms, the non-English speaking staff was not so friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lip 2016
8.3

La Tapera es un Hostel precario de ambiente familiar. El personal es increíble (Luis y Pablo los queremos). El Hostel tiene un gatito "Jeri", que es un amor y a mi me pareció un toque hogareño increíble. Tiene lavarropas y cocina, y el desayuno es muy rico. A mejorar la limpieza de los sectores comunes: los baños los usábamos todos y los limpian una sola vez al día y sin horario fijo, solían ser un asco de sucios. El tacho de la cocina siempre está rebalsado de basura. Recomendable 100%.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Lip 2016
8.9

É um hostel muito organizado. As instalaçoes são ótimas para que cada pessoa tenha todo o que necesita em sua cama:luz, tomada, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
8.6

Good hostel, great location, close to the beach. Staff were friendly and theres food & drinks at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Maj 2016
8.0

Nice common room with tv, patio with hammocks and pool. Small kitchen and tiny dorms with 3-floor bunks. Close to the beach and Dragao do Mar. For the price is Ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

My friends and I really enjoyed our stay at this hostel. There are 3 of us and we were able to get a 3 person suite with private bathroom. There was great working air conditioner, a pool on the premises, a little restaurant and bar that's open til about 10:30pm, helpful 24 hour staff,friendly guests, and it felt safe. It was also only a walk away from the bleach also. The price was reasonable. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
10.0

Local com ótimas instalações e muitíssimo bem localizado. Atendimento nota 10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.