Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albatross Backpacker Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Mar 2017
10.0

I can be short: best hostel ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
10.0

This hostel is exactly what is advertised and just how hostels should be. It's cosy, with nice staff, clean rooms/showers and cracking coffe. On top of that there's hot chocolate. What more can you want.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
9.7

Met lovely people, amazing atmosphere, feels like home. Ben made us soup before we left for lunch, wonderful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Mar 2017
8.9

Internet superteuer! Sonst alles gut, vor allem die Aufteilung auf mehrere Gebäude und die Gemeinschaftsbereiche. Viele nette Leute und angenehmste Atmosphäre die ich in nem hostel bis jetzt hatte

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.1

Bei diesem Hostel merkt man, dass die Mitarbeiter sich wirklich Mühe geben, damit sich alle wohl fühlen. Die Küche ist wirklich super ausgestattet und das pancake Frühstück sonntags sollte man auf keinen Fall verpassen :) auf jeden Fall weiterzuempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
10.0

Wonderful relaxing place! Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lut 2017
9.7

the hostel atmosphere was really relax and friendly, the staff was helpful and the cleaning very well done. Will definitely come back here if I come back to kaikoura, thanks a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Fantastic hostel in beautiful Kaikoura. Awesome atmosphere, you really feel at home, with a good kitchen and hot spacious showers. Loved the comfy communal area and a place to sit outside as well. Free pancakes at the weekend and Ben the owner even sorted a BBQ whilst I was there. Great place, definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lut 2017
8.9

도미토리는 방이 너무 좁고 다른배낭족들이 엄청 지저분하게 써서 짜증났음 한쪽은 침대에 가리막도 있고 전기코드도있는데 다른쪽은 쫌 열악... 샤워시설은 진짜 좋았고 직원들이 청소도 엄청 열심히 했음 숙소자체도 예쁘게 꾸며놓고.. 위치는 버정겸아이사이트에서 7-10분정도

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
10.0

was my first time in a backpackers .. was brilliant made some friends .cooked them dinner and ben was very helpful. put me onto a fishing trip.and done us a bbq was brilliant be. back again cheers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.