Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albatross Backpacker Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Albatross Backpacker Inn Located at 1 Torquay St, , Kaikoura.
Albatross Backpacker Inn
New Zealand
Kaikoura 1 Torquay St
93% 351
-42.4074247 173.6825180
Albatross Backpacker Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.9

Wonderful to have a good sleep in on Sunday ,then waking up to yummy pancakes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Wrz 2016
10.0

Das beste Hostel in dem ich jetzt war. Die Mitarbeiter und Bewohner mega hilfreich, eher wie eine kleine Familie. Gab Cupcakes umsonst. 5 Minuten vom Zentrum, sehr viele Tipps, fairtrade Kaffee und Tee, 1 Minute zum Meer. Alles sehr gemütlich und da hier viel ausgeholfen wir im Gegenzug für ein Bett alles sehr sauber. Die Zimmer war auch hervorragend. Man hat uns auch nach dem Checkout geholfen. Wir würden gerne wieder gekommen. Summary in English: Best hostel in New Zealand.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Had an awesome time although a short stay. Handy to everything we required.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
10.0

Absolutely perfect. Never wanted to leave! Katie and Ben rocked. The people rocked. Fun activities to do in the area/at the hostel. Especially good if you're a solo traveler...easy to meet lots of people! Would 100% book!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
10.0

This place is so special. I've been traveling and living in hostels for over a year, and this may be the most favorite of all the places, anywhere. Ben and Katie are fantastic, their place is so cozy, personal, and whimsical. It's ideally located, they're helpful with everything, and I would return in a hot second!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Lip 2016
10.0

this hostel feels like a home!!!! love love love it. stay here, they deserve your money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
10.0

One of the best hostels I have ever had the pleasure of staying in! Staff are so lovely and helpful, everything is super clean and the place has wonderful atmosphere!! Highly recommend, can't wait to go back (-:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2016
9.7

Charming and cozy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2016
9.4

Really nice hostel. Staff could not be friendlier! Easy walking distance to everything you could want. Good hot showers, and nice log fire. Only point to mark it down was the heater in our room didn't work so it was cold at night. But lots of blankets available to stay warm in bed. Would definitely stay here again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
9.7

Great place to stay! Awesome atmosphere. Lovely people and free extras like hairdryers, towels etc. All the little things that make a hostel SO much better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.