Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 7.6
Alba Located at Belakamain 247, , Ushuaia.
Alba
Argentina
Ushuaia Tierra del Fuego 9410 Belakamain 247
83% 202
-54.8182074 -68.3276653
Alba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Kwi 2016
5.1

Primeiro achamos bem longe do centro, demora no minimo 15 minutos a pé ate la e andar 15 minutos no frio que faz no Ushuaia não é assim algo tao simples. Fomos desatentos e não percebemos que o hostel não tem cozinha na hora da reserva. Também não apresenta uma área comum confortável, o check out é as 10 da manha e nosso voo era apenas as 21h da noite. Precisávamos de um espaço para espera e não tem sofá e nem um banheiro em comum, tivemos que pedir favor para usar o banheiro de um quarto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

I would say it was a good a stay. I enjoyed the place. People was kind and attention was nice. Everything was need was supplied. The atmosphere was of home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
8.3

Nice and cosy hostel. Basic, but good, breakfast. 20mns walk to the harbour/ restaurants.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Mar 2016
8.6

Alba was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
8.3

Excelent value for money comparing to other hostels and hotels in town, the only missing thing is a kitchen for us to cook. You won't find any near places to buy good food at night and a microwave and few kitchen stuff could help a lot in windy cold nights. They offer hot water and a shared fridge but come on guys, you can do better than this :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
3.1

Far from center, walk to tourist information almost half hour. Not enough space for breakfast, bread n cake are not fresh. Need to stand outside on the road to wait for tour pick-up in the morning as the small place inside is occupied by others having breakfast. Host only show up in the morning when serving breakfast, don't expect any hospitality in this place. Will not stay in this place again. Find another place to stay in the center will be much better.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
8.0

Alba is a warm and friendly host who bent over backwards to help us manage excursions and finding our way around. Located in an area of town that was a fair distance from the center and activities. We had some elderly people in our group so needed to take taxis. The neighborhood was somewhat run down but felt safe enough. Overall we were pleased with the stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
9.7

La pase muy bien durante mi estadía en La Casa de Alba, la habitación era muy cómoda y limpia. El agua caliente y la calefacción funcionaron perfectamente y tenía una hermosa vista a los Andes. El sommier muy cómodo. Solamente tengo una sugerencia con respecto al desayuno, si bien era un muy buen desayuno argentino faltó algo fundamental, el dulce de leche. Yo soy argentina y todos los extranjeros con los que hablé me nombraron el asado, el vino, el dulce de leche y las medialunas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
8.3

He estado 4 noches en el hostal con mi amiga en la habitacion privada en ultimo piso. El cuarto acogedor , unico la calefaccion no se regulaba bien y o hacia demasiado calor o al. bajarla demasiado frio. El comedor agradable con facilidades de frigo o opcion de hacer un te . No es centrico , pero entiendo que la mayoria de gente que viene a Ushuaia quiere pasar el tiempo de forma activa , asi que 20 min a pie al. centro , no debe ser un problema. La duena amable y dispuesta a ayudar y aconsejar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Lut 2016
8.9

We had a great stay at Albas place, the host was very friendly and helpful. The hostel is clean, guests have access to the fridge, kettle and toasters. It's about 20-30min walk from the town centre, fortunately we had good weather.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.