Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alaska Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Mar 2017
10.0

Our days in Alaskas were like a homestay! The staff was so friendly, welcoming and helped us with all our questions. The rooms are nice and have comfortable beds. Also the living area and kitchen are very cozy! There are two different bus stations and the supermarket is just a 15 minutes walk away. For the most hiking treks you don`t have to go to the centre, you just get in the bus near the hostel! Highly recommend! Thanks for everything, we`ll see us! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.1

Estancia muy agradable y recomendable. Fui por 3noches y me quedé 5. No obstante en unos dias tengo previsto volver. Javier es muy atento y se preocupa mucho por sus huéspedes. Me alojé en habitacion 6, compartida con baño. Desayuno muy rico y cocina con gran variedad de menaje. En cuanto a la ubicación, para mi fue perfecta pues estaba lo suficientemente alejada de la ciudad como para evitar el bullicio urbano, a la vez q cerca. Muy bien conectado con los bus.totalmente recomendable. Viajé sola

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
6.3

Había algún que otro problema en la limpieza pero lo demás todo bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lut 2017
8.6

A really relaxing stay, hostel is nicely tucked away from the main road with a short walk to a nice beach and supermarket. Homemade bread for breakfast each morning which was nice. Helpful staff and met some really nice like-minded on our stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lut 2017
9.1

Muy buena atmósfera. Excelente el personal y la gente que se aloja en el lugar. Generan confianza en todo momento. Recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Todo fue simplemente PERFECTO!!!! Xavi y su Staff sonó muy amables , siempre disponibles y muy buena onda!!! El Hostel es muy limpio y tiene todo lo necesario para cocinar. Muy bien ubicado queda a 10min de micro de el centro. Recomendable al 100%. Si un día volveré a Bariloche seguramente volveré a Alaska Hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
9.1

Cooles Hostel. Etwas ausserhalb, aber die Atmosphäre war genial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Sty 2017
8.3

Nice hostel with great breakfast. Hostel is perfectfly located to catch bus to locations for the hikes. Only down side was that not everyone from hostel speaks English..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.