Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alaska Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
6.3

Había algún que otro problema en la limpieza pero lo demás todo bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lut 2017
8.6

A really relaxing stay, hostel is nicely tucked away from the main road with a short walk to a nice beach and supermarket. Homemade bread for breakfast each morning which was nice. Helpful staff and met some really nice like-minded on our stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2017
9.1

Muy buena atmósfera. Excelente el personal y la gente que se aloja en el lugar. Generan confianza en todo momento. Recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Todo fue simplemente PERFECTO!!!! Xavi y su Staff sonó muy amables , siempre disponibles y muy buena onda!!! El Hostel es muy limpio y tiene todo lo necesario para cocinar. Muy bien ubicado queda a 10min de micro de el centro. Recomendable al 100%. Si un día volveré a Bariloche seguramente volveré a Alaska Hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
9.1

Cooles Hostel. Etwas ausserhalb, aber die Atmosphäre war genial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Sty 2017
8.3

Nice hostel with great breakfast. Hostel is perfectfly located to catch bus to locations for the hikes. Only down side was that not everyone from hostel speaks English..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2016
7.1

Not like reviews.(Sadly, it's worst place in 4 months of hostels.) Lady of house not present. Beautiful cats are friendly; their remnants adorn the living room. Javi, the man, can be very helpful and friendly if he has time. Upstairs really warm (hot) so need beach wear. Staff really nice, but training would be good. Helpers try when asked, but are not proactive. One example - dried bread dough remained on counter for a week and I was too lazy to clean it (it wasn't my doing).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We have all been very patient and friendly with her. She asked for discount after booking through HW, as she was single I made a price for the double room. We invited her to join me, staff and friends into a BBQ, I took her with my car to an ATM twice cause she always had issues with her card. And if it�s not your bread, and you don�t know why is it drying at the counter, just leave it there. Thanks

9 Wrz 2016
9.4

I had a fantastic stay at Alaska Hostel. It was a great base to explore Bariloche from, with next to everything being only a short busride away (the city centre, the Llao Llao peninsula, ski slopes, etc), while groceries and two very decent restaurants were only a couple of minutes' walk. The WiFi at the hostel worked perfectly and if you're lucky there might just be an asado (Argentine barbecue) that guests can join in on. The staff is very friendly and really went out of their way for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.