Hostelworld.com

Aizuya Inn

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
Aizuya Inn Located at 2-17-2 Kiyokawa, Taito-ku, , Tokyo.
Aizuya Inn
Japan
Tokyo 111-0022 2-17-2 Kiyokawa, Taito-ku,
85% 859
35.7275317 139.8009932
Aizuya Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

Super voyage ; l'auberge était top ; Raoul toujours là pour donner des conseils :) Si je reviens à Tokyo, c'est sûr je reviendrais ici ! Merci encore ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bonjour Betty. Merci beaucoup pour le gentil commentaire, et merci a vous de nous avoir choisi! Nous esperons vous accueillir une prochaine fois, sayonara for now! Raoul & the A-Team

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.0

Clean, easy to check in and quite cheap. We enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
8.0

The hostel was overall a nice place to stay. Locations provided by the website via images wherent that helpful but we found it nonetheless. A quick call saying you're late, and checking in isn't a issue. Really nice people working as staff members all very helpful and kind. A little thing that bothered me was that the night lock wasn't activated every night but no worries there. In general I would recommend this hostel to anyone who are traveling to Tokyo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
8.3

Atmosphere is the best at Aizuya Inn, it makes you forget about the cleanliness! I was so sad i couldn't stay longer than two nights

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Mar 2016
10.0

- We had a wonderful stay. Clean, cozy, has everything one needs. - Multi-language and friendly staff. - Lovely decorations - Warm atmosphere - Good location, near Nippori (if you need to go to or come from Narita Airport). - Best hostel we've been to in Tokyo so far. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest ciepły i bardzo dobra uwaga. Wady: po potwierdzeniu rezerwacja podkradają opłata za późne zameldowanie (po raz pierwszy stało się z nas!). Jeśli przyjedziesz po 22 pm i pobyt na jedną / dwie noce, powinny inwestować w schronisku bliżej centrum, bo w końcu, wśród statystów i opłat, jak kosztowny transport w Tokio, skończy się pozostawiając samo. Advance rezerwacji płacisz nie obejmują go w cenie (wszystkie inne hotele zarezerwowane przez samą Hostelworld)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2016
9.4

L'accueil est agréable, en français par le manager, en anglais sinon. Nous avions choisi des chambres privées, toutes étaient simples, confortables, propres et bien chauffées ( ce qui en hiver est la marque d'un certain savoir vivre ...). Le reste de l'auberge est à l'avenant. Dans la pièce commune, on s'y retrouve autour du thé. Et le manager est à l'écoute pour donner conseils et orientations. Très bien et pour tous les âges !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, świetna cena, świetna atmosfera, pomocny i przyjazny personel, oferuje wiele usług. Tylko niedogodności: pokoje są bardzo małe, internet działa tylko w pokoju wspólnym.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Sty 2016
9.7

Personal excepcional: todo fueron facilidades durante nuestra estancia, nos prestaron bicis para ir a Ueno, tambiés nos prestaron un adaptador de corriente e incluso nos gestionaron el traslado de las maletas de Tokyo al hotel de Osaka. Los dos chicos de la recepción fueron extraordinariamente amables y serviciales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Gru 2015
5.4

The room is a small and bad smell

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.