Hostelworld.com

Airport Skyway Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.2
Airport Skyway Lodge Located at 30 Kirkbride Road, Mangere, Auckland.
Airport Skyway Lodge
New Zealand
Auckland 2022 30 Kirkbride Road, Mangere
75% 476
-36.9659407 174.7855496
Airport Skyway Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2016
9.4

Ce n est pas le plus bel hotel que j ai fait, mais le personnel était vraiment à l ecoute, et a tout fait pour nous mettre à l aise. La cuisine et partie commune sont très bien. Les chambres simples mais confortables. Parfait pour un départ ou une arrivée.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.9

Genuinely friendly helpful and grateful staff. Nice mellow lounge good clean kitchen. Just proximity to road a bit noisy but close to airport good for transfers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

nice and friendly staff. had a good night will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
6.3

Great staff and the shuttle service to the airport is first-rate for late flights and early morning flights. The hostel is located on a rather busy road that has quite a bit of traffic (even though it doesn't look like it should be a busy road) and the dorm room is on the road side of the building.. Be sure to have ear plugs if you are not a heavy sleeper.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
3.7

A mio modesto parere non è una struttura che possa essere menzionata come buona, io direi scarsa .Non ritornerei neanche se fosse gratis. Le pareti delle stanze sono di legno sottile, privacy zero, letti scomodi con reti imbarcate,impossibile dormire per il continuo andirivieni di gente durante la notte. Sarebbe stato meglio , credetemi se avessi dormito in aereo porto, terribile esperienza.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Mar 2016
8.0

Handy Location and the manager is very helpful

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
10.0

Been there many good times.every time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
6.3

Very pleasant and helpful managers/owners. Unfortunately, it is located on a very busy road with loud vehicle traffic all night long.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lut 2016
7.4

Todo bien. Lejos del centro pero limpio y la gente del hostel bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
5.4

Impresionante. Me dijeron que me vendrían a buscar al aeropuerto y no vinieron. Me dejaron esperando más de una hora. Después le mandaron un mensaje con instrucciones para coger un autobús que a esa hora ya no funcionaba. Les llamé para decirles que tal autobús ya no salía y poco menos que me mandaron a la mierda. Con toda la cara del mundo la recepcionista me anuló la reserva y me colgó el tf. Tuve que pasar toda la noche en el aeropuerto. Unos impresentables, al menos la recepcionista....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.