Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Airport Pisa Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
6.9

Secure facilities and fantastic location - only 5 mins walk to the airport and 30 mins walk into the city. Great place to stay for one night if you have an early flight to catch. While the room was clean, the bathroom was not great - however this isn't a problem if you're only there for one night. In terms of value for money, if you need a place to stay for longer than one night, I would recommend going through Airbnb as you would get a much better deal for the same cost.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
6.3

Hôtel correct situé à proximité de l'aéroport, avec ventilateur mais sans climatisation. Le moins de l'établissement : lors de la réservation il n'est pas précisé que la salle de bain privatisée n'est pas inclus dans le prix de la chambre d'ou 15 euros en plus du prix réel ce qui fait 1 location à 65 euros au lieu de 50 euros noté sur le site. La connexion internet ne fonctionne pas très bien. Des cheveux étaient présent dans la salle de bain avant utilisation. Petite cuisine sympa

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
5.4

LA STRUTTURA E MOLTO ANTIQUATA E SPORCA , DA FUORI SI E SENTITO PER TUTTA LA NOTTE PERSONE CHE DISCUTEVANO INOLTRE HO PRENOTATATO UNA STANZA CON BAGNO IN CAMERA MA MI E STATA DATA UNA STANZA CON BAGNO IN COMUNE (SPORCHISSIMO ) ,LA RAGAZZA ALLA RECEPTION E STATA TRA L' ALTRO UN PO SCORTESE . IL MATERASSO ERA SFONDATO E IL CUSCINO RIEMPITO CON UN MATERIALE IRRITANTE . NEL CUORE DELLA NOTTE MI SONO SVEGLIATO CON UNA BLATTA NEL LETTO !!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
8.0

Fair enough for a night. Amazingly close to the airport (less than 5 min walk). Clean but with kitsch interior design, almost annoying! Recommended for early morning flights!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.0

TB! Merci pour le bon accueil!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Kwi 2017
9.4

Perfect option for those with an early flight! Had one at 6:40am and had a lovely, quiet stay here. Literally a three minute walk to the airport. Everything was clean, internet worked well and bed was super comfortable. The man who greeted me was nice and friendly. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
4.9

Hay que pagar impuestos adicionales los cuales en la reserva estaban incluidos. Durante la reserva pusimos 2 adultos y aparecía solo 1. Por lo cual tuvimos que pagar más.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.1

It was really close to the airport and easy to find. The owner was really nice and the check-in and out really easy- perfect for our weird ryanair flight time. Everything was nice and clean, we hat a really good night and would consider visiting again. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.