Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Airport Pisa Rooms Sleep Easy

  • Via dell'Aeroporto, 49, (check in at Via dell'Aeroporto 70), Pisa, Włochy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
Airport Pisa Rooms Sleep Easy Located at Via dell'Aeroporto, 49, (check in at Via dell'Aeroporto 70), Pisa.
Airport Pisa Rooms Sleep Easy
Italy
Pisa 56121 Via dell'Aeroporto, 49, (check in at Via dell'Aeroporto 70)
77% 366
43.7014507 10.4004693
Airport Pisa Rooms Sleep Easy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Wrz 2016
6.3

Pas très propre ni confortable , mais vraiment très proche de l'aéroport (un carrefour à traverser..) !! A réserver aux vols très matinaux (pour les autres, les auberges du centre ville ne sont pas si loin, même à pied !!) ou aux arrivées très tardives ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
4.3

En primer lugar al llegar al parecer la reserva era para 2 y eramos 4. Entonces como solución nos cobro el doble por la habitación. Después por el baño cobro 3 euros por persona. So queríamos aire acondicionado 6.5 euros. Total por la habitación desembolsados 101 euros y era una habitación en en puso horrible que daba sensación de descuido. Por ese precio podríamos coger en pisa hotel 4 estrellas y esto era una pensión. Mejor dormir aeropuerto. No volveremos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
5.4

Väldigt kvavt rum, vi fick även en luftkonditionering som var trasig och endast lät extremt mycket! Samtidigt så var det väldigt nära flygplatsen som var behändigt men det gjorde också att man hörde väldigt väl när flygen drog förbi...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
7.7

Tres pratique pour une nuit avant de prendre l avion tres tot, evidemment vu la proximité de l aeroport (5min a pied a peine) la qualité de la nuit s est faite grace aux boules quies ;) Une chambre pour six agreable, propre. Quelques boissons et croissants etaient prets pour le petit dejeuner du lendemain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • franxale44
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
10.0

Tout est parfait. Merci.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
4.6

Personnel peu sympathique et pas du tout sérieux . Il a oublié que je l'attendais pour le checkin et m'a fait attendre 30mn dehors. Il a fallu que je l'appelle pour qu'il descende. Il ne voulait pas que je paie par carte bancaire . Il n'y avait pas de climatisation dans la chambre qui n'était pas prête à 18h. Salle de bain commune. ....pas de jus de fruit pour le petit déjeuner. Au même prix j'aurais eu une chambre en hôtel avec un personnel compé

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2016
9.1

Good place, super close to airport. It's very clean and convenient. No air-conditioner, but there is a fan to do the job.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
6.6

Esta bastante bien el hostal aunque esta a un buen paseo del centro histórico, aunque por otro lado si vas a viajar en avión esta fenomenal, ya que está al lado del aeropuerto (enfrente). Por otro lado aparte del precio que pone a pagar se paga un extra en metalico por impuesto municipal que no recuerdo muy bien si es mencionado y es de 1,5 € por persona.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2016
10.0

I liked it, only stayed one night after my flight. And it was perfect. Nice private room and great staff. I had a good night sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
3.1

Altough they advertise with 24 hour check in, and I told them in advance that I would be there around 8:30, they did not welcome me at all. When I stood there in the rain at 8:30, the owner yelled at me that I woke him up and that I had to come back at 11. I could not even leace my luggage there and I was even refused to quickly use the toilet. Never had such a bad experience with hostels in my life. It was a very unpleasant welcome to Pisa.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.