Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Airport Pisa Rooms Sleep Easy

  • Via dell'Aeroporto, 49, (check in at Via dell'Aeroporto 70), Pisa, Włochy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.4
Airport Pisa Rooms Sleep Easy Located at Via dell'Aeroporto, 49, (check in at Via dell'Aeroporto 70), Pisa.
Airport Pisa Rooms Sleep Easy
Italy
Pisa 56121 Via dell'Aeroporto, 49, (check in at Via dell'Aeroporto 70)
72% 375
43.7014507 10.4004693
Airport Pisa Rooms Sleep Easy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lis 2016
8.0

Close to airport, nice staff and decent facilites for cost. I would do it again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.9

We had a late arrival and early departure to and from Pisa Airport for our stay in Italy and we literally walked onto the plane from the Hostel - it is that near. Bus across the road goes directly to the central train station and onward to the Tower.As a family of five, 2 adults and 3 teenagers, we found the room very adequately spacious.Spotlessly clean. Sheets white and crisp and towels the same.Shared bathroom immaculate. Excellent value for money. Would use it again without hesitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Paź 2016
9.7

It is very convenient to the airport and not far to the train station. There are no cooking facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
8.0

Tres proche de l'aeroport ! Appartement propre mais une seule salle de bains et un seul wc pour quatre chambres ce n'est pas suffisant !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
3.4

Das Zimmer war schmutzig! Sichtbar dicke Staubschicht, schlechter Geruch, das Gemeinschaftsbad war dreckig (verschissenes WC über die ganze Aufenthaltsdauer), nur wenig Licht im Bad weil Birnen fehlten. Es war eisig kalt, auf Rückfrage hiess es, es würde erst ab November geheizt. Es gab auch kein Frühstück. Lediglich ein Päckchen Fertigkaffe lag dort und im Flur konnte man heisses Wasser rauslassen in einem Plastikbecher. Auf Rückfrage nach WLAN wurde ein Passwort angegeben das nicht existierte.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Wrz 2016
6.3

Pas très propre ni confortable , mais vraiment très proche de l'aéroport (un carrefour à traverser..) !! A réserver aux vols très matinaux (pour les autres, les auberges du centre ville ne sont pas si loin, même à pied !!) ou aux arrivées très tardives ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
4.3

En primer lugar al llegar al parecer la reserva era para 2 y eramos 4. Entonces como solución nos cobro el doble por la habitación. Después por el baño cobro 3 euros por persona. So queríamos aire acondicionado 6.5 euros. Total por la habitación desembolsados 101 euros y era una habitación en en puso horrible que daba sensación de descuido. Por ese precio podríamos coger en pisa hotel 4 estrellas y esto era una pensión. Mejor dormir aeropuerto. No volveremos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
5.4

Väldigt kvavt rum, vi fick även en luftkonditionering som var trasig och endast lät extremt mycket! Samtidigt så var det väldigt nära flygplatsen som var behändigt men det gjorde också att man hörde väldigt väl när flygen drog förbi...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
7.7

Tres pratique pour une nuit avant de prendre l avion tres tot, evidemment vu la proximité de l aeroport (5min a pied a peine) la qualité de la nuit s est faite grace aux boules quies ;) Une chambre pour six agreable, propre. Quelques boissons et croissants etaient prets pour le petit dejeuner du lendemain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • franxale44
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
10.0

Tout est parfait. Merci.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.