Hostelworld.com

Agosto Inn

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 56 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 56 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5
Agosto Inn Located at No. 177 A , Jalan Tun.H.S.Lee, , Kuala Lumpur.
Agosto Inn
Malaysia
Kuala Lumpur 50000 No. 177 A , Jalan Tun.H.S.Lee
67% 56
3.1429358 101.6964469
Agosto Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2015
2.0

please inform if you want to close at the day

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2015
9.4

Great helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2015
7.1

The bathrooms are tiny, so everything including the toilet gets soaked after a shower. We only found one power plug in our bedroom. The blanket provided was too thick, and the fan system barely cooled the room down, so we had to sleep without the blankets. On the bright side, the location was excellent, the room was cheap, and the wifi was good througout the entire hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Sie 2015
7.7

The 8-Bed-Dorm was very nice and clean. Breakfast was not included, but 3 MYR are very cheap. We were a group of 5 people, but the staff had only 2 Keys for 5 people...this is not ok, because everybody needs a key for the entrance door, the dorm door and the locker. The 8-Dorm has no Aircon itself. The Aircon was outside in the hallway and a fan blew the air into the dorm. The fan was running all night long and it was loud.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2015
6.9

Close to Chinatown and to Pasar Seni trainstation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2015
8.3

really good place to stay - nothing fancy really, but best value for money, well located (chinatown & subway, stores..), breakfast included and awesome staff, always there to help you out or simply talk ! At that price it is unbeatable. zone advice : do your laundry elsewhere (cheaper)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2015
8.3

Big lockers, decent bathrooms, AC isn't great but individual fans in beds are a plus

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2015
3.7
Przetłumaczone przez Google

Wyposażenie: * Udogodnienia r złe * nie ma szans, aby korzystać z toalety z suchych stóp * podłoga nie wysycha w ciągu dnia Warunki: * straszne, aby zobaczyć jak wygląda praca pracowników * personel recepcji pracował więcej niż 12 godzin * tylko jedna osoba do sprzątania * Wydawało się strasznych warunkach pracy: Wyszedłem przyczyną, że Akademik: * Nie okna * głośno: usłyszeć oddech z chłopaków za ścianą * Upuszczanie wody pod prysznicem Polecam inny hostel przyczyną można znaleźć o wiele tańsze! Zwłaszcza Stary budynek wydaje się być złe.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Lip 2015
6.3

ห้องน้ำกับห้องอาบน้ำเป็นห้องเดียวกันและเล็กมาก แอร์ไม่ค่อยเย็น ไม่มีน้ำเย็นให้กรอก มีแต่น้ำร้อน เน็ตหลุดบ่อยมาก

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Cze 2015
8.9

Great hostel! The people who work there are really nice and love to get to know the guys who are staying. Location is brilliant - righy by Chinatown and 30 sec from main bus terminal and train station. There's good communal space with bean bags and sofas. The rooms arent massive and the bathroom area is a little tricky to manoevre around, but othewise a really good hostel, and would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.