Hostelworld.com

Agora Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1072 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1072 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Lut 2017
8.9

Muy bueno se puede compartir en el living cocina. Cerca del centro, el wifi general bien. Limpieza superficial..y puedes tomarte un cafecito disponible todo el día es genial eso! Si hablas con Gabriella es muy agradable y me dio una recomendación que estuvo muy bien! La mejor opción sin duda calidad precio. Ha importante: llévate unos buenos tapones auriculares porque sino imposible dormir con el tren que pasa atrás y el bar de al lado! Eso es un tema...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
9.7

I like so much this hostel, right in the center of Catania, 2 minutes away from the Duomo and 5 minutes from the bus station Borsellino. The staff is adorable, personal thanks to Gabriella, such a beautiful person ! Everything's fine, kitchen, wi-fi, ambiance, all right. The hostel have a restaurant too. 24/24 open, easy to find, very close to the amazing bar Gammazita.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
9.1

I only stayed one night, but it was a pleasant stay anyway. The Staffel was nice and the Hostel was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
8.0

This was great value for the price! The facilities were very adequate and they even through in some croissants, dry cereal, and buscuits for breakfast. The staff was so helpful! I would recommend however not arriving too late at night as Catania isn't the safest feeling area. Also, the reception is 24hrs and they keep the door locked so you have to buzz in, which is fine but there are no locks on the actual bedrooms so it felt a little dodgy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Wonderful location and price! Could not be happier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
8.3

This hostel is very easy to access along with the shops and the center of the city. There is the fish market close by which is very pleasant and lively to walk through with the most fresh products money can buy. The hostel also offers day tours to Etna and other atrttactive nearby destinations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Sty 2017
7.7

Cheap hostel, you get what you pay. but anyway, not worse at all!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
5.4

The person who welcomed us was not welcoming at all. He could be more gentle and welcoming. All the hostel was smelling fried food, air conditioning system should be revised.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Gru 2016
6.6

Un ostello molto spartano,solo il prezzo e il luogo sono buoni.Molto rumoroso ,sempre musica tutta la notte e porte che cicolavano.staff gentile e cordiale.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • iStev0
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.7

Highly recommend this place. Great and very helpfull staff, very lovely area and good pricing. I would come back for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.