Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Agora Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
7.7

The hostel is in a central place close to main attractions. The staff is willing to help but the lobby smells because the kitchen is close and open. And don't expect to sleep easily at night because its too noisy outside because of cafes and bars just beside the hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
7.7

Agora was ok itself, amazing location very friendly/helpful staff. However everything that supposedly makes it unique was a bit overhyped-the restaurant had an average menu, not even offered many Sicilian specialties. I didn't experience that cool vibe people spoke of my waitress was extremely rude to me bc I was a solo traveler; I was shunted into the corner & barely given service. the food tasted meh. My 8 bed dorm room was very clean, but no locks on doors same for bathroom. No hot water.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
7.4

Nice hostel, everything was nice. Only the location is really not so good. Next to the railway and above the very very noisy restaurant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
6.0

Chef des Hostels war relativ unfreundlich, der Aufenthaltsraum war ziemlich ungemütlich gestaltet und dementsprechend war hier nie irgendwer da. Die Bettdecke und Matratze im Zimmer war ziemlich ekelhaft, die restliche Sauberkeit war aber in Ordnung, wenn auch nicht gut. Die Lage war ziemlich gut.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
7.1

Ambiente giovane e centralissimo, a due passi dalle piazze più belle di Catania. Personale molto disponibile e cordiale. Purtroppo lo sconsiglio per il sabato sera-a meno che non abbiate intenzione di dormire dopo le 5 di mattina.. la nostra stanza era a piano terra e sembrava di avere la movida notturna in camera da letto + rotaie del treno! Insomma non troppo riposante!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • veroniquetequi4377
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Kwi 2017
9.4

Tres bien. Très bon accueil. J étais seule ds mon dortoir car je suis Arrivee tard. Juste beaucoup de bruit car il y a le bar restaurant avec la musique forte juste à côté tardivement .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Kwi 2017
5.7

Excellent location and staff very friendly. Facilities and cleanliness has a lot to be improved, the beds are uncorfotable and bathrooms and rooms dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Kwi 2017
7.7

The stay was what you would anticipate from a cheap hostel. It got the job done. The bathroom wasn't very clean and the room was crowded, but that was to be expected. The staff was helpful in telling me how to get the bus to mount Etna. They offer cheap locks to secure your items, which was nice as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
5.4

There were no sheets on the bed upon our arrival and we did not get any without having to ask. The pillow I was given had blood stains on it. Our stay was unwelcoming when we were in the room, however, the staff was quite nice after I approached them.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Mar 2017
9.7

Un ottimo ostello; ci torno spesso volentieri. Continuate così! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.