Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Agora Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,061 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,061 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
Agora Hostel Located at Piazza Curro, 6, , Catania.
Agora Hostel
Italy
Catania Sicily 95121 Piazza Curro, 6
83% 1061
37.5011806 15.0861382
Agora Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
5.4

The person who welcomed us was not welcoming at all. He could be more gentle and welcoming. All the hostel was smelling fried food, air conditioning system should be revised.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Gru 2016
6.6

Un ostello molto spartano,solo il prezzo e il luogo sono buoni.Molto rumoroso ,sempre musica tutta la notte e porte che cicolavano.staff gentile e cordiale.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • iStev0
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.7

Highly recommend this place. Great and very helpfull staff, very lovely area and good pricing. I would come back for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
9.4

Quite near the city center, staffs are really kindhearted. But a big noisy during the night because a bar just near the hostel. It is not convenient that we cannot have Internet in the room only the living room has it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carolluizi
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
9.1

My stay was only for one night, I felt welcomed by the reception of the hostel, she explained everything I needed to know. The bedroom was okay but there was some drops of water falling from the ceiling because of the rain and the floor right beside my bed was sort of wet. But everything else was okay, really nice shower, the bathroom was clean, and the restaurant they have right on the corner offers delicious meals. I had the best pasta I´´´ have ever had! Thank you very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lis 2016
10.0

Exelente .divino .muy buena onda yfiesta todas las noches en el bar /comedor que tienen en la esquina y es uno de los mas concurridos de catania ...y el sotano/subsuelo comedor con su gruta natural de lava de la eruccion del 1600 y su rio subterraneo increible y muy bello!!!muy recomendable!!!GABY UNA GENIA DIVINA!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
7.4

Good hostel for the price, 20min walk from the train and bus station. Everything is very close and a great place to go to Mt. Etna

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.6

The situation and the price-quality ratio was very good. Also the staff working there its really nice and very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2016
8.9

Das Agora Hostel liegt im Herzen Catanias von wo aus man seinen Tag super auf dem angrenzenden Fischmarkt starten kann - ein tolles Erlebnis. Die Mitarbeiter sind super freundlich und es herrscht eine angenehme Atmosphäre. Die Zummer sind etwas klein und mit viele Betten zugestellt, da man aber in der Regel ur zum schlafen da ist ist das kein Problem. Ich würde sofort wieder in diesen Hostel übernachten. Es war eine wirklich tolle Erfahrung!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
8.9

Très bon séjour à l'hostel. Le personnel était agréable, l'ambiance des lieux était décontracté, les chambres étaient jolie et les sanitaires bien équipés et propre. Toutefois, les lits n'étaient pas très confortables et le niveau de sécurité laissait à désirer. Comme il n'y a pas de clées pour entrer dans l'hostel ni pour les chambres, quelqu'un est entré et il y a eu un vol assez important dans nottre chambre. Sinon, très cool comme endroit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.