Hostelworld.com

Agora Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
Agora Hostel Located at Piazza Curro, 6, , Catania.
Agora Hostel
Italy
Catania Sicily 95121 Piazza Curro, 6
86% 915
37.5011806 15.0861382
Agora Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
5.4

The noise from the bar below and next door was unbelievably loud and went on seemingly all night. The glass doors had no curtains or security shutters, so all the light from the bar, as well as the loud noise filled the room. When I woke I immediately asked for a refund and wasn't even questioned as to why. I imagine this happens a lot. Total nightmare, worse than sleeping on a plane.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
7.4

El hostel esta muy bien. La ubicación es buena, a pasos del centro histórico. Tiene un bar justo al lado, así que todo queda a mano. Muy buena opción para estar unos días en Catania.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Kwi 2016
8.9

Best value hostel in Catania for sure. Note that if you extend your stay the cost per night jumps a lot so book ahead

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
8.6

I had a wonderful stay in this hostel! I recommend it very highly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

Great staff!! Big lockers! Kitchen available! Great restaurant attached to hostel with good deals for guests! Fantastic water pressure in showers! And the location is perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.7

Great place to stay. Very very friendly and accomodating staff. Located close to the central plaza of Catania, it is right next door to the makrets and a short walk from most city sights. Will definitely be staying here again next time I come to Catania.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
27 Mar 2016
9.1

La gente que trabaja aquí es muy buena gente y la localización está muy bien,al lado de autobuses y un paseo hacia la isla/parte histórica. Lo único es que si se busca ambiente de albergue/hostel es más bien rollo hotel. Hay wifi, ordenadores, terraza... y alquilan bicis a buen precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

I was in Pompeii for a day, and I felt comfortable staying at Agora! The hostel was clean and had an extremely welcoming atmosphere. The beds are small but cozy and you're able to ask to turn the heat on if you need it. The hostel has an outdoor space perfect for lounging and being surrounded by plants. The staff were enthusiastic and helpful with directions and advice about activities! I loved that they separate trash with recycling and compost bins, something I haven't seen in my travels. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
8.0

Muy buen hostel lo recomiendo. Mejor ubicado imposible, está en pleno centro a dos cuadras de la piazza de duomo. El bar junto al hostel está genial, lo malo es que la música se escucha muy fuerte a la noche y no se puede dormir bien y los baños no son muy limpios. El personal del hostel es genial! Te ayudan en todo súper amables!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
13 Mar 2016
9.7

Warm hospitality at a central location to great value for money. Many thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.