Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
Agnes Roma B&B Located at Viale Gorizia 14 int.3, , Rome.
Agnes Roma B&B
Italy
Rome 00198 Viale Gorizia 14 int.3
95% 206
41.9192851 12.5131576
Agnes Roma B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Lip 2016
9.1

This B&B was delightful. Extremely friendly staff who run it (mother and son) with lots of very useful tips and advice. As a single female travelling, I felt very safe and well looked after, it really helped my (sadly very short) trip in Rome. I would strongly recommend and will definitely use it again when next in Rome. Thank you both for such a lovely stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
10.0

Sei meravigliosa, grazie :) / You are wonderful, thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
9.7

Super lovely people in a lovely building. Highly recommended :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
9.4

Roma ha una elevatissima gamma di opzioni per il pernottamento e bisogna considerare quello di cui ciascuno ha bisogno: per chi arriva in auto ma vuole essere facilmente in centro in poco tempo con autobus e metro, l'Agnes Roma B&B è perfetto: è sulla Nomentana quindi anche uscire da Roma è un attimo. In più il palazzo è bello e il personale molto socievole e gentilissimo: fa di tutto per renderti il soggiorno il migliore possibile. Pulizia e colazione eccezionale, insomma un'atmosfera perfetta!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
9.7

I had an absolutely wonderful time here and would recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
10.0

I was really happy that I chose Agnes Roma B&B. It's in a beautiful building in a peaceful area. The owners are helpful and friendly and they put on a great breakfast. My room and the shared areas were spotlessly clean. It wouldn't suit you if you wanted to be right in the middle of the the city but otherwise I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
9.4

Everything is perfect except that the location is a little bit difficult to reach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
10.0

Excellent facility and services. The best accommodation we had experienced during our trip in Italy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
10.0

Amazing and helpful hosts, wonderful and delicious breakfast, clean room and bathrooms. We felt like we're home. Thank you!!! Would definitely recommend this B&B.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

Great place ran by the most friendly people I have met in Rome! It's a little out of the city centre but very well-connected so you can reach the city centre within 10-15 minutes :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.