Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
Agnes Roma B&B Located at Viale Gorizia 14 int.3, , Rome.
Agnes Roma B&B
Italy
Rome 00198 Viale Gorizia 14 int.3
96% 198
41.9192851 12.5131576
Agnes Roma B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Maj 2016
9.4

Everything is perfect except that the location is a little bit difficult to reach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
10.0

Excellent facility and services. The best accommodation we had experienced during our trip in Italy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
10.0

Amazing and helpful hosts, wonderful and delicious breakfast, clean room and bathrooms. We felt like we're home. Thank you!!! Would definitely recommend this B&B.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

Great place ran by the most friendly people I have met in Rome! It's a little out of the city centre but very well-connected so you can reach the city centre within 10-15 minutes :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
9.4

Great host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.4

Un'ottima soluzione in un'atmosfera familiare, in posizione tranquilla e ben collegata con il centro città. Ho apprezzato in particolare la gentilezza e la disponibilità a venire incontro alle mie esigenze.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Juan_Pieroni
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Kwi 2016
9.7

It was one of the best B and B we have stayed in. Specially recomended for who wants a familiar place to stay. The attention was great and the breakfast too. And the house very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

If I visited Rome again, I will not hesitate to book here again. This was the most beautiful place we ever booked. When I arrived at the place, I felt like I was at home. Instead of visiting Rome, I just wanted to stay in my room because it was so cozy. Everything was neat and clean, the staff treated us like the nicest neighbors of the block. If I could, I would give them MORE than five stars in every category.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You very much for Your super kind words! Hope to see You as soon as possible! :D wish You all the best!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Kwi 2016
8.9

The place is wonderful if you are looking to go away of chaos, people and the city. Is located in a lovely residential area a little bit far from town centre (five metro stops) which is perfect to relax after a long day walking around Rome. The hosts are friendly and helpful and make you feel like staying home :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

Agnes and Flavio are the most attentive and friendly people who made our stay in Rome seamless and wonderful. Great travel advice, real breakfast, excellent wifi, great facilities and even let us store our luggage after check out so we could see the Pope. Highest recommendation for a Rome stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.