Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
African Array Lodge Located at 30 Ladywood, , Plettenberg Bay.
African Array Lodge
South Africa
Plettenberg Bay Western Cape 6600 30 Ladywood
95% 120
-34.0647477 23.3323860
African Array Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

Staff were friendly and helpful and the good was great. Overall fantastic place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
9.4

Awesome people, staff and owner. Got good advice for things to do. Very nice food for breakfast and dinner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
9.7

It isn't just a hostel for sleeping,it's like a big family homestay! There's a great atmosphere with very friendly hosts. You can meet new people and enjoy the beautiful sunset. A great place to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lis 2016
8.6

Super Aussicht, aber abseits gelegen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lis 2016
10.0

This is the best place we have stayed in SA. The manager is very funny and will always help you with everything you need. The view is stunning and the rooms are nice as well. I would like to warn other backpackers, you might want to stay longer. Every night people sit around the fire and chat, drinking beers. We decided to sleep on the terrace one night to see the stars. Recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
10.0

Great stay, relaxed atmosphere and amazing view. The guy running the place is very nice and knowledgeable about the area. Dirt road was ok in our little car. 10 minutes from town. I'd stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

Great hostel with amazing stuff. They arranged everything for me. Also the food was delicious. Could be a Boeing place with Bad weather because its far away from town. But the scenery is unique. Highly recommend ☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Wrz 2016
10.0

Beautiful view from the hostel and quite close to the city. Very helpful and friendly staff, feels like home!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.