Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Affitta camere Gian Maria

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 163 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 163 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
Affitta camere Gian Maria Located at Viale Tripoli 197, , Rimini.
Affitta camere Gian Maria
Italy
Rimini 47900 Viale Tripoli 197
70% 163
44.0618160 12.5831280
Affitta camere Gian Maria
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2015
6.3

Un buon rapporto qualità prezzo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2015
8.0

La posizione della struttura è ottima sia per raggiungere la spiaggia, sia che per essere subito sul lungomare con i vari negozi e locali. Per aver usufruito del servizio solo pernottamento mi ritengo soddisfatto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Sie 2015
4.6

Das Personal konnte nur sehr schlecht Englisch. Das WLAN funktionierte die meiste Zeit nicht. Nachts war es so laut das wir um halb 5 hellwach waren. Es gab zwar einen Safe, aber der war verschlossen und wurde auch auf Nachfrage nicht geöffnet. Sauberkeit in Bad und Zimmer war annehmbar. Hotel liegt nahe am Strand.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2015
8.0

It is a pity we had such a narrow choice at braekfast. No vegetebles :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Ja i dwie przyjaciółki zatrzymaliśmy się w pokoju i ponieważ były szukasz taniego zakwaterowania i bezpretensjonalny byliśmy zadowoleni. Lokalizacja w szczególności była super: dwa przejścia od morza i od autobusu, który biegnie wzdłuż wybrzeża. Nie ma żadnych skarg dotyczących czystości, urządzeń i personelu, choć odbioru powinny być zoptymalizowane, nieco "powolny i mylące, jeśli masz wielu klientów. Zalecany dla młodych ludzi, którzy chcą, aby weekend na Riwierze.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2015
6.0

nn male rapporto prezzo qualita

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2015
7.4

There weren't that many facilities just the TV in the room that only had Italian shows and not English subtitles. I really wished there was a kettle in the room because i felt like having coffee most of the nights. I wish the floors could have been more clean i always had to dust my feet off before I got into bed. I wished that my bedding and towels could have been changed at least once while i was there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sie 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Hostel wszystkie podstawowe na szybki weekend. Pokój był prosty, prysznic tylko wadą jest, że praktycznie cała łazienka. Pieniądze są wspaniałe, ponieważ jest idealny do tego, co kosztuje!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.