Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
Adore Plaza Located at Constitucion Square 6, , San Sebastian.
Adore Plaza
Spain
San Sebastian Guipuzcoa 20003 Constitucion Square 6
88% 285
43.3237805 -1.9846737
Adore Plaza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
9.1

The place is wonderful and in a perfect location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.4

Great spot. Centrally located. No kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
7.1

Bon emplacement même si c'est un peu bruyant, la chambre est agréable même si elle manque un peu de propreté Je recommande tout de même cette pension

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
7.1

Un sitio agradable si quieres ir de turisteo por la ciudad, pero el alojamiento es cómodo simplemente para dormir, no ofrece demasiadas comodidades.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Kwi 2016
8.6

The hostel is very cool, very good location, nice staff, comfotable room, maybe a little bit small, but in general all is great. If i come back to San Sebastian i ll go again without any doubt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
8.9

This place is wonderful for a quick stopover. The value is great as it's in the perfect location, and offers clean, new, comfortable rooms. There is not a common room, however. We simply adored it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
10.0

I am now back at work in the North Sea and my memories of San Sebastian and the Adore Plaza are second to none ,The place was beautiful and the staff and owners of The Adore Plaza could not have been more helpful or friendlier and made my stay in San Sebastian extremely peaceful and relaxing .I hope I can return soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Mar 2016
9.4

Santiago is a great host and the location couldnt be better. The room was clean with a lovely balcony leading onto the square. Santiago gave us a map and took the time to show us the best spots in town, thank you. I didnt notice a communal area to hang out, however overall my brother and I were very impressed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
9.4

Buenos días. Nuestra estancia a sido genial la habitación limpia,confortable en relación calidad precio lo mejor! ademas de su perfecta ubicación y su personal muy agradable, Santi es un encanto siempre dispuesto a ayudar a los viajeros!! si vuelvo volveré al Adore Plaza Seguro!! Sitio muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
7.1

An sich sehr schönes Hostel, nur wenn man die Zimmer zum großen Platz hinaus hat, zieht es da sehr durch und ist überhaupt nicht dicht, dh. der Geräuschpegel am Wochenende ist gut laut vernehmbar ;) Aber wer in der Hinsicht nicht empfindlich ist, dem kann ich das Hostel sehr empfehlen. Die Zimmer wirkten nicht picobello sauber, aber vielleicht lag es auch am Boden selbst.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.