Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

María José, un lujo de anfitriona!!!! El lugar es muy acogedor y está muy bien ubicado en el barrio antiguo. Pese a encontrarse a pasitos de los bares, no se escucha nada desde las habitaciones. Volveremos!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.1

Trop bien !! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
7.1

Very cheap for San Sebastián, we stayed in a room with ensuite. The staff were very friendly. My only criticism is the cleanliness the bathroom was dirty and sheets were stained. Good location and cheap.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
9.1

La habitación un poco pequeña, pero muy limpia. Santi el responsable un encanto de chico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
10.0

Acceuil et emplacement irréprochable ! Chambres très propres et très bon rapport qualité/prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2016
7.4

El calentador no servía y salieron cucarachas del baño. El señor de limpieza muy amable y la dueña también.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
8.9

Fuimos a correr el maratón y nos atendieron perfectamente, nos dejaron ducharnos después y abandonar la habitación más tarde de lo normal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lis 2016
9.1

The location is really great and just what my friend and I wanted. It's a pension not a hostel so not a party vibe. Owner is kind and the room was clean and had everything we needed (towels, outlets for both beds). The plaza does get a little noisy at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.7

La chambre était top, très bien équipée, propre et suffisamment spacieuse pour deux personnes ! L'emplacement est idéal, en plein dans le Vieux San Se, à deux pas du centre-ville et des bars/restaurants. Santiago est vraiment sympathique, accueillant, souriant et arrangeant ! Nous saurons où revenir la prochaine fois et nous saurons quel hôtel recommander à nos connaissances ! Encore merci et à bientôt !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.4

Il fesait froid et le chauffage n'était pas allumé, la chambre 3 n'est pas bien isolé phoniquement, du coup on entend trop la place. Chambre spacieuse pour le prix, bonne literie. Le parking le moins cher est a 1,5km et coûte 25€ la nuit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.