Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 337 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 337 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Adore Plaza Located at Constitucion Square 6, , San Sebastian.
Adore Plaza
Spain
San Sebastian Guipuzcoa 20003 Constitucion Square 6
84% 337
43.3237805 -1.9846737
Adore Plaza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.1

Trop bien !! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
7.1

Very cheap for San Sebastián, we stayed in a room with ensuite. The staff were very friendly. My only criticism is the cleanliness the bathroom was dirty and sheets were stained. Good location and cheap.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
9.1

La habitación un poco pequeña, pero muy limpia. Santi el responsable un encanto de chico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
10.0

Acceuil et emplacement irréprochable ! Chambres très propres et très bon rapport qualité/prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2016
7.4

El calentador no servía y salieron cucarachas del baño. El señor de limpieza muy amable y la dueña también.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
8.9

Fuimos a correr el maratón y nos atendieron perfectamente, nos dejaron ducharnos después y abandonar la habitación más tarde de lo normal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lis 2016
9.1

The location is really great and just what my friend and I wanted. It's a pension not a hostel so not a party vibe. Owner is kind and the room was clean and had everything we needed (towels, outlets for both beds). The plaza does get a little noisy at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.7

La chambre était top, très bien équipée, propre et suffisamment spacieuse pour deux personnes ! L'emplacement est idéal, en plein dans le Vieux San Se, à deux pas du centre-ville et des bars/restaurants. Santiago est vraiment sympathique, accueillant, souriant et arrangeant ! Nous saurons où revenir la prochaine fois et nous saurons quel hôtel recommander à nos connaissances ! Encore merci et à bientôt !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.4

Il fesait froid et le chauffage n'était pas allumé, la chambre 3 n'est pas bien isolé phoniquement, du coup on entend trop la place. Chambre spacieuse pour le prix, bonne literie. Le parking le moins cher est a 1,5km et coûte 25€ la nuit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

Pension très agréable tenue par Santiago qui très sympa et accueillant. Située au pied de la place de la Constitution, c'est l'endroit idéale pour une escale festive au cœur du vieux San Sé. Rien à redire sur la propreté et le calme de la pension. L'insonorisation est très bonne et nous n'avons pas été ennuyé par les bruits de la rue festive... Je conseille vivement cette pension pour une escale entres amis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.