Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Adore Plaza Located at Constitucion Square 6, , San Sebastian.
Adore Plaza
Spain
San Sebastian Guipuzcoa 20003 Constitucion Square 6
89% 297
43.3237805 -1.9846737
Adore Plaza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2016
8.9

Very central (noisy in the morning when delivery trucks park in the plaza) and great room for the price. Would definitly stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Cze 2016
9.1

Personal muy agradable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
9.7

Excellent location. Fabulous host

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

The people there were so kind, and the rooms were great, and you were right in the middle of everything! I would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.7

Great stay, would definitely come back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.7

Pension pequeño y familiar en pleno centro Donostia en la plaza constitución. La gente ahí son muy amable y hospitalario, nos aconsejaron sobre la cuidad y eran flexibles sobre dejar equipaje unas horas despues del check out. La habitación doble era perfecta para nosotros, con balcon hacia la plaza, no es grande pero equipado con todo lo necesario, un baño nuevo, moderno y con televesión. La señora de la casa tiene un gato ahí que es un encanto :) Muy recomendable, volveríamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
8.9

The location was great! It was right in the plaza, it did get a little noisy at night because of it but I don't mind noise. My friends and I stayed in a 4 bed private room and we really enjoyed our stay. There's free-wifi and tv in the room and the bathroom was very clean as well. Would definitely stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
8.3

Das Adore Plaza in San Sebastian befindet sich in einer sehr guten Lage direkt in der Altstadt gelegen. Perfekt wenn man die Stadt erkunden will. Alles fußläufig erreichbar. Die Zimmer die direkt auf den Platz gehen sind aufgrund des Lärmpegels bis Mitternacht eher laut. Die Zimmer waren halbwegs sauber. Zumindest kein Teppichboden. Wenn ich nochmals nach San Sebastian komme, würde ich wahrscheinlich wieder dort nächtigen, da der Preis (Zimmer mit Bad!!!) und die Lage einfach unschlagbar sind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Maj 2016
9.1

The place is wonderful and in a perfect location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.4

Great spot. Centrally located. No kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.