Hostelworld.com

Adlerhof

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 277 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 277 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Adlerhof Located at Elisabethstr. 25, , Salzburg.
Adlerhof
Austria
Salzburg Salzburg 5020 Elisabethstr. 25
87% 277
47.8135147 13.0416297
Adlerhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Paź 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Ładne i przytulne, 15 minut spacerem od centrum miasta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Wrz 2015
5.7

They ask you to leave your room key at the front desk while you are out for the day. Upon returning, we gave the new desk attendant (who hadn't seen us before) our room number, and he gave us the key without injuring at all who we were.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Wrz 2015
10.0

Great place. Good location, really close from the train station. Friendly staff. Thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2015
9.7

So charming and lovely. Very easy to get to from the main bus/train station. The staff were the absolute best! I had a wonderful time I only wish I could have stayed longer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2015
10.0

Best breakfast ever, lovely place but family feel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Sie 2015
8.3

Would be nice to have a tea and coffee service available to clients at times other than breakfast. Staff was very friendly and helpful. Breakfast was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Było lepiej, niż się spodziewałem, łatwe do znalezienia i doskonała lokalizacja. Personel jest bardzo przyjazny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2015
7.7

The staff are really nice and helpful. The room's decor is dated but has some character. More importantly the hotel is well suited near the main train station and is a short walk to the main part of the city. They also serve good breakfast!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Maj 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Fwe mieliśmy cudowny weekendowy pobyt w jego emerytury. Bardzo kompetentny i pomocny personel, proste, ale sycące śniadanie, dziesięć minut spacerem do starego miasta i łatwe do znalezienia od dworca kolejowego. Na pewno się tam ponownie :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.