Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Adagio Hostel 1.0 Oktogon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Gisellesantos
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Mar 2017
5.7

En las fotos en todo muy bonito, pero me pusieron en una habitación horrible, no he dormido en un colchón peor en mi vida. La habitación era la de 10 camas, y la puerta daba a la cocina por lo que la gente la dejaba abierta mientras​ iba a cocinar o lo que sea. La literas eran viejas y no tenían nada que ver con las fotos. Me sentí timada...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lut 2017
9.4

A very nice place in a gorgeous ancient building in a perfect position: you can easily reach the main attractions on foot (15-30 mins maximum) or you can choose the very close metro. The staff is amazing and helpful and the rooms are nice and clean. The only problem is the lack of a common room, so basically people gather in the kitchen and (if you find the wrong people) it can be quite noisy in the night. Anyway I would definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.1

Bonne ambiance dans l'auberge. Les réceptionnistes sont très gentils et chaleureux. Elle est située en plein centre ce qui nous permettait de tout faire à pieds. Nous avons rencontré De très belles personnes là-bas. Je recommande vivement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sty 2017
9.1

This hostel is totally worth the price, if not even more! Good location, very secure (it has double doors to get inside the hostel). The dorm bed was strong and comfortable for you to sleep in. The receptionist was very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

Amazing location.Special thanks to staff.Adagio was the best hostel we have ever stayed so far.I am definitely sure that we will stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Gru 2016
8.3

great place to stay but lacks environment of a hostel where you can mingle and chill

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Gru 2016
9.7

El unico problema es que no aceptan tarjeta de credito y tampoco moneda extranjera (EUROS). El pago es solo en moneda local, pero al demàs muy bien ubicado, limpio, personal educado y tranquilo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tanzmausi9946
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Gru 2016
9.4

very good value for money, the room was small but clean that's all we needed for one night. Staff was helpful. Location perfect for us as we were on a concert near the Oktogon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Paź 2016
5.4

This is a night hostel with people getting annoyed if you wake them during the day. The common room even has a label saying closed until 23.45. The kitchen is clean as people use the bedrooms as dining/ common rooms room leaving half eaten food around. At night bodies are to be found all over the place which includes the staff.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.