Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Adagio Hostel 1.0 Oktogon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2017
6.6

Was in a good location. Beds were super thin so not the most comfortable and only two toilets for the hostel to use if you weren't in a private room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sie 2017
9.4

The hostel is really awesome! The staff are so friendly and helpful! The location is very nice in the centre of budapest everything can be reached walking distance. The rooms are comfortable and lockers are large and easy to access. I really recommend adagio hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Sie 2017
8.9

Concept hostel with lots of rules. Dont lose ur security pass! Good value for money though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
6.0

Only good thing is the location. Not great for solo travellers and no common area only small kitchen with a few seats.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Lip 2017
9.7

L'hôtel est bien situé dans le centre. Il a été rénové , c'est propre, il y a une cuisine , un espace chill out . Les douches et toilettes sont propres. MAIS les matelas sont horribles , pas de clim ou de ventilos cet été .. c'était pénible pour dormir ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
10.0

The Hostel located exactly in the downtown, nearby the party district and the 4/6 tram goes 24/7 The staff was extremely friendly specially Peter and Lilla :D the have a well equipped kitchen with unlimited free coffee and tea! I will definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lip 2017
7.7

Great location, close to the metro and walking distance to most sights on the Pest side. Rooms were clean and beds decent. We had ensuite bathroom, which was nice but there was no toilet paper for one entire day. Staff was very helpful, they even let us check in early when we came from the night train.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
9.7

sehr geräumige Schlafplätze, zentral gelegen direkt am Oktogon, sehr zu empfehlen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
8.6

Its a very good hostel and the receptionist was very helpful and friendly.. The hostel is very hot to my liking and the bed which was given to me, the wifi was not available... Overall its pretty nice and quiet hostel, would recommend this if you're not a party animal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Lip 2017
10.0

Wonderful place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.