Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Academy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2017
8.9

This hostel is in an amazing location! It couldnt be a better location for a hostel in Florence. Our room was clean and large, with good beds. The included breakfast is also a great bonus. The only downside is there are quite a lot of rules, but they didn't really impact upon our stay. If you want cheap lunch or dinner, check out 'cucciolo bar' on via cavour, it was by far the cheapest place to eat, and very traditional!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
8.9

Our stay was amazing!!! The location is PERFECT, so close to everything. The only thing we weren't too happy with was the shower, there was no hot water so it wasn't the most pleasant shower other than that our stay was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Maj 2017
7.4

Lo mejor es el servicio de laundry. Lo peor es que no aceptan tarjeta para pagar la estadía.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
8.9

Everything was great except it is located on a really busy street and in my room you could hear everything going on outside even with the windows shut all night and all morning so it was really hard to sleep and having to leave between 11 and 2 was a tad annoying... Very clean though and huge bathroom and lockers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
10.0

Wonderful place. Great staff. Good breakfast. Hot showers. Very comfortable beds. GREAT LOCATION !!! I will come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.1

Muy recomendable. Excelente ubicación, personal muy predispuesto. Limpio y seguro. Buenos baños, muy completo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2017
8.6

Las habitaciones son muy cómodas, con locker, mesa de luz, bastante espacio para cada persona. La ubicación es inmejorable. El desayuno esta bien, nada muy elaborado, pero suficiente. Es un hostel muy tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

Very nice, clean and well located hostel with a very nice breakfast ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Kwi 2017
8.3

Academy Hostel is a nice place, neighbor to Duomo (Amazing localization). They have free wifi (it works), free breakfast, a place outside to hang out (not a bar). The only weird thing that I think is because the rooms don't have light, they give to each guess a small personal light.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey, thanks for the review!, rooms have a light :-) we give the portable lamp as a plus, like if you need a light while other people are sleeping ( reading, packing you bag, exit the room) you don't have to turn the main light on.

  • Jinhyun9402
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Kwi 2017
8.9

위치는 두오모 성당 바로옆이라 좋지만 시설은 많이 좋진 않고 그냥 쓸만합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.