Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Academy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3,174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3,174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
Academy Hostel Located at Via Ricasoli 9, , Florence.
Academy Hostel
Italy
Florence 50122 Via Ricasoli 9
89% 3174
43.7742546 11.2564802
Academy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Gru 2016
10.0

Great atmosphere, staff simply amazing, few steps from Duomo and most of monuments. I'll be back very soon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.6

두오모 바로앞이라 위치는 완벽했다. 아침은 시리얼이랑 빵 과일잘라놓은거 우유 커피 등 괜찮았다. 원래 조식포함이었나? 돈내고 먹진 않았다. 한국사람 굉장히 많음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lis 2016
10.0

Muy buen lugar y super cerca de todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
8.3

El hostel está cómodo, buen lugar tranquilo, cerca de lugares de interés, el desayuno no es lo más bueno pero es súper básico. Personal amable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
9.7

Eduardo, su infraestructura y la Arquitectura son lo mejor que he visto en Italia. Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
7.7

This hostel is good, with a great location in the middle of the city centre, a fair price and okay facilities. The free breakfast is all sugary sweets, the staff is mediocre and the atmosphere could be better though. Between 11-14:30 they shut down the whole hostel for washing it, so that's a bit impractical.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Lis 2016
7.7

La ubicación no puede ser mejor, el personal aunque no es muy animado si me ayudaron con lo que necesitaba. Cómodos armarios para guardar las maletas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lis 2016
9.4

You can't be more central in Florence, big rooms and really clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.9

very nice hostel, clean kitchen and bathroom, nice staff, located right next to the duomo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
9.4

My mom (64 yrs old) and I stayed here in a double private room with attached bathroom. The hostel was good, the staff were really friendly and helpful, the location was *perfect*, and the room was nice! I absolutely recommend this hostel to others. My mom was also pleased that there were a few other older-than-30 people staying there as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.