Hostelworld.com

Academy Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,905 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,905 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Academy Hostel Located at Via Ricasoli 9, , Florence.
Academy Hostel
Italy
Florence 50122 Via Ricasoli 9
90% 2905
43.7742546 11.2564802
Academy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
6.9

The hostel was in a great location although was very hard to find. Took me over an hour! The bathrooms and bedrooms were pretty clean and was up to date. The staff wasn't overly friendly, but seemed to be available all the time. The biggest problems i had were that there were no outlets by the beds so i had to charge my phone across the room, and there was no lock on the door, but there were decently sized security lockers provided. overall a decent place if you just need somewhere to crash.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.3

앞에 공사 중이어서 아침에 강제 기상하게 되네요 ㅋㅋㅋㅋㅋ 침대도 약간 삐걱,, 조식은 뭐 그냥,,스태프는 복불복인 것 같습니다~~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.6

I don't like staying in hostels, but this one was very clean and in a safe/convenient location. Highly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2016
6.0

It's ok......

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
8.6

Me parece demasiado tiempo el que no permiten el ingreso para realizar la limpieza de lugares comunes y baño. (de 11 hs a 14).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por su comentario , queremos clarificar que si , permitimos el ingreso , claro que no se puede utilizar un cierto bano o cierta areas mientras que la limpiamos, pero tenemos varios lugares que si se pueden usar, como no lo limpiamos todos a la vez exactamente por este motivo.

16 Kwi 2016
5.7

There is absolutely no atmosphere here. Not for solo travelers who are interested in meeting others. You get a clean bed, bathroom facilities, a very basic and cheaply made free breakfast and that's it. If that's all you need with a great location GREAT. But this is was a disappointing ending to my amazing trip through Spain and Italy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Kwi 2016
7.7

Academy hostel is very good at all fronts. Clean room and toilets. Locker provided is very sturdy. Very near to the Duomo! 24 hour recep manning the desk. No double decker beds. Only cons is that the hot water is not consistent and sometimes the water is freezing cold during showers. The female recep is very unfriendly and doesnt greet us when we enter the hostel. During checkin, she doesnt even give a map or bother to give a short introduction. The male recep is much friendlier and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.4

This hostel is wonderful. Perfectly situated if you're using Florence as a "home base" to take day trips up and down Italy. Less than 10 minutes from most major sites in Florence, and the SMN train station is a 10 minute walk too, straight shot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

A little pricey compared to other places I've stayed, but you can not beat the location! Amazing staff and they clean the rooms every single day! Great place and I highly recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • morgan1324
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Kwi 2016
8.3

It was great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.