Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Academy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3,216 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3,216 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
Academy Hostel Located at Via Ricasoli 9, , Florence.
Academy Hostel
Italy
Florence 50122 Via Ricasoli 9
89% 3216
43.7742546 11.2564802
Academy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Gwnatae
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sty 2017
6.3

일단 위치는 두오모랑 엄청가까움 역이랑은 5분에서 10분사이? 남자직원 두명은 엄청 친절함 but 여자 직원들은 뭔가 불칠절함이 느껴짐 조식은 그냥저냥 저는 먹을만했음 시리얼이랑 빵같은거임 진짜 최악이었던건 난방이 안되는거같았음 밤에 너무 추워서 패딩입고잠 그리고 화장실및샤워실이 몇개없어서 밤마다 경쟁하고 침대마다 콘센트가없음 이건 그럴수있는대 침대에서 콘센트가 엄청멀리떨어져있음 피렌체 호스텔은 괜찮은게 별로없어보임 그냥 한인민박가시길

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • vadasavin6714
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sty 2017
9.4

Second Time Im coming to Academy Hostel, and this place keeps doing the job. The location is the best you can imagine to find in Florence. The place is extremely clean, quite, nice and and more then all - Rosa, Toto and the staff were extremely helpful and attentive, handing me precious help with some urgent pain that required far more Italian vocabulary then I have, as well as a lot of helpful tips that really shifted my travel. Im so coming back here. Ciao until the next time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

ciaoooooooooooooooooooooo :)

3 Sty 2017
8.3

Para quem quer uma excelente localização num abiente parecido com a tranquilidade de um asilo é perfeito. Apesar de muito educados, os funcionários parecem não fazer a mínima questão de tornar a experiência mais agradável ou mais jovial. Não há música, conversa, nada! Há apenas placas e sinalizações em todos os lugares do que NÃO se pode fazer. Silêncio é o forte do local. As instalações são boas e a localização é excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

è vero che siamo in un periodo dell'anno molto tranquillo ma nella lobby la musica suona tutto il giorno, dove le persone posso ritrovarsi è parlare tra di loro, vero anche che non siamo un party hostel ma in alta stagione si creano gruppi per fare attività in giro la città. Non hai colto il senso dei nostri inviti a rispettare la convivenza con gli altri , non erano cose da non fare ma da FARE , per stare bene insieme. Grazie é verdade que estamos em um momento muito tranquila do ano, mas no lobby música de jogo durante todo o dia, onde as pessoas podem encontrá-lo falar uns aos outros, estamos também verdade que não somos um albergue de fiesta, mas na alta temporada você cria grupos para fazer atividades em torno da cidade. Você não compreenderam o significado de nossos convites para observar a coexistência com os outros, não eram coisas para não fazer, mas pelo FAZER, para ficar juntos. obrigado

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Sty 2017
8.9

Nice hostel. Room was clean and comfortable, as was the bathroom. We did have the free breakfast as it was just sugary things. Staff were nice and helpful. The hostel is located right next to duomo which was great, you don't need to use public transport as everything is in walking distance. Wifi was not very good, it was slow and kept dropping out in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
9.4

Muy buena ubicacion, 10 puntos el personal. Tener en cuenta que en epoca de invierno las habitaciones son muy frias y la calefaccion no es suficiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2017
10.0

Lovely clean hostel, close to everything. Even includes free breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

Excelente Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

It was awesome and a really nearby everything place. I loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
9.7

I had no idea, but it is literally half a block away from the Duomo, aka, PRIME LOCATION! The rooms have a cool setup, with there being a kind of loft, or at least in my room there was. I would definitely return here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Gru 2016
8.9

시설, 청결도 좋습니다. 위치가 두오모 성당 2분거리고 다른 명소랑도 얼마 안 멉니다. 저는 L룸에 있었는데 여기가 술집인근이라 그런지 취한 이탈리아인들이 미친듯이 지랄합니다. 덕분에 잠을 늦게자거나 깼습니다. 부엌있어서 조리할 수 있고요, 조식 포함인데 조식이 썩 좋지는 않습니다. 빵만 있는거 개선했으면 좋겠습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.