Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Academy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3568 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3568 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Wrz 2017
7.7

Location ia fantastic! The rooms are large, no bunk beds and they're cleaned daily. Breakfast is provided which is also great! However, the guy who checked me in wasn't very welcoming. He rushed through the orientation of the hostel and when I asked for a map of the city he pointed at some pamphlets and walked away. I'm aware his job isn't to be a tour guide but when you have limited time in a city it's nice to have some assistance on places to visit from a local.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leandroviernes9570
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Wrz 2017
10.0

Excelente lugar. Muy buena relación costo servicio. La gente que trabaja ahí son muy amables y con muy buena onda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
9.1

Unkompliziertes Ein- und Auschecken, eigenes Schließfach im Zimmer. Super Lage, die aber in Florenz nicht das wichtigste sein sollte, weil alles schnell zu Fuß erreichbar ist. Gute und genügend Badezimmer entlang des Flurs. Lieder immer Geräusche der Klimaanlage, das heißt trotz Ohrenstöpsel war der Schlaf nicht gerade der beste, aber akzeptabel. Gutes kostenloses Frühstück, wobei der frische Obstsalat zu erwähnen ist. Insgesamt lockere Atmosphäre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Wrz 2017
9.7

Great places,easy access from the Duomo,complete facilities... Internet access a bit slow when many guests come

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Wrz 2017
9.1

1. 중심가에 위치한 위치적 이점이 굳 2. 숙소 스탭도 모두 매우 친절 3. 청결도도 괜찮 4. 샤워시설에도 불만이 없었음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
18 Wrz 2017
9.1

Fantastic hostel for solo travellers. Staff were fantastic with their recommendations. The free breakfast could be improved. Rooms were very spacious and no bunk beds. Could not be located any better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2017
8.3

Great location! It seems to be a new or renewed hostel, everything was brandy new. The rooms are good, with 3 beds in each room and it's not bunk beds, comfortable enough. The toilets were a bit dirty, but nothing that much. I would definetly stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2017
9.1

Pros: Tiene una excelente ubicación, el personal es muy atento en especial Mario, habla muy bien español, los baños son lo mejor, les recomiendo que contraten la habitación de baño privado, vale la pena, la mejor ducha que tuve en todo mi viaje. Contras: Lo único malo es la cuestión de la seguridad, cualquier persona puede abrir la puerta de tu cuarto y entrar. El desayuno no es muy variado pero es gratis y pasa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
10.0

This was my first tim staying in a hostel and I loved it! It was right near the duomo, which was super convient. The rooms were spacious and clean. I never had to wait in line for a bathroom. The lock boxes were big enough for a backpack, and there was a luggage check for larger bags. The atmosphere was very welcoming. I only wish there wasn't a two night minimum so I could come back on shorter trips to Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
8.3

I was in a 5 mixed room that shared only 2 bathrooms with the other rooms next to us so it was kinda cramped, but they provide a towel for free and you honestly can't beat the location. Staff was awesome and it's very secure. The Wi-Fi didn't work in the room, beds are squeaky, and no outlets next to the beds but I would totally stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×