Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Acacia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
7.7

Great location for museums, tube and eateries. Small shops nearby for drinks and snacks. Room comfortable enough with TV and fridge. Breakfast was fine - cereal and toast. Reception staff pleasant and helpful. It is a budget option but think price is reflective of that and given location, I thought a great deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

Une mention excellent pour l'accueil et la gentillesse du personnel. Tou est fait pour que l'on passe un excellent séjour : ce fut le cas. Auberge propre, calme très bien située et à 100 m du métro et du musée d'Histoire Naturelle, petit des copieux.... J'y suis allée seule avec mes 3 enfants, et on a tous bcp apprécié. On y retournera c'est sûr!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Lip 2017
8.0

We had a good stay and my only problem was NO ELEVATOR and LOTS OF STAIRS!. The free breakfast was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
6.3

Localización buena, pero edificio en mal estado de conservación. Para ir sin mirar mucho al espacio fisico y estar el dia afuera, volviendo para dormir muy cansado. El lluvero es horrible, no sale nada de agua.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Maj 2017
8.9

Ci abbiam passato tre giorni io e le mie figlie. L'ostello si trova veramente in una posizione centrale. Il prezzo della camera famiglia veramente accattivante. Il personale molto cordiale. Chi sceglie l'ostello sa gia che tipologia di alloggio troverà!! Palazzo in stile..col suo fascino!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
9.4

Très bon rapport qualité prix ,les locaux anciens mais bien tenus. Les lits pas très modernes mais propres. Le personnel disponible et serviable , ambiance familiale et sympathique. Emplacement parfait pour découvrir Londres. Très bon séjour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
10.0

Das Hostel war leider doppelt belegt durch technische Probleme, jedoch erhielten wir sofort ein Hotelzimmer in Nottinghill und das Taxi auf Kosten des Hauses ließ auch nicht lange auf sich warten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
4.0

They Not change sheets daily just once per couple of costumers! U sleep on pillow if few previous nights costumers... that's the mail problem. Location is ok, facilities poor but it's hostel. If not that stinky sheets probably my review would be nicer!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Mar 2017
9.7

The people in my dorm were really loud until about 2am, but other than that, the location and staff were great. This is by far the cleanest hostel I've ever been to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
6.6

Booking in staff v.freindly, and helpful. Room a little tired, but bed linen v.clean and shower room v.clean. Good location

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.