Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Absynt Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.9
Absynt Hostel Located at Antoniego 15, , Wroclaw.
Absynt Hostel
Poland
Wroclaw 50-073 Antoniego 15
74% 201
51.1092343 17.0256328
Absynt Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2016
4.3

if you're a young traveler avoid this hostel was pretty much an apartment block full of young polish families and not a hostel, Smelly bathrooms, sensor lights didn't stay on for longer than 7 seconds- very frustrating when trying to shower/use the toilet/get your key in the door.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Lip 2016
2.0

I could not even stay in the hostel because apparently they have problems with hostel world so they kept my money saying that they didn't know what to do send an email to the email and did not get an answer. really bad place plus they didn't have another place for me ... and offer me another hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
8.9

샤워 부스만 오래된 느낌이라서 그 외에는 다 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Cze 2016
4.3

Lo único bueno que tiene el hostel es la limpieza, es perfecta. Luego el personal no es muy amable salvo 1 chica. Pague por una habitación de 6 y me dieron una de 8. No hay lockers, es ideal para que te roben las cosas. Las camas son muy incomodas. No volvería jamás!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
7.4

My only critique was that I was put in a room of Egyptian men. I feel like this is something that should be considered to some extent before placing someone new in the room. Also leaving keys the desk- perhaps that rule could be made more clear as my roommates often took keys and i had to get someone to open the room for me every time. Otherwise, the hostel did a good job and I enjoyed my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
8.3

Für 10 € total ok. Liegt direkt an der Altstadt! Abends in der Partymeile, bei offenem Fenster kann man nicht so gut schlafen, umso besser feiern! Hat eine Küche (ohne Herd und Backofen), die sehr sauber war. Geputzt wird viel, aber leider gibt es Gäste, die alles dreckig machen. Sehr freundliches, hilfsbereite Personal mit gutem Englisch. Essmöglichkeiten, auch Frühstück, gibt es VIELE in der gleichen Straße. Top, ich würde wieder hingehen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Kwi 2016
7.1

Advantages: Nice, clean and cheap hostel in a good location, and there is a nice kitchen that you can use. Disadvantages: social side not very developed, they dont have city maps, the Wi Fi was not work very well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Es un lugar limpio súper bien ubicado y cerca de todo en la ciudad,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Drugi raz tam i było dokładnie tak, jak pamiętałem. Doskonała lokalizacja i przyjazne dla mieszkańców

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.