Hostelworld.com

Absynt Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
Absynt Hostel Located at Antoniego 15, , Wroclaw.
Absynt Hostel
Poland
Wroclaw 50-073 Antoniego 15
77% 193
51.1092343 17.0256328
Absynt Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Kwi 2016
7.1

Advantages: Nice, clean and cheap hostel in a good location, and there is a nice kitchen that you can use. Disadvantages: social side not very developed, they dont have city maps, the Wi Fi was not work very well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Es un lugar limpio súper bien ubicado y cerca de todo en la ciudad,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Drugi raz tam i było dokładnie tak, jak pamiętałem. Doskonała lokalizacja i przyjazne dla mieszkańców

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Sty 2016
6.9

It is okay to stay for a couple of days, but not for a longer period. No proper tools to make dinner and the staff did not look very happy with their job. The hostel was clean anyway.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sty 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Byłem w tym hostelu pewnego dnia znalazłem się całkiem dobrze, bardzo blisko do centrum miasta, między innymi pracowników serdecznej i utalentowanych piękne dziewczyny, na pewno wybierze, jeśli wrócę do Wrocławia. Jedyną rzeczą, która tak bardzo mi się podobało i że przechowalni bagażu i znajduje się poza hostelu w szafie na ulicy zamknięty z prostego kłódkę

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2016
7.7

L'endroit était très propre, mais il s'agit d'une Hostel tres tranquille, ce n'est pas une endroit pour y faire la fête (il n'y a pas de petit bar par exemple). L'immeuble est aussi très grand et il ne semble pas y avoir beaucoup de circulation de voyageurs dans l'immeuble (aires commune populaire). Par contre pour un bon repos, c'est un chouette endroit bien silencieux et bien insonorisé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nahuelrc1
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Gru 2015
7.7

Buen hostal, las habitaciones eran un desastre pero había buena onda entre los inquilinos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Gru 2015
3.4

Get lockers, stop asking guests to leave key at reception where you give keys to anybody who ask them without check for id... Find some nice friendly stuff that knows what is going in town evan for Christmas.... Put reception on first floor not under steps... leave people to drink beer in peace not bother them with it, it is not alcoholic and will not make mass if drink a beer in hostel... in general sucks ....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
4.3

The most important is that photos on the website show only few rooms on the floor that has been renovated (next to the kitchen). Most of the rooms are very old, ugly and dirty. Especiall bathrooms and toilets are disgusting. It is really bad when it comes to the cleanliness . So if you are NOT looking for a nice place to stay and sleep in good conditions and just need a good location than this hostel is ok.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.