Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absolute Paris Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2017
7.1

This is not a hostel. Booked here as a solo traveller and the lack of common areas mean this is not a good place to meet people. The room was clean but I would not recommend here if you are travelling alone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2017
7.4

Good place for a quick night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2017
10.0

Great hostel, very friendly and helpful staff, well located (close to subway) , hotel service (like change of the bed linen and towels everyday) and amazing free breakfast. I loved my staying at Absute Paris and definitely would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jaykay34
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

Excelente hotel, bien ubicado a pocos minutos de los centros turísticos en metro, la mejor relación precio calidad y buen servicio de los recepcionistas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jenniferblair1370
  • Szkocja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

Fantastic hostel, really friendly and helpful staff. Found the location excellent for the metro. The room was perfect and a really reasonable price for what you got!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
9.7

Hostal Parfaiiiiiiiiiiiiiit, séjour agréaaaaaaaable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
10.0

Excelente desayuno, muy completo. Hostel tipo hotel. Volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
8.3

Muy buena estadía. Si bien no se encontraba estrictamente cerca del centro turístico me gustó mucho la ubicación porque me permitió conocer otros lugares. Con el metro se solucionaba fácilmente. La habitación es cómoda y el desayuno completo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.7

This was my first time staying in a hostel/traveling abroad and it was simply a DELIGHT! I had booked a 4-bed room but got upgraded to 2-bed upon arrival. Bathroom/shower in room was EXCEPTIONALLY clean and staff was so so friendly and helpful. Stored my bag when I checked in super early on the first day, and stored my bag after I checked out on the last. Location was AMAZING!! Super close to popular Republique metro stops and lots of food and night life. THANK YOU!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
9.7

I arrived to a very friendly staff. The room was small but clean and nice. I actually got food poisoning my first night and the staff were so helpful; they called a doctor for me who can to my room and gave me medicine. I was able to print tickets to museums for free and they had computers to use for free too. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.