Hostelworld.com

Absolute Paris Boutique Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3,860 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3,860 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
Absolute Paris Boutique Hostel Located at 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011, Paris.
Absolute Paris Boutique Hostel
France
Paris 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011
82% 3860
48.8687060 2.3681240
Absolute Paris Boutique Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
7.1

Pros: - Great location; just a few minutes' walk to République metro station - Simple but nice breakfast - Friendly and helpful staff - Convenient area with lots of food/drink options nearby - Good price Cons: - Really loud, thumping music on some of the nights (even the weeknights) until late - No place to lock valuables in the rooms - Lockers downstairs are quite small - No barrier for top bunks - Breakfast area is in the basement - Flaky wifi in the common areas (breakfast area, recep

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2016
6.6

Good location, but located on a noisy intersection. There's a kitchen but you can only use it when its breakfast. No fridge, small rooms, no lockers. Terrible showers. (You have to push a button every 15 seconds for water). Theres no common room for guests to interact. On the plus side the wifi is good in rooms, new towel every day, good breakfast. Wouldnt stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.1

les rénovations ont étés une bonne surprise, après trois séjours à cet établissement, là je le recommanderai

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • diene
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Kwi 2016
9.1

Fiquei num quarto para 3 pessoas que era minúsculo e com banheiro idem. As malas tinham de ficar entre a cama e a beliche, impedindo a passagem. Se fosse apenas uma beliche acomodaria com maior conforto. De resto gostei de tudo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.9

Absolute is ideally located for anybody exploring the city of Paris. With friendly staff who will go out of their way to put a problem straight and great breakfast for the price you'll pay. It was slightly unusual to how I've experienced hostels before with three single beds lined up against each other in quite a small room so you literally slept next the person in the neighbouring bed. The luggage safes were pretty small from what I could see as I didn't use them.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

bravo trés bon hostel que je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Kotovshchuk96
  • Ukraina, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Kwi 2016
10.0

Amazing place to stay! very close to good spots,helpful and funny staff, clean + hot water and full breakfast 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
8.9

muy conforme

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2016
8.9

It was really great, especially for the price. The location's nicely "non-touristy" but lively and close to everything, with several metro stations nearby. The staff was very friendly and helpful. The room was maybe a bit rugged (hey, old building, that's how it is) but clean. I'd definitely come here again and recommend it, if you're looking for a cheap and relaxed but not restless place to stay. Oh, and the bistro downstairs is worth a try, the Italian restaurant across the street maybe not :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lut 2016
8.0

El desayuno es exquisito. Quizás podrían bajar un poco la calefacción en la noche en las habitaciones, pero lo demás todo estupendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.