Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absolute Paris Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 3,919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 3,919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
Absolute Paris Boutique Hostel Located at 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011, Paris.
Absolute Paris Boutique Hostel
France
Paris 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011
84% 3919
48.8687060 2.3681240
Absolute Paris Boutique Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

This was by far my best hostel/hotel experience in Paris. The staff was super friendly, and the place was clean and pleasant. The included breakfast was not extensive, but otherwise pretty good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.3

No real compaints. Its more of a hotel than a hostel. Our room with 3 beds was clean enough. No air conditioning made for a hot experience though. Some staff members were not overly freindly but not rude either. It was nice thst the bath towels were included along with soap and shampoo. Breakfast was pretty good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
8.0

Spokojen s umístěním a profesionálním a milým přístupem recepčních - Sebastien ?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juneng
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Wrz 2016
9.7

방도 매우 좋고 샤워시설도 장되있고 밥도 엄청 잘나옴 위치가 조금 그렇긴 한데 그거 빼면 최고임!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • saiyantauje
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.0

Good value for money, esp when we have private bathroom and a fridge! Lockers located downstairs are a bit small though, can’t really keep my laptop in it. I was staying on the 1st floor and the streets were always noisy (but I am a good sleeper so it wasn’t bothering me). Security might be a drawback. The bathroom windows leads directly from the rooftop of an adjacent building and one might just climb in. They have no luggage storage room and they simply put my luggage in the corridor@@

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Sie 2016
9.7

Really great hostel, has a very hotel vibe. The ensuites were great and free breakfast was also wonderful! Nice and close to a great subway station, very easy to get to anywhere you need to go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
6.9

Posizione ottimale. Vicino a metro e a minimarket. Colazione inclusa ottima. Camere molto piccole, dotate di piccolo bagno . Della cucina si può usare solo il microonde.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2016
9.1

ADORO ESTE HOSTEL...ES LA TERCERA VEZ QUE VOY

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
7.7

We had this huge buldge in our floor so you couldn't open the front door properly or the bathroom door. This got really annoying. We slept in our sleeping bags because there was a fair bit of dust and hair in our sheets but it looked like it had just touched the lint of the drying machine so it didn't gross me out too bad. It is really close to a main metro station so it's easy to get around. Overall it was an okay experience and would go back considering the price we paid compared to other host

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.1

Extremely pleased with the service and hospitality here. Well worth the money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.