Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absolute Paris Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3,959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3,959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
Absolute Paris Boutique Hostel Located at 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011, Paris.
Absolute Paris Boutique Hostel
France
Paris 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011
87% 3959
48.8687060 2.3681240
Absolute Paris Boutique Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Die Lage am Place de la République war genial. Wir waren immer gleich an der Metro. Das Zimmer war wahnsinnig schön und das Bad war top. Bettzeug und Handtücher wurden gestellt und die Handtücher täglich gewechselt. Für Wertsachen gab es Safes und größere Sachen konnte man auch an der Rezeption verwahren lassen. Das WiFi lief super und das Frühstück war vielseitig und wirklich lecker. Summasummarum eine glatte 1 und eine dicke Empfehlung!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Gru 2016
8.0

This hostel was perfect for my needs: somewhere to sleep for one night in Paris. Its location is excellent, the staff friendly, and facilities clean and of good quality. However, there are no common areas, so it is not a good choice if you're looking to meet people. I was also moved from a 4 bed dorm to a two bed room, sharing with a guy, which worked out fine but might be a cause for concern for some women. Nonetheless, I had a great stay and would definitely consider staying here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

Très bon séjour ! Personnel très accueillant, propreté et situation intéressante.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.1

Our stay at the hostel was really good. My friend and I had actually booked a 4- bed dorm, but it was upgraded. The breakfast was also nice and the staff was really friendly. The rooms were also clean and the location is also quite good and in a safe area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luigisegreto9215
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
27 Gru 2016
9.7

Ottimo ostello. Posizione davvero ottimale, a pochi passi da Place de la Repubblique e dalle principali attrazioni( Notre Dame, Pere Lachaise, ecc.).Vicino c'erano supermarket, Brasserie, Boulangerie, e Pub. La colazione era ottima e abbondante, con Baguette, Croissant, Pan au Chocolat, Yogurt, cereali, Nutella e via dicendo. La camera e il bagno erano sempre puliti e il personale era sempre cordiale, gentile e disponibile. Unica Lacuna era la mancanza di una spazio per poter socializzare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
10.0

Excelente. Muito bom o quarto, limpo e aconchegante. Otimo atendimento, rapaz da recepcao muito solicito e agradavel. Localizaçao muito boa. Amei, recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
8.0

Staff are very helpful and friendly, rooms are clean, mini-fridge and large windows are a plus, 5 minute walk to nearest metro stop. No common area so wouldn't recommend for solo travelers looking to meet people, otherwise a good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
9.4

Vraiment mieux que la dernière auberge de jeunesse!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
6.3

No lockers in the room (only a small one in the main reception. No kitchen facilities and breakfast was 12 euro. No communal area to chill and meet people. Easy to get around using the metro and 24 hour reception.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

Great stay! Awesome location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.