Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absolute Paris Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3978 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3978 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.7

This was my first time staying in a hostel/traveling abroad and it was simply a DELIGHT! I had booked a 4-bed room but got upgraded to 2-bed upon arrival. Bathroom/shower in room was EXCEPTIONALLY clean and staff was so so friendly and helpful. Stored my bag when I checked in super early on the first day, and stored my bag after I checked out on the last. Location was AMAZING!! Super close to popular Republique metro stops and lots of food and night life. THANK YOU!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.7

posizione comoda con la metropolitana circa 5 minuti a piedi personale disponibile e cortese

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Mar 2017
9.4

El hotel está muy bien, pero no hay habitante de hostel. Es un hotel con habitación compartida

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
8.6

Muy bien ubicado y limpio. Destaco el trato del recepcionista de la noche quien siempre fue muy amable y simpatico!! El resto de los empleados no han estado tan bien predispuestos. El horario del desayuno es muy corto, y creo que hay opciones mas baratas para desayunar muy bien en Paris. Esta bien!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
9.4

Excelente servicio y atención. La habitación muy limpia y super cerca del metro. Regresamos felices!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
9.1

Great staff, very helpfull. Upgraded me to a double room instead of a bigger dorm. Perfect location to explore the city both by footh and metro. I would definetely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ShyGuy1013
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2017
10.0

C'était incroyable. C'était pas cher. Nous l'avons aime, Tour est parfait aucun souci.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.3

Good location, upgraded me to a two bed room, decent breakfast and toilet facilities. The staff was amicable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lut 2017
7.4

The room was very tight, but OK. The bed was good, but everytime I got up, I hit the head at a wood in the ceiling. The lift was really really really old, and it made a scary noise everytime we passed through the 3rd floor. No room for 3 people at the lift, and lots of people didnt respect that. The staff is awesome, A+ for them. Helps with anything you need. The location is not the best, but its easy to take the subway 5min walking. There are good bars around, and a Franprix Just in front of It

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
9.1

It is a small hotel with really nice staff. The only weakness is that they do not have any common room or kitchen to share, but all the rest, 100 points!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.