Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absolute Paris Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3968 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3968 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ShyGuy1013
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2017
10.0

C'était incroyable. C'était pas cher. Nous l'avons aime, Tour est parfait aucun souci.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.3

Good location, upgraded me to a two bed room, decent breakfast and toilet facilities. The staff was amicable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lut 2017
7.4

The room was very tight, but OK. The bed was good, but everytime I got up, I hit the head at a wood in the ceiling. The lift was really really really old, and it made a scary noise everytime we passed through the 3rd floor. No room for 3 people at the lift, and lots of people didnt respect that. The staff is awesome, A+ for them. Helps with anything you need. The location is not the best, but its easy to take the subway 5min walking. There are good bars around, and a Franprix Just in front of It

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
9.1

It is a small hotel with really nice staff. The only weakness is that they do not have any common room or kitchen to share, but all the rest, 100 points!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
7.1

아.침 식싸는 7유로.씩이나.하길뤠.먹지.않았.어요. 위치는. 관광지들이뢍.어정쩡하게 뭘어요.(도보로.이동.불가능.)침대는.매우쫍쫍은.싱글사이즈.그냥.싼값하.는.호스텔.샤워부스.매우메우.쫍음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Lut 2017
10.0

Good. 좋아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

Personal excelente, te hacen sentir como en casa. Lugar limpio, agradable y tranquilo. Desayuno correcto. Todo estuvo muy bien!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Sty 2017
8.6

It is more of a hostel, so you will get all the privacy you need, and the ensuite bathroom makes a big difference. The staff is super friendly and helped us with suggestions as well as reservations when language was a problem. The breakfast is not special, but is included in the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sty 2017
4.0

Infelizmente foi a minha primeira avaliação negativa de um hostel, não há qualquer espaço de convivência social, o que é muito importante pra quem viaja sozinho, a limpeza deixa a desejar, havia muito pó em meu quarto e eu tive que deixar o hostel antes de terminar a estadia, em função de uma crise alérgica. Café da manhã bem restrito. O ponto positivo foi a localização.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Die Lage am Place de la République war genial. Wir waren immer gleich an der Metro. Das Zimmer war wahnsinnig schön und das Bad war top. Bettzeug und Handtücher wurden gestellt und die Handtücher täglich gewechselt. Für Wertsachen gab es Safes und größere Sachen konnte man auch an der Rezeption verwahren lassen. Das WiFi lief super und das Frühstück war vielseitig und wirklich lecker. Summasummarum eine glatte 1 und eine dicke Empfehlung!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.