Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absolute Paris Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 4071 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 4071 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Wrz 2017
5.7

This is a hotel NOT a hostel. I booked a 4 bed dorm; I was given a 2 bed room. I found this out when I got to the room, it was not mentioned at checkin. As a girl traveling alone I felt uncomfortable staying in a room alone with a strange man. I asked to be moved to a 4 bed dorm and was told NO dorm rooms exist in this hotel. I am unhappy that was misled/lied to. I found somewhere else to stay. They would only give me a partial refund; I filed a dispute with my credit card company for the rest.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
9.1

Ich emfand den Aufenthalt in Ihrem Hotel als sehr angenehm, da man durch die Lage nur einen rellativ kurzen Weg hatte um in das Zentrum von Paris zu gelangen. Weiterhin positiv aufgefallen sind das nette Personal welches freundlich und aufgeschlossen auf Ihre Gäste zugeht und auch im verständlichen Englisch komuniziert, sowie die Einrichtung der Zimmer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rayvr
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
2 Wrz 2017
8.6

Friendly staff, great location, and nice room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2017
10.0

I loved it!!! The staff was SO nice!! It was always really clean!!! I would stay there again without a doubt! I am recomending it to my friends! It was very quiet, not a party hostel, they didn't have s common area. Metro station so close to the hostel, about 5 minutes walking. The area was ok! Overall, I loved it!! Thanks for making my stay very pleasant!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2017
8.0

La ubicación es un poco confusa, sin embargo la actitud de los empleados es buena, amable y sonrientes. Esta limpio el hostal. El desayuno es algo caro y poca variedad no muy recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2017
9.7

A great neighbourhood to stay in for a traveller and a superb location when seeing the sights in Paris! Wonderful rooms and awesome breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2017
9.1

El hostel esta bien en relacion precio calidad. Re bien ubicado dos cuadras del metro y en una zona con bares y lugares para comer, lo recomiendo!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
10.0

Front desk was great- super nice. It was great for us as it was the night before we went home and it was a very nice place to stay. Great value for our money! Free breakfast in the morning was good. I like the location- nice town square with several restaurants a short walk away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
5.7

Location of hostel is ok, area is slightly sketchy. Booked a 6 person mix, got out into a 2 person dorm. No common area, and no atmosphere. Basically a hotel, completely ruined paris for me.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
8.9

The wifi did not work the entire time we were there but everything else was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×