Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absolute Paris Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 3,945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 3,945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
Absolute Paris Boutique Hostel Located at 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011, Paris.
Absolute Paris Boutique Hostel
France
Paris 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011
84% 3945
48.8687060 2.3681240
Absolute Paris Boutique Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
6.3

No lockers in the room (only a small one in the main reception. No kitchen facilities and breakfast was 12 euro. No communal area to chill and meet people. Easy to get around using the metro and 24 hour reception.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

Great stay! Awesome location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lis 2016
8.3

We enjoyed our stay at this hostel. Before booking, you have to keep in mind that this is not a party hostel, so there is no common rooms, bar or cooking facilities. It's more like a hotel offering dorms. The rooms are a bit run down, but they are clean and the bathroom was new and also very clean. There are no security lockers in the rooms, but there is a safe and also free security lockers for valuables in the lobby. Breakfast is great for those who prefer it sweet. Great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Ich fands durchweg toll!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Lis 2016
8.9

We were 3 persons (2 boys 1 girl) staying for 2 nights in Paris. Positive: Great breakfast (included in price), excellent staff (they always smiled), spacious room, clean and renovated private bathroom, close to metro station Republique (5-10 minutes on foot) Negative: You had to press a button on the shower every 10 seconds to have the water running. Overall: We highly recommend this hostel for anyone spending a few nights in Paris.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
8.9

Leuk hostel met goeie waarde voor je geld. Geweldige wijk om te verblijven en goed bereikbaar met geweldige service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
10.0

Muy bonito, la gente cordial, el desayuno muy variado, todo muy limpio. Volveré!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Paź 2016
9.7

Recommendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Paź 2016
8.9

It's very clean and very good location within a safe area. Also the free breakfast is pretty good. But it's a hotel more than a hostel. Anyway, highly recommend and will stay again next time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Paź 2016
9.4

This is not a hostel and yes a Hotel, if you are looking for some place calm with a good bad, nice shower that is the place, but for meet people I advise to look for something else. The only issue of the Hotel was the Internet that was really terrible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.