Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abrahams Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 7,717 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 7,717 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
Abrahams Hostel Located at 82 Lower Gardiner Street, , Dublin.
Abrahams Hostel
Ireland
Dublin 1 82 Lower Gardiner Street
81% 7717
53.3509739 -6.2544393
Abrahams Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.0

Bueno, Bonito y Barato.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2017
8.6

Great Stay! Staff was nice and helpful. Beds comfy and a decent breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
6.3

nuestra experiencia no fue tan buena. Las camas estaban sin número y no sabíamos que cama debíamos tomar. En cuanto nos asignaron una, llegamos a la noche u alguien estaba durmiendo ahí. Una desorganización total. La limpieza del baño era muy mala, estaba todo el tiempo muyyyy sucio. NO había baños alternativos y en la ducha apenas uno se podía mover. El desayuno sorpredió, era muy bueno y abundante. La ubicación exelente

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
6.3

Sehr nettes Personal aber leider sind die Betten trotz Putzfrau sehr schmutzig. Und fûr den safe muss man bezahlen

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • gascoignec
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.1

Great value for money and the staff are very helpful. We really enjoyed the atmosphere In this hostel and would definitely stay here again if we return

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
2.0

From 7hostels i have been be4 that 1 very quite.Only 1 thing bugs me personally-bedding. But who likes? Decent breakfast(especially if u ever visited apachi hostel). Close to center. Short stay-OK. Good Luck.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Sty 2017
5.7

Passport! he said w/out a hello, he must have worked at reception in a homeless shelter because he also let a homeless man sleep in our dorm! No lockers in room only PAY lockers for like 4 eu/24 hrs on ground floor, kitchen in basement with transient atmosphere. Nothing in the hood. You get what you pay for: There's better for more but at least you don't pay a locker (have one under the bed) and it's clean and safe. Also public computers are 1 eu. KaChing!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

Staff very helpful. Very happy they were able to refund us a guess when one of our group could not make it last minute. Great value, great location. Facilities basic but that's what you expect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
7.7

Really basic hostel but great location and was a great price for New Year's Eve. Can't really fault the place!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
5.7

It was a lot dirtier than I was expecting, and it felt like being inside a jail.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.