Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abrahams Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 7960 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 7960 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2017
10.0

Excelente ubicacion, servicio, limpieza y ambiente. SUPER recomendable! Volveria a elegirlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
9.1

Good and clean hostel. The 4 bed dorms with ensuite toilet are enough for a short stay. The staff is very friendly and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mariure1962
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Kwi 2017
6.9

Lo único destacable de este hostel es que el colchón es cómodo y que la ubicación está bien. Me pareció caro para lo que me ofreció y cuando encontré mi cama ocupada por otra persona la segunda noche que me alojaba, el personal tan sólo me dio otro juego de sábanas y me dijo, sin ningún tipo de amabilidad, que me encargara yo misma de echar a esa persona. Nada que ver con el trato recibido en el resto de hostels que he visitado en Irlanda.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.9

Très bonne auberge, super emplacement! Et les lieux sont très propres. Il manque quelque étagères ou portes manteaux dans les douches.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
8.3

Tres bon rapport qualite/prix, il y a des casiers sous les lits pour securiser vos affaires (pensez a prendre un cadenas). Petit dejeuner tres bon et la localisation est ideale, tout a 15-20min de marche. Parfait pour faire des rencontres de toutes origines !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Kwi 2017
7.1

The location is great, just a small walk to temple bar etc. In general the stay was good! Good beds, nice room and fine breakfast. En-suit shower was alright, but a bit small. Staff was not really up to date. We asked some questions, but later found out the answers were not correct. For next time in Dublin, I would also look for other hostels, but would recommend this hostel to stay. Last tip on Dublin: don't go on good Friday. Its actually bad Friday (alcohol ban).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.6

Free WiFi and breakfast, friendly staff, and a clean room. I will book again, next time I'm in Dublin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Kwi 2017
8.6

Está muy bien... lo mejor es la cocina y el comedor!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
5.4

plus d'infos pratiques à communiquer et des animations à proposer dans l'hébergement pour favoriser le bien être aux clients

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
8.3

The staff were super helpful and accommodating, letting me store my luggage until check in time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.