Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abraham Hostel Jerusalem

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,886 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,886 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
Abraham Hostel Jerusalem Located at Davidka Square, Ha'neviim 67, Jerusalem.
Abraham Hostel Jerusalem
Israel
Jerusalem 9470211 Davidka Square, Ha'neviim 67
89% 1886
31.7850558 35.2153336
Abraham Hostel Jerusalem
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lis 2016
9.7

Great location, awesome traveler hostel. - lots of people of all different ages. Breakfast was great. Heaps of tour options - I did the hummous workshop which was fun.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lis 2016
10.0

Excellent établissement, peu cher, très convivial, bien situé (desservi par le tram) et bien entretenu. A recommander sans aucune hésitation

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

Lo recomiendo a otros viajeros,el hostel esta en muy buana ubicacion,le doy a todo el servicio 10 puntos.gracias por la atencion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shanacloud7330
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Lis 2016
8.9

EXCELLENT wifi/internet, FANTASTIC hot showers, PHENOMENAL location, GREAT staff, GOOD breakfast, AWESOME security, and CLEAN.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
8.6

Very nice hostel at a reasonable price. I have been in Israel for the first time and enjoyed my stay very much. Everything is easy approachable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
9.7

It was my first time in Jerusalem and staying at Abraham Hostel was a good choice. The rooms are clean, the breakfast was decent and the staff were very helpful. It is a very big hostel, which made it difficult to meet people (I was traveling alone). Also the ages of the people ranged - about 40% were over the age of 50. The next time, I may stay at a smaller hostel so I can meet more people. Abraham's tour company was convenient for tour bookings (Dead Sea, Petra, Walking Tour).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
9.7

We had a little problem with a guy in our room, the manager dealt with it fantastically. He made sure we felt safe, changed the locks and then even upgraded us. The staff here are great. Very friendly and approachable. The hostel is modern, clean and well supplied. The breakfast was packed with good fresh food and plenty of food to go around. They is a fab day/night market down the red with bars and restaurants. Really is a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Paź 2016
9.7

Sin duda uno de los mejores hostel de los q conozco y he estado en cientos,, limpio ordenador habitaciones muy bien,, en general un perfecto lugar para descubrir Jerusalén

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Paź 2016
9.7

This hostel is great!! It's very clean, the vibe is grand and the staff is very nice. The facilities are new and in excellent condition. Beds are comfortable and the shared dorm is quiet and quite big. You have your own light and plug for every bed and the room had air conditioning. I was in Jerusalem Hostel for 2 nights and for a bit more the improvement is massive. I strongly recommend to stay in this one. Remember to bring your own padlock to use the lockers!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
2.6

Sanitäranlagen nicht so sauber

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.