Hostelworld.com

Abraham Hostel Jerusalem

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Abraham Hostel Jerusalem Located at Davidka Square, Ha'neviim 67, Jerusalem.
Abraham Hostel Jerusalem
Israel
Jerusalem 9470211 Davidka Square, Ha'neviim 67
91% 1751
31.7850558 35.2153336
Abraham Hostel Jerusalem
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2016
10.0

By far the best hostel I stayed in! Clean, friendly, WiFi, good value, comfortable ☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Kwi 2016
8.9

Lot of jesus freaks come here but it is Jerusalem so what can you do. Nice pooltable and fussball table, good bar and loads of activities!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Kwi 2016
8.9

Great place to stay in Jerusalem. Only 15 min walk to the Old town and right near the market (which sells fresh fruits and veggies during the day and turns into an amazing party place with live music at night!). The place is quite big, which makes it a bit less personal than other places I stayed in during my trip around Israel, but it's a great base for exploring the rest of the country.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
7.7

Excelente ubicación, muy practica cocina abierta,limpio y desayuno genial, a parte de tener eventos siempre!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

The best Hostel on the planet!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
9.4

Friendly and helpful staff. Well organised kitchen and breakfast facilities. Generously accommodates larger groups even letting us borrow a guitar! Will definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Kwi 2016
7.7

satisfait dans l ensemble.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
31 Mar 2016
7.1

Not the cleanest. Tiny narrow beds with squeaky metal. Showers inconvenient waiting 20 min to heat water. Wifi ok. Walking Distance go both old city and central bus station or can take tram for about 6 Shekel. Great range of tours available but seemed a bit pricey.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Mar 2016
9.1

This is a good hostel. It is walking distance to the old city. They have daily activities. The staff are very helpful. Clean facilities. The only negative is that it has a rather corporate feel to it. It is a bit overly commercialized.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Mar 2016
6.0

It's good hostel for sure not the worst, there is not nessicssarly the vibes you would get from a normal social hostel because it's very large. But sometimes in Rare cases we met a great group of people here ! It breakfast is nice that it's Included but it's an Israeli breakfast so.... Besides that our room smelled really bad and it wasn't the cleanest place I have stayed but I guess that's just Jerusalem. Would stay again for the value.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.