Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abigails Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 9358 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 9358 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Cze 2017
10.0

Very good !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Cze 2017
8.9

Very central location in easy walking distance to public transport, shops, restaurants and tourist spots. Nice touch having a power point and reading light for each bed. The ensuite bathroom was clean, but a bit annoying in an 8 bed dorm as there wasn't anywhere else to get changed or shower if someone in the room was using it, and it had a really loud automatic fan - not ideal in the middle of the night. Overall, a safe and clean place to stay with friendly, helpful staff and free breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
9.1

Excellent large Hostel, great value for the price. The breakfast ROCKS!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
9.1

Stopped over for one night with 4 other guys great location happy staff except for one miserable chap who didn't utter a word or smiled when we asked him to reopen an accidentally closed.locker door. Apart from that highly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
9.4

stayed with a group of girls for a 21st birthday, brilliant location, so close to temple bar, lovely staff and we're able to accommodate for us all to be together.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Cze 2017
9.1

We loved it! One of the cleanest and nicest hostels I've been to - great value for money & egg-cellent breakfast spread. It's a great location too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.1

The staff was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.1

Great staff and location. Good stay for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2017
9.1

Abigail's Hostel had really nice and helpful Irish people at the reception. The rooms were clean and comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Cze 2017
10.0

Ich habe nichts zu bemängeln. Alles war so wie ich es mir vorgestellt habe. Bin daher nach zwei Wochen auch noch mal dort geblieben. Ich war in einem 4 Bett Zimmer mit eigenem Bad, die Ausstattung im Zimmer war wunderbar, USB und normale Steckdosen, Lampe, Schließfach. Gemeinschaftsraum ist groß, Frühstück ist für Hostelverhältnisse sehr gut, Gepäck wird am Tag des Check-out kostenlos aufbewahrt. Innenstadt / Temple Bar ist vor der Tür, Busse zum Flughafen halten 300 Meter entfernt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.