Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abigails Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 9613 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 9613 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2017
5.1

Tellement sale!!!!!! A éviter si on ne veut pas attraper une quelconque maladie

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Sie 2017
8.9

Great location , right in the temple bar area , walking distance to everything in the center ! The room is clean , simple breakfast , i would say I will stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
7.7

You are just paying for the location not for service, etc.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
9.1

Great staff and common areas. The location is right in the heart of Temple Bar, so keep in mind that your roommates will likely be going out and partying pretty late at night and sleeping in until late in the morning. Both nights, all of our roommates stumbled in around 4am and didn't leave the room all day until it was time to start drinking again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
7.7

• Personal war sehr nett, freundlich und hat sich immer bemüht einem weiter zuhelfen • die Lage ist perfekt, man befindet sich mitten im Stadtkern (sehr schön am Fluss gelegen) Ganz wichtig mitbringen: Hndtuch, Schloss für Kiste unterm Bett und Adapter. Würde das Hostel auf jeden Fall wieder buchen. Klar die Zimmer sind mini und es ist alles sehr einfach und nicht optimal ( Bad etc.) Dafür ist es nicvt so teuer. Darf halt nicht mehr als das nötigste Verlangen und Erwarten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sie 2017
10.0

Great location, friendly staff - would recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Sie 2017
8.0

Included breakfast is much appreciated. A little crammy as room but all good for one night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sie 2017
9.7

Comfortable room with a kindly staff, near the centre and Temple Bar. A very comfortable bed with plugs to charge the computers and phones. The breakfast was excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
8.6

South of the Liffey, very close to Temple Bar and all Dublin attractions. Our room went out to the street so it was very loud but if you closed courtains and windows you could sleep well. Breakfast /toast, strawberry jam, 3 cereals, 2 yogurths, juice, tea/coffe, eggs) included, USB/outled phone charge possibilities on bed. Cages underneath bed not suitable for big backpacks. Only two stoves, peaople had to wait to cook; also kitchen closes at 9:30pm which I think is a bit early. Would come again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ivanligo124341
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2017
9.7

Buena opcion para hospedarse para mochileros, cuenta con buenas comodidades e incluso es el primer hostal que conozco con elevador. El servicio es amable y el entorno seguro. Cerca del temple bar para salir de noche y tomar una cerveza con musica rock.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.