Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abercorn House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 3,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 3,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.1
Abercorn House Hostel Located at 28 Bute Gardens, Hammersmith, London.
Abercorn House Hostel
England
London W6 7DS 28 Bute Gardens, Hammersmith
69% 3063
51.4939959 -0.2222156
Abercorn House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
7.4

Good no stress clean accommodation with bright cheerful rooms and soft beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
6.9

Not a bad Hostel, not much going on but it was decent to come back and get a decent nights sleep. I can't really complain about anything. Location being the main postive for this Hostel. Good if you just need somewhere to crash for a couple of nights and don't want to spend much on a place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.6

Wir hatten unser Zimmer direkt in der Eingangshalle, es war sehr laut. Man konnte jedes Wort (auch wenn Geflüstert wurde) hören. Das Zimmer war zwar klein aber sauber und das eigene Bad war ok. Die Lage an den 4 U-Bahn-Linien und an einer Bushaltestelle ist super. Das Hostel eignet sich für einen kurzen, günstigen Aufenthalt in London.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Gru 2016
4.3

You need to buy your own pans and dishes if you wanna cook, you must pay for the wifi, you'd get a cold just by entering the showers' room and the worst, the disgusting smell in our dorm...I went to a lot of different range hostels and this one should definitely not be on hostelworld. Completely overpriced.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Gru 2016
5.7

Noise noise noise! The nosiest place I have ever "slept" in my life... And I have been in many places all around the world! Mainly, the doors! We could hear the doors of all the building. And they make a lot of noise (unavoidable triple CLAC)! Moreover, the fridge makes a lot of noise as well... And the bed was too soft (spring matress). So, we slept very badly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
7.7

Buena ubicación, limpieza adecuada. Habitaciones provistas de frigo y platos. Baños compartidos aceptables aunque muy fríos. Muy ruidoso, se oye todo a través de la pared, puertas abriéndose y cerrándose continuamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2016
4.9

Ubicación muy buena, cerca de la estación de metro de hammersmith (Zona 2 Londres), a 15 minutos del centro (Picadilly). En cuanto al hostal un poco sucio la habitación pero la cama muy cómoda. Para visitar la ciudad esta muy bien, cumple su función. El personal un poco antipático.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
4.3

En internet pone que tienen WIFI y cuando llegas allí te dicen que el internet es de pago aparte. La limpieza fue pésima, solo limpiaban el suelo y te cambian las toallas cada dos días. La basura no te la cambian hasta que no la tienes llena.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
7.4

Bra läge! Centralt om man inte har något emot att åka tunnelbana ett par stationer in till Oxford. Nära till dygnet runt öppen matbutik, restauranger som stänger sent samt pubar. Hotellet är fräscht, alltid nystädade toaletter och det finns kök som går att använda (om man vill). Vi hade ett private twin room som var stort och fräscht. Bra värme, och hade kylskåp. Man kunde sova med fönstret öppet. Dock mycket oväsen morgontid 06-11. Tyst och lugnt på nätterna. Helt klart värt pengarna!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lis 2016
8.0

Good room. Excellent location, super close to station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.