Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abbey Court Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

Spettacolo di posto, sono stato lì per San patrizio.Ottima posizione, appartamenti bellissimi,puliti gestitit benissimo. Ci tornerò sicuramente l anno prossimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
10.0

A place we would highly recommend just as much for the young at heart as the young back-packer. Colourful, quaint, quirky with an excellent free breakfast, secure baggage storage and such friendly, helpful staff. Location; unbeatable. Value for money; unsurpassable. Our appartment was a delight. "Oldies" book your Dublin appartment here in the heart of Dublin and also enjoy the funky atmosphere of the hostel itself. Excellent. Loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
9.4

Very kind and helpful staff at any time. Sometimes the breakfast room was quite crowded (depends on the time). Good coffee!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.6

Good value. Super location. newer/cleaner rug on floor in apartment. Good hot water but weak shower pressure - could not wash hair; the soap would never come out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
9.1

Brilliant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

La verdad es que cuando volvamos a Dublin (que volveremos) intentaremos quedarnos en el mismo apartamento. Ubicacion perfecta, personal fantastico, apartamento amplio y limpio... Vamos, de 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
10.0

Un apartamento maravilloso: limpio, nuevo y comodísimo. La atención al cliente también fue genial. Totalmente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.9

Top, RAS, On avait un petit appart, 2 pièces, en pleins cœur du centre ville, à 2 pas de tout. L'appart était un peu désuet mais propre, au calme, pratique et sécuritaire.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
8.3

Perfect location along the river and within minutes walk of most paces of interest. We stayed in the apartment belonging to the hostel a few doors down and could still use their facilities, incl having breakfast and the free city walk. We hired our bikes from the tourist info centre located on the other side of the hostel, which was an easy process compared to renting the city bikes. The shower and bath in the apartment would benefit from an upgrade, but overal very pleasant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
10.0

Très bon endroit. TRÈS très bon accueil!. L'atmosphère est très agréable et la propreté est au top! idéalement situé c'est une adresse que je conseille vivement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.