Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abbey Court Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Abbey Court Apartments Located at 29A Bachelors Walk, Dublin 1, Dublin.
Abbey Court Apartments
Ireland
Dublin Dublin Dublin 1 29A Bachelors Walk, Dublin 1
90% 419
53.3474259 -6.2604260
Abbey Court Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

La verdad es que cuando volvamos a Dublin (que volveremos) intentaremos quedarnos en el mismo apartamento. Ubicacion perfecta, personal fantastico, apartamento amplio y limpio... Vamos, de 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
10.0

Un apartamento maravilloso: limpio, nuevo y comodísimo. La atención al cliente también fue genial. Totalmente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.9

Top, RAS, On avait un petit appart, 2 pièces, en pleins cœur du centre ville, à 2 pas de tout. L'appart était un peu désuet mais propre, au calme, pratique et sécuritaire.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
8.3

Perfect location along the river and within minutes walk of most paces of interest. We stayed in the apartment belonging to the hostel a few doors down and could still use their facilities, incl having breakfast and the free city walk. We hired our bikes from the tourist info centre located on the other side of the hostel, which was an easy process compared to renting the city bikes. The shower and bath in the apartment would benefit from an upgrade, but overal very pleasant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
10.0

Très bon endroit. TRÈS très bon accueil!. L'atmosphère est très agréable et la propreté est au top! idéalement situé c'est une adresse que je conseille vivement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
9.7

Todo perfecto, solo eche en falta unas ventanas que aislarán más del ruido exterior, aunque es cierto que dicho ruido, a partir de las 11 de la noche, casi no existía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
9.7

Super accueil , emplacement idéal (moins de 2mn à pied de Temple bar et moins de 10mn à pied des navettes aéroport) et sécurisé. Le petit déjeuner sucre salé et très complet est offert à l'auberge de jeunesse. Le personnel est très accueillant, chaleureux et de bon conseil. Lors d'un prochaine excursion , j'opte de nouveau pour un Appart hotel d'ABEY COURT. En revanche, aucune idée concernant les chambres au sein de l'auberge.Nous sommes restés uniquement en appartement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
8.6

Beste Lage. Nette Mitarbeiter die einem im Notfall auch mal das Flugticket oder ähnliches ausdrucken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
9.7

We stayed in one of the apartments which is separate from the hostel itself. It was private; however since the apartment backed onto an alleyway that connected to one of the main roads it wasn't necessarily quiet, especially on the weekend in Dublin! However, we enjoyed the room and kitchen and the staff were friendly/helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

Perfect location un Dublin. Good price for a flat. Staff very helfull and easy going. Very pleasant (one night) stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Awesome thanks!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.