Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abbey Court Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Abbey Court Apartments Located at 29A Bachelors Walk, Dublin 1, Dublin.
Abbey Court Apartments
Ireland
Dublin Dublin Dublin 1 29A Bachelors Walk, Dublin 1
91% 404
53.3474259 -6.2604260
Abbey Court Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Wrz 2016
8.6

Beste Lage. Nette Mitarbeiter die einem im Notfall auch mal das Flugticket oder ähnliches ausdrucken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
9.7

We stayed in one of the apartments which is separate from the hostel itself. It was private; however since the apartment backed onto an alleyway that connected to one of the main roads it wasn't necessarily quiet, especially on the weekend in Dublin! However, we enjoyed the room and kitchen and the staff were friendly/helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

Perfect location un Dublin. Good price for a flat. Staff very helfull and easy going. Very pleasant (one night) stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Awesome thanks!

23 Sie 2016
7.4

A little old for my taste.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

L'appartement était parfait et extrêmement bien situé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup!

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.1

Very friendly, helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks kindly :)

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.4

L'appartement est extrêmement bien placé et calme à la fois. La cuisine est neuve mais il manque quelques ustensiles (plats). Nous avons payé 80 euros la nuit pour 3 ce qui était un excellent tarif pour Dublin compte tenu de cet emplacement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Tres bien! Merci beacoup!

1 Sie 2016
8.6

Amazing location right in the city centre, very kind and helpful staff who provided informations and all the facilities needed. The apartment were comfortable and clean, in a very quiet courtyard but just a step away from the hostel. Wi-fi is available right in the apartments. Nice and cheerful atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Fantastic - thanks for the review! :)

  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
8.9

Had a great time in Dublin with a friend. The apartment was very clean and modern. It was quiet and that was very relaxing after a day in the big city with all it's noises. So I already booked my next trip to Dublin and this hostel/apartment ofcourse! x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Awesome - glad to gear you enjoyed your stay!

27 Lip 2016
10.0

Stayed in the apartments for 9 days! The staff were pleasant and helpful, Sylvia was wonderful! The apartment was clean and comfortable, the location was very convenient and was very quiet for the most part. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Wahoo thanks a million :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.