Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

AVAIL Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 526 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 526 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2017
9.4

perfect! すごく立地がよく、清潔でした。 次回もこのホステルに泊まりたいと思ってます。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • choy_ken4981
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2017
9.7

I can say that I am an experiended traveller, usually most of the hostel staff are friendly and if you ask any question the staff will glad to help you. If you think that is good service, then you haven't meet Sandor yet. After I arrived the owner Sandor gave me the most detail introduction and several recommandations about Budapest regarding sightseeing, food, drink, going out and transport, if I knew that I wouldn't have to buy a guidebook.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
9.7

The best part of AVAIL Hostel is Sandor (the manager/owner) and location. It is literally 10 feet away from Szimpla and in the heart of the entertainment/old Jewish District. Sandor picked us up for the airport and spent time telling us what we needed to see in the short time we had in Budapest and what we could skip. He was attentive during the rest of our trip and a great help!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
9.7

Een top locatie. Alle toeristische trekpleisters in loopafstand bereikbaar. De eigenaar van het Hostel is een betrokken en aardige man. Ik vond het erg fijn om dagelijks met hem contact te hebben.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
10.0

Great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vickybp
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Kwi 2017
10.0

This hostel is really more of an apartment which is quite a treat, with our own kitchen, washing machine etc, very useful. Plus plenty of towels for visiting the thermal baths. Sandor is the hardest working man in hostelling, he is always there to help and knows everything! We would have missed out on so much without his insider info. The location is perfect, couldn't be better, the apartment is a little corner of calm but as soon as you step outside you are right in the heart of everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Mar 2017
10.0

부다페스트 공항에서 늦은 시간에 도착해서 공항 픽업 서비스를 이용하게 되었습니다. Sandor 씨 덕분에 부다페스트 추천 관광지도 소개받고 알찬 여행이 될 수 있었습니다. 시설은 잠금장치도 잘 되어있고 괜찮았습니다. 슈퍼도 멀지 않은 곳에 있어서 편리했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

Excellent!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
10.0

Very very nice host and friendly! :) he's there to guide you whenever you have any questions whether regard the apartment or in general the city ;) the apartment is located in the prime location!!! You have to very thing you need right outside of the door and the apartment is nice and clean ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

It's true what the others have said, Sándor is the man

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.