Hostelworld.com

AS House (Asakusa Smile)

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 2111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 2111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
3.4

The hostel has 3 buildings but only one has a reception desk with staff. In the building we stayed in the front door was open 24/7, with no reception/staff on site. The bed had no sheets, except for a dirty bottom sheet and a half cover for the duvet. No extra blankets were provided and we were told there we none available (winter). Most lights didn't work, heaps of stuff was broken and overall pretty dirty. The common/breakfast area in the main building allowed people to smoke inside...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Excellent location, brilliant feel to the place, great staff. Bar on ground floor is lively and has locals which is nice. 100% recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
3.1

This was certainly the worst hostel i've ever stayed in. First impressions:BAD. Walking into a dark, dodgy looking bar/reception that smelled terribly of cigarette smoke. Half the lights in the lobby didn't turn on, stairs you could barely climb with no luggage, let alone large backpacks. get to the room, the handle was extremely loose and felt like it would break in my hand. Walked in to a single small bed, when the website showed two single beds. amenities were terrible and many didn't work

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
6.3

The location of the hostel is so good that you can go anywhere. The staff are all friendly and helpful to us but the rooms are old and smells bad. and the bed are dirty that I cleaned myself. except the facilities and hygiene of the hostel, it would be good for tourists.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Gru 2016
6.9

El hostel es muy cálido y de buen ambiente, pero las instalaciones dejan bastante que desear así como la limpieza y nos todos los servicios funcionan bien, había baños clausurados

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
4.6

The place is really dirty and many of the facilities such as toilets, lifts and dryers do not work.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.0

立地が良く、雰囲気も良いです。ウエルカムドリンクや朝食のサービスにも嬉しく感じました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
6.9

wifi is so suck...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Gru 2016
8.6

This is very good hostel if one is looking for a place to stay in Tokyo. Cheap and clean and has a 100 yen lawson just around the corner. 5 mins away from Asakusa night district as well as Asakusa station. Tokyo Sky tree is also nearby. I lived in the annex building and it was pretty much living like an apartment. The staff were also very kind and the bar is a good place to meet with fellow travelers and locals alike.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
7.7

I found this to be an adequate hostel--nothing fancy, but fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.