Hostelworld.com

AAE S.F. European Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
5.3
Ocena 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.4
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 3.7
  • Udogodnienia 4.6
ZAREZERWUJ
5.3
Ocena 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.4
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 3.7
  • Udogodnienia 4.6
AAE S.F. European Hostel Located at 761 Minna Street, , San Francisco.
AAE S.F. European Hostel
USA
San Francisco California 94103 761 Minna Street
53% 654
37.7762806 -122.4135410
AAE S.F. European Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.1

Good value for money with good kitchen services.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
3.4

Es war mit abstand die schlimmste Nacht, die ich jemals hatte. Das Hostel ist verdreckt und die Mitarbeiter unfreundlich! Z.B. Saßen wir im Aufenhaltszimmer und die Mitarbeiter machten eiskalt das Licht aus, als gäbe es uns nicht. Sollten ein Privatzimmer nehmen (+15$), da bei der Buchung angeblich etwas schlief lief (pure abzocke), Eiskalte Dusche, Fingernägel aufm Klo, Gefahr aus dem Hochbett zu fallen usw. Ich würde kein Cent für dieses Hostel ausgeben!! Buchbude! 20$ ist viel zu überteuert!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
3.1

This was below average. It did not meet our expectations. The hostel was run down with extremely small dorm rooms. There was a black trash bag left on the dressing table in our dorm room along with hairs on the pillow. Although the hostel is cheap, it is not in a very safe or inviting area. Overall I was not happy with this hostel and I would not recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Mar 2016
2.6

Not very nice. Dirty and unfriendly.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
4.9

The location is nice, but everything else was disappointing. The staff was alright, but not as open-minded and welcoming as one would expect in a hostel. Our 6-bed dorm was really small and not clean. The bathrooms were not clean at all and the showers barely worked. The kitchen was not very well equipped and also not very clean. The fridge was smelling very badly. The people that stayed in the hostel were also not very open-minded.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
3.7

Es un desastre. Esta sucio, mal ubicado y el personal muy mediocre. Nunca regresaría a este lugar.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Mar 2016
7.1

The staff here are nice, really helpful. But I wanna say one bed in our room has squeak and make me sweat. If you have many pale ages, do not stay here. The bathroom is small and dirty. Anyway the location is good

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Mar 2016
4.9

The kitchen has very small equipment. The rooms are very small - you can only have small baggages. Somehow a little come-down and not clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
2.0

Its on a street thats pretty much an ally, and not at all easy to get to or close to transportation, a lot of homeless people go up and down this street and are not at all afraid to aproach you for something. My rental car was broken into as it was parked across from the hostel, the window was smashed and the hostel staff could have cared less, would not even issue me a refund for the secong night I did not want to stay. The room is sardine packed and reeked, It a not kind of worth it cheap.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Mar 2016
2.0

Ничего хорошего здесь нет: Ужасный район, с бомжами и Наркоманами. Ужасное старое здание. Ужасный персонал. Ужасная кухня. Ужасная атмосфера. Ужасные гости. Ужасный запах. Не приезжайте сюда.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.