Hostelworld.com

AAE Portland Downtown

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.4
AAE Portland Downtown Located at 415 SW Montgomery Street, Oregon, Portland.
AAE Portland Downtown
USA
Portland Oregon 97201 415 SW Montgomery Street, Oregon
72% 343
45.5115348 -122.6810431
AAE Portland Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Maj 2016
6.3

Tja auch ich kann über dieses hostel nichts sagen da ich zu alt dafür War...keine Gäste in dorms über dreißig...Im Nachhinein habe ich es in der Reservierung gelesen, aber ganz im Ernst, wer liest sich das bitte komplett durch?naja der mann an der Rezeption War ganz nett und hat mich an ein anderes hostel vermittelt und auch von hostelworld habe ich meine Anzahlung wieder bekommen...es war nur einfach nervig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
2.0

È strano che mi arrivi da mettere una recensione quando io non ho soggiornato dove ho prenotato! È la prima volta che prenoto con voi...sono arrivata a Portland come da programma alle 23.30 e mi è stato detto che visto che avevo 40 anni non potevo soggiornare in camerate ma solo in camere private dal triplo della cifra ovviamente!!! Non avendo da buttare 120 dollari ho rinunciato e me ne sono andata...di notte da sola in una città sconosciuta...non ho commenti!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Maj 2016
8.9

Not a hostel, its a motel, but a very nice one. Not cheap, but for the last minute deal it was fair enough. The room was big, clean and comfortable. The staff is very nice. No breakfast. The area is nice and safe, I felt safe walking around as a woman traveling alone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
6.9

This hostel is actually too expensive for what it has to offer! Location is fine, staff is nice and friendly. Rooms are actually nice and big beds! But the bathrooms are kinda old and need some repairing/ renovation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
6.0

This is not a hostel! It is a hotel room with 4 bunk beds and an old kitchen that was hardly useable. This was the first time I did not read reviews prior to booking. I ended up staying a second night in Portland but was sure to check out and move to another hostel. There was no sheet separating yourself from the blanket - gross. Would not stay again. Strange vibe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

Double beds, quiet, decent bathroom and great location. Perfect hostel to stay at for a Portland.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
7.7

Convenient location, comfortable bed, fair price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2016
6.9

This is not really a hostel, its a budget motel with a room of bunks. Also noone over 30 can stay in the bunk rooms. None of this was in the description before I booked. I had to upgrade to a private suite.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
7.7

Shower was cold but decent value for the price, a fridge and plenty of space.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2016
6.0

As a hostel, I expected better atmosphere. There were not much interaction between people who are staying there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.