Hostelworld.com

AAE New York Long Term Apartment

  • E Train Subway Line at JFK, 139-09 89th Avenue at Jamaica Street, Nowy Jork, USA
Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 54 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 54 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 8.4
AAE New York Long Term Apartment Located at E Train Subway Line at JFK, 139-09 89th Avenue at Jamaica Street, New York.
AAE New York Long Term Apartment
USA
New York New York 11435 E Train Subway Line at JFK, 139-09 89th Avenue at Jamaica Street
79% 54
40.7025762 -73.8131475
AAE New York Long Term Apartment
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Gru 2015
7.4

40 min away from manhattan. If you need something they provide what you need, if you want to save a lot of money i would recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Gru 2015
5.1

There are some small cockroaches in the kitchen, the toilet is a bit dirty, the heater makes a lot of noises.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2015
4.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo brudne !! Pościel była pełna włosy, ale były one w sobie w porządku. W łazience nie była czyszczona od wieków, choć musieliśmy zapłacić $ 20 opłata za sprzątanie na miejscu (nie dołączone). Nigdy nie miał właściwego get konta (później wykonaj) i musieliśmy zapłacić w gotówce. To trwa około 40 minut do centrum miasta.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • heshamcentrino
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Wrz 2015
10.0

Thank you very much Pierre for your great hospitality,. Pierre is a really decent guy and man by all means. He will go above and beyond to make sure you are taken care of. I asked for desk , chair and Ironing machine. He got them for me immediately and were ready in no time. Also , He offer pickup and ride to Airport which is pretty generous. I couldn't believe how great and efficient was that. Very close to JFK and subway. I definitely recommend and I will be coming back again. Thank you Pierre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2015
4.0

Please see review.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2015
6.6

It is a hostel, so depends what one expects from it. For me it was ok, Pierre is very kind person and he tries to help as much as possible. Subway stations are near by, grocery shop and laundry 24/7. To Manhattan it takes about 30-50 minutes by subway. Hostel itself has aircondition, kitchen and lock on doors and it is not in very loud location, so sleep was not a problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2015
10.0

It is good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2015
10.0

My second time here. I came back because of the location, price, and hospitality of the owner. Convenient to the E train and lots of places to eat. Kitchen and bathroom were what I was needing most during my stay. Kitchen equipped with utensils. I booked for my next stay because I enjoyed this place. The owner is very nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2015
5.7

Positiv: Die Küche , kostenlos Wasser , Kiosk und Waschsalon in unmittelbarer Nähe , Subway ca 12min Entf., und Einkaufmöglichkeiten auch alles vorhanden. Der Besitzer Mrs. Realty ist sehr freundlich und Hilfsbereit . In dem Hostel gibt es sonst kein Mitarbeiter , ausser einer der zum putzen vorbeikommt , das heißt abends ist kein Mitarbeiter da! Negativ: Zimmer /Bett( unter dem Bett )unsauber , sehr laute Klimaanlage , aber man gewöhnt sich dran . Ein Badezimmer ,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, jak bardzo blisko do metra, lotniska AirTrain i Long Island pociąg ekspresowy. Każdy wynos u można myśleć o jest na wyciągnięcie ręki. Pierre kierownik jest wyjątkowo miło i pomocni

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.