Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

AAE Howard Js Hotel at JFK

  • 153-95 Rockaway Boulevard, Jamaica Area at JFK, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.9

Very good breakfast, provided free shuttles, and we had an overall good experience with the hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
2.0

1박 2rooms 을 예약 했는데 1room2박으로 예약이 되었다고 하고 결국 1room 은 200$로 처음 계약한것 보다 약 2배 지불하고 숙박 하였고 또한 2박으로 예약되었다고 하는것 1박 취소 무료로 가능 하다고 하나 결과 확인이 필요함

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
8.3

I spent only a few hours there but overall everyone was very nice and the facilities were very good. Only problem was that the airport shuttle stopped running after midnight and I had to take a taxi from JFK. Shuttles should run until later as there are flights that arrive close to midnight.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
5.4

Dirty hardwood foors in the bedroom... Looked like never been cleaned, couldn't walk barefoot on it. Breakfast was ok. Parking is by luck.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.4

Everything was as advertised; clean, efficient check-in and check-out process, nice and friendly staff, and they provided us with free shuttle service to JFK.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2016
5.7

Not a great location if you're looking to explore the city but an affordable one for travelers needing to be close to JFK. Definitely no other reason to come here. Otherwise, this is a safe and affordable option with free shuttle to the airport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
2.0

Don't even think about staying in this hostel, they charged me for a night that I didn't even stay in. Plus, the lady at the desk was rude and not helpful. You can find better options for $20 more.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.6

Esta muy bueno el hotel lo unico que no me gusto fue el desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.