Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

AAE Denver Ramada

  • 1150 E Colfax Ave, Downtown City Center, Denver, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 58 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 58 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
4.3

this hotel needs to be updated like ASAP, breakfast its terrible not good at all!!!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
6.9

The staff and shuttle were awesome! The pool area was clean but didn't have towels. The cleanliness of the rooms were not the best. Pillowcases were inside out and not quite sure if the sheets were changed. The hallways were really old looking and need to be updated. Probably would not stay there again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
9.4

Zimmer war sehr geräumig mit grosse Ecksofa, Ankleideraum vorm Bad, sehr praktisch. Aber das Plastikfrühstuck! Kaffee aus Styropor bechern. Teller und Müslischalen aus schwarzem Styropor. Plastikbesteck aus einem Spender. Gepellte Eier in einer großen Schüssel. Waffelbereiter leider ohne Teig. Aber gescheckt hat es. Amerikanische Wegwerfgesellschaft halt. Schade, Zimmer war wirklich ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
7.4

THIS SITE IS SCAM AND A LIE by the hotel was awesome!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
3.7

Misleading pictures. Pictures don't tell you that this place is an old beaten down hotel. Absolutely not worth the money that is being charged. I'd rather pay $50 a night for a motel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
7.7

It's a step above a hostel. The room was OK. The hallway run was stained, but the bed was clean and the TV worked. The hot water was hot, which was a good thing. Depending on what you want to do at night, the the neighborhood is either great or sketchy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
6.0

possibly the worst breakfast buffet ever... really needs new carpeting.. looks and smells old. Staff very nice and helpful.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
6.0

Decent place. Maids aren't very nice. Front desk is friendly though. The male staff at the bar/restaurant were friendly too. Continental breakfast wasn't all that great, but it was free, and you really can't ask for more. This was our second trip to Denver and our second year staying at the Ramada.. I'd come back for a third year next year; for the price it's worth it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
4.0

They didn't let me stay there. Can I please have my money refunded? I'll join again if so.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.