Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

AAE Clarion Universal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
AAE Clarion Universal Located at 5827 Caravan Court, Days Inn, Orlando.
AAE Clarion Universal
USA
Orlando Florida 32819 5827 Caravan Court, Days Inn
88% 563
28.4477445 -81.4709326
AAE Clarion Universal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Gru 2016
6.0

The first room that we were checked in to: Lamp switch, bathroom door and toilet bowl were broken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Gru 2016
10.0

Hot tub :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
10.0

Una gema escondida. Un pequeño gran hotel con muchas de las comodidades de grandes hoteles y un precio super razonable. Hay construcción de carretera cerca lo cual lo hará mucho más accesible. Ofrece servicio de autobus gratuito a los parques e incluso se puede ir caminando hasta Universal Studios Resort, una caminata corta de 20 minutos o menos. Cuenta con piscina y un pequeño gimnasio con todo lo necesario. Ideal para salir a correr en las cercanías. Quedé fascinado con el servicio y limpieza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
8.9

Everything is perfect except for the cockroach in the toilet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
8.0

The place was very clean and nice however I asked for the tv remote to be programmed because it wasnt working and it never got fixed. Also the morning staff person was not very friendly at all. I had an issue with my credit card and I paid with cash instead and she made me feel like I was a thief. She snatched the room card away from me and the vibe I got was very negative. She was also the person that I told about the tv remote and she asked me..."When did I notice it wasnt working?"

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Gru 2016
10.0

Muy buena experiencia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lis 2016
7.7

Hôtel sympa, une impression d'assez haut de gamme quand on rentre dans le lobby, bien que ce ne soit qu'un motel. Chambre cosi bien équipée bonne literie mais je reproche un manque de lumière important. Bémol : 1) la télé qui ne marchait pas le premier soir, le réceptionniste ne l'avait pas signalé et j'ai cherché pendant plus de 1/2h pour finir par appeler et qu'on me dise rien ne marche. 2) le siphon de la baignoire qui ne marchait pas. J'ai voulu prendre un bain, raté.. Globalement satisfait.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
9.4

best place to stay. beautiful room and clean. Front desk did really helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
9.7

Great place to stay. Universal studios only 10 minutes walking from there. Great hotel staff and amazing atmosphere with very good Indian restaurant Tabla. Tabla has all variety of Indian food simply wow!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
7.1

Good hotel . The negative sides right now is that no real breakfast and that the location, close to the mall but still far away since you have to drive a long way around in order to get there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.