Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Nuernberg Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
6.9

Hard to fall asleep in this hostel. The environment is noisy all night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2017
6.6

Location is awesome, but the hostel make you pay even for a lock to keep your stuff secure and bed sheets. No fan in the room and zero in clean after check out for others customers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Cze 2017
9.7

A really good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • reinus
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Cze 2017
8.6

위치가 조금 아쉽지만 괜찮습니다. 바에서 칵테일 시키는 건 비추입니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Cze 2017
6.9

증앙역에서 가깝다 그 이외에는 단점뿐이라고 보아도 무방합니다. 시설이 많이 낡았고 우중충합니다. 콘센트는 머리맡에는 없고 책상쪽에 나 있습니다. 방 내부에 화장실과 샤워실이 각각 한 방씩 되어 있고, 샤워실에도 샤워공간과 세면대와 드라이기가 있는 공간이 구분되어 있습니다. 중앙역에 가까운게 사실 또 단점인게 차소리, 트램소리, 기차소리 너무 잘 들립니다. 트램 문 열고 닫는 소리까지 다 들릴 정도니 좀 많이 시끄럽습니다. 아침일찍 공항에 가야 해서 잡은 숙소였는데, 하루 넘게 머무르실 분은 다른 숙소를 찾으시길 권합니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2017
8.9

직원 별로

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • inhee1292956
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.0

깔끔하고 괜찮았습니다 시트를 따로구입해야하고 그리고 시트끼우는게힘들어서 오래걸렸지만 방안에서 샤워할수있고 조용하고 좋았습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
5.7

Among all the hostels I have visited so far this was the only one which did not have a lock for the lockers in the room. Linen, in my opinion, should be included in the cost per night, as that is a basic requirement. Overall was not good value for money. The location was very good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
7.4

This location is good if you're looking to be near the train station & is only a block or two from the old city. But it seemed to be in a shady part of town--I definitely did not want to hang around there. The staff were nice & while there was a mix-up & the cleaning staff took the linens I had rented for two nights after the first, I just had to ask the staff & they gave them right back. & the second night I was the only person in the 4-bed room so that was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
8.6

Ja, für den Preis ganz ok. Die Betten sind halt reine Blechhochbetten... für eine Nacht ok. was ist das mit der Bettwäsche.. warum kann man das nicht gleich online mit auswählen? Dann weiß man genau was es kostet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.