Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Nuernberg Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 997 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 997 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
A&O Nuernberg Hauptbahnhof Located at Bahnhofstrasse 13-15, , Nuremberg.
A&O Nuernberg Hauptbahnhof
Germany
Nuremberg 90402 Bahnhofstrasse 13-15
76% 997
49.4475300 11.0859200
A&O Nuernberg Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
7.1

한마디 요약하자면 다 좋았으나 베드버드가 있었어요..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Wrz 2016
4.0

First we arrived to shouting drunk guests who were shouting racist comments to another guest. The girl had to defend herself & the staff did nothing, and were rude and blunt the whole stay. Paying for a 4 bed mix dorm 2 of the beds came with linen on and had bedside tables and a tv facing them & in the corner was a bunk bed which they asked if you wanted linen for. Not fair when you're all equal yet some get hostel treatment some hotel. Kitchen was awful! had to ask staff to use reception toilet

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Wrz 2016
6.9

Väldigt lite plats i rummet för dom som sov i våningssängar. Otroligt slitigt på golvet. På toan fanns varken handdukar eller pappershanddukar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Wrz 2016
8.0

I was comfortable enough at A&O Nuremberg. The location near the baunhoff is excellent. But the price was extremely high, probably because of the watered-down Octoberfest going on.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • otterheron
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
10 Wrz 2016
7.7

Very friendly staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Wrz 2016
7.7

I paid for sheets and then found there were already sheets on each bed. I could not get a refund. Don't buy sheets, inspect the room and then decide if you need them. Otherwise it was a clean nice hostel, convenient location, good wifi. This is not a party youth hostel though, you'll find mostly people passing through for work or study.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Comfortable and clean accommodations. Young and friendly service. Nice breakfast. Perfect location (Nuremberg), near of the train station and the downtown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
7.7

Mon séjour a été assez impersonnel, l'hotel est très grand, je n'ai pas senti cette atmosphère familiale qu'il y a parfois dans les auberges de jeunesse... Mais l'emplacement à deux pas de la gare est bien pratique.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
10.0

Had a great time! Will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2016
9.4

This "hostel" is also a hotel so the "hostel" environment was not quite existent. They had a pool table, lounge area and bar that i didn't feel was used too much but I was only there for a short stay. All in all I had a great experience and the staff was very friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.